Umarım yanlıştır ve güzel sonuç alırsınızLeep olali en az 3 yil oldu.evet smearimde cin2 cikti.biyopsi olacagim.
Biyopsi canımCin 1_2_3 dediginiz sonuclar hangi test sonucunda elde ediliyor?
Prospektüs yan etkileri Bi oku canım... Yan etki olmuş olabilir...Arkadaslar bi kac gundur aldara kreme basladim ve dunden beri acayip kasinti ve sizi vardi bugun baktim hep kizarmis tahris olmus . Aldaranin etkisi mi acaba cozemedim
Aldaranın etkisi evet. Gün aşırı kullanacaksın ve 8 saatten fazla tutmayacaksın canım yıkaman gerekiyor ama simdilik 6 saat tut istersen. Başta öyle oldu benim de sonra 6 saate indirdim gecti.Arkadaslar bi kac gundur aldara kreme basladim ve dunden beri acayip kasinti ve sizi vardi bugun baktim hep kizarmis tahris olmus . Aldaranin etkisi mi acaba cozemedim
Kac saat tuttun canımFazla beklettim sanirsam ben
Uyurken surdum . Gec uyandigim icin bi 9 10 saati bulmustur sanirsamKac saat tuttun canım
Öyleyse ondan muhtemelen. Gecmiş olsunUyurken surdum . Gec uyandigim icin bi 9 10 saati bulmustur sanirsam
Mümkün değil bence yeniden kapmıştır veyahut siğillerini tedavi ettirmemiştirArkadaşlar bugün tesadüf eseri bir siteyle karşılaştım ve gördüğüm kadarıyla 20 yıl kadar pozitif insan var böyle bir şey mümkün mü sizce?
Ayrı başlık kullanın ve öncesinde jilet yapmayın, bi sıkıntı olmaz, ben de doktora sormuştum yaptırabilirsin demişti.Ben lazer epilasyona gitmek istiyorum bir sakıncası olurmu sizce
Ayrı başlık kullanın ve öncesinde jilet yapmayın, bi sıkıntı olmaz. Ben de doktora sormuştum yaptırabilirsin demişti.Ben lazer epilasyona gitmek istiyorum bir sakıncası olurmu sizce
Geçen bende bir sitede okudum bayanın birinde 6 tane hpv tiplemesi varmış çok şaşırdım ilk defa duydumKadının biri 39 yasında olduğunu 19 yasinda ilk kötü hücreli smear aldığını şimdi kanser tedavisi gördüğünü yazmış siteyi de kaybettim yabancı bir siteydi
Işın verdiği için ileride ışın tedavisi olmam gerekirse fayda etmeyeceği söyleniyor kararsız kaldım doktora da sormayı unuttumAyrı başlık kullanın ve öncesinde jilet yapmayın, bi sıkıntı olmaz. Ben de doktora sormuştum yaptırabilirsin demişti.
Doktorların bunu hangi tarihte yazdığına baktınız mı acaba?Biraz yabancı sitelere bakayım dedim çeviri yapıp okudum doktorlar vücuttan atılmadığını yazmış hep bizimkiler mi acaba çok rahat anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?