• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal orgazm

Ben de hala sana terbiyeden bahsediyorum degil mi? Tamam tatlim...

Konuyu daha fazla dagitmak istemiyorum, bu tarz insanlarin yazdiklariyla, imalariyla baska insanlarin hayatlarini etkilemesi, kisitlamasi, dalga gecmesi bu forumun yarattigi en büyük sorun.

canım farkında mısın o mesajı bana yazmadın ama şimdi dönmüş bana terbiye diyorsun
sınırlarını aşan sensin
ya dikkatli oku kimin ne yazdığını ya da sus
arkadaşı uyarmışsın ama sen çok terbiyeli sayılmazsın
ayıp yahu
okumadan etmeden rastgele sağa sola laf yetiştiriyorsun

konunun yazanın hiç inandırıcılığı yok ki zaten 3. mesajında cinsel hayatından bahsediyor muhtemelen günlerdir süren bir erkek saldırısı bu konuda.

zahmet olmazsa üyelik tarihime bakabilir misiniz? daha önce epilasyon konusunda da yardım istedim. birden saldırmadım foruma sonuçta

valla ark katılıorum ınsan bı ozel hayatı olur ya herseyı acık acık yazıosunuz tamam yazılırda bı yere kadar kımın sana onerısı olcakkı senın hayatın senı ılgılendırı yok artık kısa suruomusta yok bılmem nee cırkın seyler yaaa allah akıl fıkır versınn valla ayrıca dogruları solemek nezaman ahlak bekcılıgı yapmak olduuuuu hanımefendılerrr...dogru soleyını dokuz koyden kovarlarmıss bu kadar rahat olursan sen merak etme hayattan bıle zevk alamaz olursun canımm.....

konu sahibi bizlere "yaptığım doğrumu" şeklinde konu başlığı açmadı eğer açsaydı isteyen yorumunu yapardı öyle değil mi ;) ayrıca bir söz vardır kırma kırdığın yerden incinirsin diye ,uslubumuza dikkat etmek gerek değil mi.. ayrıca "evlilik öncesi cinsellik" kimine göre ayıptır, günahtır kimine göre doğaldır..eğer herkes kırmadan yorum yaparsa kimse kimseyi kırmaz, tartışmalarda başlamaz...şu hayatta büyük konuşmamak gerek çünkü kimin başına neler geleceğini kimse bilemez..konu size çirkin geldiyse okumayın..Cinsellik diye bir bölüm olduğuna göre konu sahibi yazmakta hürdür beğenmeyen okumaz..doğrular söylenir ama söylemenin de bir adabı vardır..

yahu sizi ne ilgilendirir? yazın arama motoruna benim başlığın aynısını. bu site içinde kaç tane soru sorulmuş. gelip niye beni buluyorsunuz anlamıyorum. yardım etmeyecekseniz, rahatsız oluyorsanız bakmayın. istediğimi sorarımda,yazarımda. sanki gelip direkt yüzünüze söylüyorum. başlıktan içerik belli madem kötü bişey olduğunu düşünüyorsunuz açmayın kardeşim konuyu. zorluyoruz sanki

dırek yuzume desen zaten yuzun kalmazdıı!!!bunun yardımımı olur yaaa oldu bıde sole yap bole yap dıe akıl verseydım ondan sonra hamıle kalın pısman olun bı ton rezıllık olsun dımı ıstedıgım yere bakarımda okurum da sana mı sorcamm.

dırek yuzume desen zaten yuzun kalmazdıı!!!bunun yardımımı olur yaaa oldu bıde sole yap bole yap dıe akıl verseydım ondan sonra hamıle kalın pısman olun bı ton rezıllık olsun dımı ıstedıgım yere bakarımda okurum da sana mı sorcamm.

bende istediğimi sorarım sana mı soracağım? bir sürü insan yazmış, benimki mi rahatsız ediyor?

valla ark katılıorum ınsan bı ozel hayatı olur ya herseyı acık acık yazıosunuz tamam yazılırda bı yere kadar kımın sana onerısı olcakkı senın hayatın senı ılgılendırı yok artık kısa suruomusta yok bılmem nee cırkın seyler yaaa allah akıl fıkır versınn valla ayrıca dogruları solemek nezaman ahlak bekcılıgı yapmak olduuuuu hanımefendılerrr...dogru soleyını dokuz koyden kovarlarmıss bu kadar rahat olursan sen merak etme hayattan bıle zevk alamaz olursun canımm.....

