Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Pazartesi günü kontrole gittiğimde tekrar konuşalım bakalım ne diyecek

Bana doktorum aşının bir işe yaramadığını söyledi aşı sadece hiçbir cinsel birliktelik yaşamamış kişilerde koruyucu oluyormuş
Hayir.Cinsel birlikteligi olan kisi hpv testi yaptirir yoksa asilanabilir.

Allah bin kez razı olsun inş tez vakittr atlatırım rabbim düşmanıma nasip etmesin kimseyi sağlığıyla sınamasın tesekkürler

Aynen en etkili olumsuzluk stres

Hpv aktif ise aşı geçerli olmuyormuş. Benim doktorum da bunu söyledi en son gittiğimde. Bende şu an negatif olduğu için olabilirmişim ama eşim aktif olduğu için ona etki etmezmiş.

Canım biz bu kefir mayasini nerden bukuruz nasil evde kefir yapiliyor biraz bilgi versen bende yaoacagim

Arkadaşlar bende 4 aylık evliyken siğil çıkmıştı eşimden geçmişti hemen yatırıp test yapmıştım 7 Ay geçti şükür bende çıkmıyor o aralarda eşimde de çıkıp yaktırdı bebiş istiyoruz artık mecbur ilişki var ama sorum şu benim tüm yüksek tipler negatif çıkmıştı siğili de yaktırdık smerda temizdi ama kolposkopi mi ne diyorsunuz o yapılmadı yüksek tip olmadığı için mi gerek duymadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…