Pazartesi günü kontrole gittiğimde tekrar konuşalım bakalım ne diyecekÇok kötüçünkü aşının artık önleyici etkisinib yanında tedavi edici etkisinin de olduğu kesinleşti keşke doktorlar okusa takip etse yeni gelişmelerden haberdar olsa ben 4 doktora gittim 3ü hemen aşı olun dedi. 1 i sizin doktorunuz gibi görüş belirtti.
Hayir.Cinsel birlikteligi olan kisi hpv testi yaptirir yoksa asilanabilir.Bana doktorum aşının bir işe yaramadığını söyledi aşı sadece hiçbir cinsel birliktelik yaşamamış kişilerde koruyucu oluyormuş
Allah bin kez razı olsun inş tez vakittr atlatırım rabbim düşmanıma nasip etmesin kimseyi sağlığıyla sınamasın tesekkürlerCanım bende senin gibiydim sanki kıyamet kopmuş sanki bütün sevdiklerimi kaybetmişim öyle tuhaf hissediyordum ki. Bir silkelenip kendime geldim sonra Allahım dert verip dermanını aratmasın bu ne ki? Sakın takma kafana onlar şuan da vücudunda istenmeyen misafir göndermek için çabalaman lazım kesinlikle üzüntüyü at bir kenara.. bende hiç olmadı bir daha okadar fazlaydı ki bitmez dedim. Üzülme üzüntü siğilin dostu. Allahım yardımcın olsun inşallah tez zamanda güzel haberlerle gel
kizlar peki bu sigil vajina icindi varsa iliskide kanama oluyomuydu sizindeBenimdr vajina içinde baktığımda gözüküyor yakıldımı gecti yoksa kendiliğinden mi
Aynen en etkili olumsuzluk stresAcikcasi ben 3 kere yakalandim cin1-cin2-cin3 olarak.kendi tesbitim evet stres,uzuntu,agir grip .arkasindan bagisiklik dibe vurdugunda nuksediyor.zaten tum hastaliklar oyle degil mi?cin3 oldugumun oncesi zature olmustum sonrasi nuksetti.su anda cin2 bunda da annem agir bir hastalik gecirdi ona stres yaptum,oglum universiteye gitti ona uzuldum.sonucta 6 ay icinde geri geldi :)arkadaslarima tek sunu diyorum herseyin basi stres .stresten uzak dur saglikli yasa..
Evet hepsi farklı konuşuyor ama sanırım benimde düşüncem vucutta kalıyor ve stres gibi bağışıklık sistemini etkileyen faktörler tekrar nüksettiriyorBazı Dr ler vücutta bekliyor diyor bazıları ise tamamen vücuttan atılıyor diyor...
Hpv aktif ise aşı geçerli olmuyormuş. Benim doktorum da bunu söyledi en son gittiğimde. Bende şu an negatif olduğu için olabilirmişim ama eşim aktif olduğu için ona etki etmezmiş.Çok kötüçünkü aşının artık önleyici etkisinib yanında tedavi edici etkisinin de olduğu kesinleşti keşke doktorlar okusa takip etse yeni gelişmelerden haberdar olsa ben 4 doktora gittim 3ü hemen aşı olun dedi. 1 i sizin doktorunuz gibi görüş belirtti.
Canım biz bu kefir mayasini nerden bukuruz nasil evde kefir yapiliyor biraz bilgi versen bende yaoacagimKefirin vajinada ki etkisi çok büyük..
özellikle siğiller bağlı enfeksiyonu düzeli olarak içtiğimizde yok ediyor. Bağışıklığı güçlendiriyor doktorum iç dediğinde ben zaten içiyordum. Kendim mayalıyorum mayasını buldum. Markette satılanları kesinlikle almayın
Bende arıyorum, aktarda olur mu acaba merak ettimCanım biz bu kefir mayasini nerden bukuruz nasil evde kefir yapiliyor biraz bilgi versen bende yaoacagim
Ben sosyal medyadaki bir gruptan ücretsiz aldım. Ücretsiz maya paylaşıyorlar aynı şehirdekilerBende arıyorum, aktarda olur mu acaba merak ettim
Gunde kac adet kullandiniz? Bide ac karninamiMarka hatırlamıyorum ama 270 TL olması gerek 2ay kullandım daha kullanırdım ama bir kutu 13 gün gıdıyo pahalı dıye alamadım
Sabah ogle akşamdı sanırım tok karnınaGunde kac adet kullandiniz? Bide ac karninami
Ama çok etkisi oldu diyebilirim bırdaha cıkmadı sıgıl ama cok ıyı beslenmek gerek bal yumurta polen vsSabah ogle akşamdı sanırım tok karnına
Yok sadece enfeksiyon yazıyor başka isimle herhangi bişey çıkmıyorEnfeksiyon ascus diyemi cikiyor
Bir sitede 6 tane yutun diyodu ayni anda .Ama çok etkisi oldu diyebilirim bırdaha cıkmadı sıgıl ama cok ıyı beslenmek gerek bal yumurta polen vs
Yok canım o ne öyle 6abartmısBir sitede 6 tane yutun diyodu ayni anda .
Evet doğru ben de kısa bir süre kullandım. Günde 6 tane içtimYok canım o ne öyle 6abartmıs
Benim hpv 6belkı cıkan sonuca gore denılmıs olabılırEvet doğru ben de kısa bir süre kullandım. Günde 6 tane içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?