• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal orgazm

Evlilik dışı ilişkiyle mutlu olan ve pişmanlık yaşamayan kadın pek görmedim...
Neyse, kadınlar cinsellikte erkekler kadar rahat olamaz.. Bu tür istekler zamanla olur.. ne zamandır ilişkin var?!

Koşulsuz güven,koşulsuz aşk,koşulsuz huzur,bütün tabuların yıkılması,tedirginliklerin kalkması,bilinçaltındaki engellerin tamamen kalkması...vs. Bunlar en güzel evlenince düzelir.... o zaman olur.. 2kere yaptık niye olmuyor derdine düşmeyin.. boşuna hayatınızı da bunun için zehir etmeyin... :ssz:

3senedir birlikteyiz 4 aydırda beraber oluyoruz

ben onaylayın demiyorum ki kırmadan yorum yapın diyorum..isteyen herkes fikrini beyan edebilir ama konu dışı yorum yapıldığından banlanıyoruz malesef..

kırıcı bısı soledıgımı zannetmıorum sonucta bı konu acıosak elestırıyede acık olmak lazımm

karsı cıkmam nıe bukadar zorunuza gıdıo anlamadımmm

Neye karsi cikiyorsun arkadasim? Basligi acan sana yaptiginin dogru ya da yanlis oldugunu mu sormus ki karsi cikiyorsun? Soruda karsi cikilacak bir durum mu var? Konu hakkinda bilgin varsa cevap verirsin, yoksa vermezsin.

Ya da senin anlayacagin sekilde yazayim, hala ne demek istemedigimi anlamadigina göre, bir de o yolu deneyeyim.

"neyeee karsi cikiosun arkim bsligi acan sana dogru yada ynls oldugunuuuu mu sormussss soruda karsi cikilck bisi mi vr knu hakkindaa bilgin varsa cevap verirsinnn yoksa vermezsinnn"

ay şekerim sen harbi bayansın ilk mesajın genital bölgene epilasyon olduğuna göre kusuruma bakma şekerim şimdi burda biraz kavga biraz atışma derken cinsel sorununada çare buluruz ne olur kusuruma bakma sana haksızlık etmişim.

sorun değil canım :))

Neye karsi cikiyorsun arkadasim? Basligi acan sana yaptiginin dogru ya da yanlis oldugunu mu sormus ki karsi cikiyorsun? Soruda karsi cikilacak bir durum mu var? Konu hakkinda bilgin varsa cevap verirsin, yoksa vermezsin.

Ya da senin anlayacagin sekilde yazayim, hala ne demek istemedigimi anlamadigina göre, bir de o yolu deneyeyim.

"neyeee karsi cikiosun arkim bsligi acan sana dogru yada ynls oldugunuuuu mu sormussss soruda karsi cikilck bisi mi vr knu hakkindaa bilgin varsa cevap verirsinnn yoksa vermezsinnn"

sana mı sorcam arkadasımmmmmm napcagımııı sananeeeeee ıstedıgımı yaparımmmmm.benım turkcem senınkı gıbı deıl merak etme senın gıbılerı cok ıyı anlıorum benn

3senedir birlikteyiz 4 aydırda beraber oluyoruz

4 ay daha çok yeni..hem senin için hem erkek ark. için.. onun da zamanla kafası rahatlar zaman uzayabilir,diye düşünüyorum..

Birazdan konu kapanacak.. Cinsellik tabularla ön yargılarla dolu bir konu bunları aşmak ama gerçek anlamda aşmak gerçekten kolay olmaz canım.. birbirinize zaman verin,sıkıştırmayın..

Umarım evlenir,mutlu olursunuz..

Son düzenleme:
sana mı sorcam arkadasımmmmmm napcagımııı sananeeeeee ıstedıgımı yaparımmmmm.benım turkcem senınkı gıbı deıl merak etme senın gıbılerı cok ıyı anlıorum benn

Bana sormayacaksin, ama forum kültürü denen, adabi ve kurallari denen olaylar var senin bilmedigin. Bir gün anlarsin belki...

Meali :"bna sormican ama forummmmmmmm kltürü adabi kuralllariiiiii vr snin bilmediiiiiiiin bi gün anlrsn blki"

@Herkese: Basligi acan erkekte olabilir, konuyu dalga gecmek icin de (nedense!) acmis olabilir, beni ilgilendirmiyor. Takildigim nokta burada ki kafalar, kafalar... Ama bu kafalara da laf gecmiyorsa, zamanimi bunlar icin harcamayacagim.

Umarım arkadaşın evli falan değildirde sonun hüsran olmaz...Ve ortada kalmazsın...malum erkekler işte alıcaklarını alırlar sonra bir gizemin büyün kalmaz çabuk sıkılırlar....nede olsa burası Türkiye gerçekler bunlar....

Neyse gelelim soruna....ilişkide daha yenisin sonraları düzene girer akışına bırak...kafana takman gereken daha mühim şeyler var sanırım...

Burası Jinekoloji bölümü, kadınlar akıllarına takılan soru/sorunları dile getirip tavsiye almak için konu açıyorlar.

Kırmadan yorum yapmak kişilerin hayatlarını, yaşadıklarını onaylamak değildir, karşındakinin özel hayatına saygıdır.
Herkes kendi bedeninden, yaşamından sorumludur, birşeylerin yanlış olduğunu dile getirmek istiyorsak bunun bir adabı vardır.

Back