Hayir bir takviye almadim.6 aylik testlerimde 3 yildir normal cikiyordu sanirim doktorum gerek gormedi.ama gidince bu dediginizi de sorucamGecmis olsun hpv negatif yapmak icin takviye filan almiyor musunuz? Ahcc yada propolis gibi.
Smearinizde ne çıktı da biyopsi yaptirdiniz?temiz ciktiusa neden doktorunuz biyopsi istedi anlayamadim.gecmis olsun bu aradaMerhaba, smear'im temiz cikti diye sevinmeyim biyopsiyi bekleyim oyle mi yani sevgili arkadaslar?Allahim bir hafta nasil gececek....
Ah evet haklisiniz eksik bilgi vererek sordum. Mantar ve enfeksiyon sikayeti ile basvurdum, yeni evlendigim icin ilk smearinizi da yapalim diyerek yaptiSmearinizde ne çıktı da biyopsi yaptirdiniz?temiz ciktiusa neden doktorunuz biyopsi istedi anlayamadim.gecmis olsun bu arada
benimde smear im temiz ama kolposkopi yaptırıcam. yüksek tiplerde genelde istiyolar
Smear temiz ciktiysa gerek yok diye biliyorum.ama iciniz rahat edecekse yaptirin.yada baska bir gorus daha mi alsaniz doktor olarak bilemedim.Ah evet haklisiniz eksik bilgi vererek sordum. Mantar ve enfeksiyon sikayeti ile basvurdum, yeni evlendigim icin ilk smearinizi da yapalim diyerek yapti
Fakat enfeksiyon devaminda vulva bolgesinde bende kabarciklar cikmaya basladi. Ah dedim basima HPV geliyor galiba... tekrar gittim ve bakalim diyerek bugun biyopsi yapti. Tek kelime konusmayan cinsten doktorum. Suan bir hafta nasil gececek bilmiyorum. Smear temiz cikti ama anladigim kadariyla bu Hpv yok demek degilmis?
Anladim cok gecmis olsun insallah guzel sonuclar alirsinizEnfeksiyon kaynakli bir bozulma mi hpv mi diye bakmak adina yapildi
Kriyoterapi nasıl oluyor 2200 TL kolposkopiBenim doktorum kriyoterapi yapmisti 3 seans.ama yaniltmak istemem seni.bir de koloskopiyi ozelde yaptirdiysaniz maliyeti ne tuttu acaba?ben de simdi koloskopi yaptiricam da.
Cin1 takip ediliyor sadece.... Vücut temizleyebiliyor 1 veya 2 yılda...Merhaba arkadaşlar bugün kolposkopi sonucum için doktorumla görüştüm cin1 olduğunu söyledi herhangi bir tedavi gerekmediğini söyledi 6 ay sonra tekrar kontrole çağırdı cin 1 atlatan varmı
Yaaa artık gerçekten korkuyorum sadece Hpv31 di ilk gittiğimde sonra enfeksiyondu lezyondu derken cin1 e çıktık 6 ay sonra ne ile karşılaşçam bakalımCin1 takip ediliyor sadece.... Vücut temizleyebiliyor 1 veya 2 yılda...
Bağışıklık ile alakalı hepsi, bunu yükseltirsen virüsü atabilirsin... Bide sigara içme, ben bekarım mesela evliysen sex yapma ara ver .. Daha çabuk negatif olursun inşallah hepimizde tabiYaaa artık gerçekten korkuyorum sadece Hpv31 di ilk gittiğimde sonra enfeksiyondu lezyondu derken cin1 e çıktık 6 ay sonra ne ile karşılaşçam bakalım
İlk 1 yılı geçti başlamam bağışıklığı yükleniyorum bu ara propolis bal ile çörek otu kuru siyah üzüm... Gibi sigara içmiyorum çok şükür seks konusuna gelincede artık aklımın ucundan bile geçiremiyorum uzun süre de geçirmem herhalde zaten biyopsi olalı 2 hafta olacak kanamam adete döndü hala kanamam devam ediyor birde üzerine grip oldum bağışıklık yerlerdeBağışıklık ile alakalı hepsi, bunu yükseltirsen virüsü atabilirsin... Bide sigara içme, ben bekarım mesela evliysen sex yapma ara ver .. Daha çabuk negatif olursun inşallah hepimizde tabi
Leep olalı kaç yıl oldu şuan smear de mi cin2 çıktı anlayamadımBenim doktorum kriyoterapi yapmisti 3 seans.ama yaniltmak istemem seni.bir de koloskopiyi ozelde yaptirdiysaniz maliyeti ne tuttu acaba?ben de simdi koloskopi yaptiricam da.
Leep olali en az 3 yil oldu.evet smearimde cin2 cikti.biyopsi olacagim.Leep olalı kaç yıl oldu şuan smear de mi cin2 çıktı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?