Öncesinde cinsellik yaşamadım ama 3 yl önce erkek arkadaşmla kısa süreli üstten ufak bir temas yaşamıştım.. Bunun üzerine 2 kere ameliyatta oldum herhangi birşey çkmadı.. Evlenp böyle olunca acaba birşey mi var dedim.. ama pütürcük kitle gibi değil ..Öncesinde cinsellik yasamadiysan hpv 1 haftada hemen siğil oluşturmaz canım
İşte sanırım az düşünerek verilmiş bir cevapEşi baya yalancıymışelde yaşayamıyor ki virüs tutunamıyor yani kadın adamın neresine masaj yapmışta penisine bulaşmış acaba erkekler illet ya yalanın bu kadarı
Böyle bulaşsaydı herkes hpvliydiİşte sanırım az düşünerek verilmiş bir cevapfakat zaten masajın sonunda penise masajla bitiriyorlarmış bunu itiraf etmek zorunda kalmış ...ellettim ama ilişkiye girmedim öyle bulaştı
Hangi marka propolis ve çörekotu yagi kullaniyorsunuz? Ve enginar suyunu nasıl hazırlıyorsunuz?Merhaba güzel kadınlar.Sizinle bir deneyimimi paylaşmak istiyorum.Bende Hpv virüs var ve tip 2 herpes.Bundan nasıl kurtulurum diye sürekli araştırmalar içindeydim ve sonunda buldum.Bagışıklı sistemi biliyorsunuz çok önemli vücudun virüslerle savaşması için.Ben propolise başladım yaninda çörek otu yagı içiyorum ve enginar suyu (meme ve rahim agzi kanserine cok iyi gelen) icmeye basladim.Şuan bağışıklık sistemim baya güçlendi.Herpes artık çıkmıyor ve çıkmayacak.hpv icinde eylül ayında test yaptıracam ve sizi bilgilendirecem.Ve şunu asla unutmayın Kendinizi sevin dişiliģinizi sevin.Allahin izni ile hiç birsey kalamayacak.Sevgilerimlee
Arkadaslar bu enfeksiyonu uzun sure atamayinca nolur peki farzedinki atılmadı
bu konuyla ilgili uzman hekimlerden kesinlikle bilgi alınmalı. kansere çeviren tipleri var ve o tiplerin aşısı var dikkatli olunmalı rutin kontrollerini yaptırmalısın. temizlenmesiyle alakalı birçok yöntem varNasıl temizlendi
aşılar ve rutin tetkikler ile ilgili sana katılıyorum. Çok hasta geliyor bununla alakalı ve insanlar bu konuda bilgisizlerMerhaba güzel kadınlar.Sizinle bir deneyimimi paylaşmak istiyorum.Bende Hpv virüs var ve tip 2 herpes.Bundan nasıl kurtulurum diye sürekli araştırmalar içindeydim ve sonunda buldum.Bagışıklı sistemi biliyorsunuz çok önemli vücudun virüslerle savaşması için.Ben propolise başladım yaninda çörek otu yagı içiyorum ve enginar suyu (meme ve rahim agzi kanserine cok iyi gelen) icmeye basladim.Şuan bağışıklık sistemim baya güçlendi.Herpes artık çıkmıyor ve çıkmayacak.hpv icinde eylül ayında test yaptıracam ve sizi bilgilendirecem.Ve şunu asla unutmayın Kendinizi sevin dişiliģinizi sevin.Allahin izni ile hiç birsey kalamayacak.Sevgilerimlee
Aktardan aldım mevsiminde de kaynatip yiyorum suyunuda içiyorum.Hersey dogada ve doğal Yaradan bizlere çok fazla güzellikler var bunlari kesfetmek lazim.Bakula sen enginar suyu dedigin kendinmi hazirliyosun yada aktar larda var ondan mi.kullaniyirsun varsa gorseli atabilirmisin yada ismj
Enginari alip kaynatip iciyosun bende sandimki aktarda corekotu yagi seklinde siselerde satiliyor onlardan kullanıyosunAktardan aldım mevsiminde de kaynatip yiyorum suyunuda içiyorum.Hersey dogada ve doğal Yaradan bizlere çok fazla güzellikler var bunlari kesfetmek lazim.
Merhaba bendede makat çevresinde siğiller var içeriye anoskopla bakıldı içeriyede gitmiş birkaç tane siğil yani sende mutlaka içinede baktir onlar daha önemli çünkü artarlarsa bağırsağa ilerliyorlarmış ve sonrası çok dertli oluyormuş benim giriştekiler yakıldı icerdekilerde 15 gün sonra yakılacakBoşuna uyutmayalım boyle de duser diyor ama çok sancılı bir sürec. Inan yakildığındaki halini görsen için acırdı
Propolisi beyaz olan Balenarka aldim.Çörek otu yaginida soğuk sıkım olanı aldım.Bu sorunlar kesinlikle bagışıklık sistemi ile ilgi.Doktora gittigimde Hpv icin vücut kendisi de üretiyor dedi illa cinsel iliskiyle bulaşmiyormuş.Hangi marka propolis ve çörekotu yagi kullaniyorsunuz? Ve enginar suyunu nasıl hazırlıyorsunuz?
Enginar suyu aldim içiyorum gunde 2 defaEnginari alip kaynatip iciyosun bende sandimki aktarda corekotu yagi seklinde siselerde satiliyor onlardan kullanıyosun
Ben de 27 yasındayım tip 16 var biyopsin nasıl cıktıCanim tam 30 yasimdayim ve hpv 30 yasimda oldu ..sigille ilk belirti verdi ve yeni ogrendim hpv oldugumu tip 6 16 ve 51 var..bekarim cocuk yok ..kolposkopi yapildi biyopsi alindi..gecmeyen yaram ve ciddi kronik akintim var..biyopsi sonucu bekliyorym ve ne olacsgimi bilmiyorum..agizda ve analda hpv var mi onu takinti yaptim simdi..bi ara kbb ve genel cerraha gidip hpv varmi kontrol ettircem ...ve ölümü bekliyorum sanki
Gecmis olsun canim bendede 16 var kolposkopi yapldimi sanaMerhaba, bende de HPV 11 ile 16 çıktı. 16 olan sanırım yüksek risklilerdenmiş. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor? Araştırmalarıma göre bu virüşü 45-46 ay içinde bağışıklık sistemimi güçlü tutarak vücuttan atabilirmişim. Biraz korkum var, doktor panikleme çok kişi var böyle dedi. Ayrıca her tip 16 kansere dönüşmez merak etme, dönüşme niyeti varsa da erken teşhis edildin, geliştikçe müdahale edilir dedi. Biraz rahatlattı beni açıkçası.
Tip 16 taşıyan arkadaşlarımızdan yardım bekliyorum. Bundan sonra ne yapmam ve nasıl bir yol izlemem lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?