Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

ABD yazıyordu üstünde bir eyalet ismi yazıyordu ama bulamadım o kadar çok didikledim ki öyle bulmuştum psikolojim bozuldu iyice nedir bu arkadaş ya sürekli tetikte mi olucaz yani ömür boyu

ABD yazıyordu üstünde bir eyalet ismi yazıyordu ama bulamadım o kadar çok didikledim ki öyle bulmuştum psikolojim bozuldu iyice nedir bu arkadaş ya sürekli tetikte mi olucaz yani ömür boyu
Bende işyerinde paranayok oldum iyice 15 dk işe dalıyorum sonra aklıma geliyor yarım saat araştırma yapıyorum

Bende işyerinde paranayok oldum iyice 15 dk işe dalıyorum sonra aklıma geliyor yarım saat araştırma yapıyorum
Ben de aynı şekildeyim inanın neden doktorlara güvenemiyoruz neden kimse kesin konuşmuyor anlamıyorum ömür boyu kanser olmayı mı beklicez yani

Arkadaşlar küçükken parmağımda siğil çıkmıştı ve o da hpv kaynaklıydı sonucta ve o siğili tedavi ettirdikten sonra simdi üzerinden 20 yıl geçti ve asla tekrarlamadı ki sonrasında zatürreden 10 gün hastanede yatmama rağmen yani bağışıklığımın ne kadar düştüğünü siz tahmin edin. Tabiki de vücuttan siliniyor arkadaşlar bu konuda nasıl ki her türk doktor bilgili değilse her yabancı doktor da bilgili değil çünkü vücuttan temizlendiği yeni kanıtlanmış bir sey, asıl çalışma alanı hpv olan tüm jinekologlar, dermatologlar, ürologlar vücuttan silindiğini söylüyor. Üzmeyin kendinizi, kendini geliştirmemiş doktorların söylediği şeyler için.

Benim 5 sene önce çıkmıştı siğil 2-3 taneydi temasla bulaştı yaktırdım sonra DNA testi yaptırdım negatif çıktı ama hep şüpheyle yaşıyorum

Küçükken bende de çıkmıştı parmağında evet çıkmadı bir daha ama genital ve el ayak siğili maalesef aynı değil ki öyle diyorlar yani

Yani hpv testi tüm tiplere bakılmamıştı gerçi yüksek risklilere bakılmıştı
Ne güzel negatif çıkmış işte neden bu kadar kafanıza takıyorsunuz yaşayın güzel güzel hayatınızı 5 yıldır çıkmamış strese girip niye direncinizi düşürüyorsunuz bence şuan boşu boşuna yoruyorsunuz hayatınızı

5 yildir hep aklimda malesef psikolojim etkilendi ya cikarsa tekrar diye surekli kontrol ediyorum umarim bir gun tamamen unuturum tesekkur ederim

5 yildir hep aklimda malesef psikolojim etkilendi ya cikarsa tekrar diye surekli kontrol ediyorum umarim bir gun tamamen unuturum tesekkur ederim
Şöyle bakın ozaman hpv 16 ile iki ay önce cin 3 teşhisiyle leep oldum 6 ayda bir kontrol olacağım ve burada bunu yaşayan birsürü kişi var evet sancılı bir süreç ama Allah başka dert vermesin sonuç olarak tedavisi olan birşey kanser değil yayınları okumak genellikle negatif etki eden birşey kendinize iyi bir hekim seçip takipleri aksatmamak bizim elimizde olan birde elimizde olmayan şeyler var ve bunun acabası ile yaşanan günü zehir etmek stresin babası oyüzden elimizde olanları yapıp gerisini Allah'a bırakıp şükretmek benim seçimim.

Çok haklısınız ben de böyle düşünüyorum zaten kendimi telkin ediyorum sürekli ama ara ara kötü ihtimalleri düşünmekten işin içinden çıkamıyorum elime bir şey geçiyor mu? hayır tabiki ama dediğinizi yapmaya çalışıcam teşekkürler

Kızlar keremde alınan suruntu ile hpv6 ve 11 gibi düşük riskli tiplere de bakılıyor mu? Yoksa sadece yüksek tipli olanlar mı araştırılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…