Arada noktalama isaretleri kullanirsan, kelimeleri düzgün bir sekilde yazarsan belki empoze etmeye calistigin sacma fikirlerini anlayan cikar.

Insanlar burada, taninmadiklari icin, belki baska birilerine soramadigi seyleri soruyor. Evet özel hayatini belki annesine, en yakin arkadasina acamaz, anlatamaz ama burada olusabilecek özgürlük ortaminda bu sorunlarini anlatip, cevaplar alabilir. Bu forumun amaci bir nevi de bu degil midir?

Senin hayatin seni ilgilendirir dedikten sonra, mesajin bu sekilde devam ediyorsa burada bir sorun var demektir. Cinselligi cirkin bir sey olarak görüyorsan, basliga girmezsin, yorum yazmazsin, insanlari yaftalamazsin. Birak dogru sandiklarin sende kalsin.

Ayrica son cümlen, "bu kadar rahat olursan hayattan bile zevk alamazsin" gibi yaftalamaya devam eden, asagilayan cümleyi yazan ellerin bir kadina ait oldugunu düsünmüyorum, düsünmek istemiyorum. Sizlere insanlarin hayatlarini yargilama yetkisini kim veriyor cok merak ediyorum...

konu sahibi bizlere "yaptığım doğrumu" şeklinde konu başlığı açmadı eğer açsaydı isteyen yorumunu yapardı öyle değil mi ;) ayrıca bir söz vardır kırma kırdığın yerden incinirsin diye ,uslubumuza dikkat etmek gerek değil mi.. ayrıca "evlilik öncesi cinsellik" kimine göre ayıptır, günahtır kimine göre doğaldır..eğer herkes kırmadan yorum yaparsa kimse kimseyi kırmaz, tartışmalarda başlamaz...şu hayatta büyük konuşmamak gerek çünkü kimin başına neler geleceğini kimse bilemez..konu size çirkin geldiyse okumayın..Cinsellik diye bir bölüm olduğuna göre konu sahibi yazmakta hürdür beğenmeyen okumaz..doğrular söylenir ama söylemenin de bir adabı vardır..

hanfendı onerı ıstedı bızde onerı verıoruz ıste avukat hanımmmm.....

Arada noktalama isaretleri kullanirsan, kelimeleri düzgün bir sekilde yazarsan belki empoze etmeye calistigin sacma fikirlerini anlayan cikar.

Insanlar burada, taninmadiklari icin, belki baska birilerine soramadigi seyleri soruyor. Evet özel hayatini belki annesine, en yakin arkadasina acamaz, anlatamaz ama burada olusabilecek özgürlük ortaminda bu sorunlarini anlatip, cevaplar alabilir. Bu forumun amaci bir nevi de bu degil midir?

Senin hayatin seni ilgilendirir dedikten sonra, mesajin bu sekilde devam ediyorsa burada bir sorun var demektir. Cinselligi cirkin bir sey olarak görüyorsan, basliga girmezsin, yorum yazmazsin, insanlari yaftalamazsin. Birak dogru sandiklarin sende kalsin.

Ayrica son cümlen, "bu kadar rahat olursan hayattan bile zevk alamazsin" gibi yaftalamaya devam eden, asagilayan cümleyi yazan ellerin bir kadina ait oldugunu düsünmüyorum, düsünmek istemiyorum. Sizlere insanlarin hayatlarini yargilama yetkisini kim veriyor cok merak ediyorum...

ıyı hepımız kadınız dıe butun acık secık konusalım barı ozaman ole olunca daha mı guzel oluoo asaglamıorum ben eger kendısı ole anlıosa ona bısı dıemem

canım farkında mısın o mesajı bana yazmadın ama şimdi dönmüş bana terbiye diyorsun
sınırlarını aşan sensin
ya dikkatli oku kimin ne yazdığını ya da sus
arkadaşı uyarmışsın ama sen çok terbiyeli sayılmazsın
ayıp yahu
okumadan etmeden rastgele sağa sola laf yetiştiriyorsun

Cinsel sorununu anlatan birine o sekilde bir cevap veriyorsan sana söyleyebilecek sözüm kalmiyor.
Benim icin ciddiye alinacak insan degilsin, sana son cevabim bu olacak tatlim.

ıyı hepımız kadınız dıe butun acık secık konusalım barı ozaman ole olunca daha mı guzel oluoo asaglamıorum ben eger kendısı ole anlıosa ona bısı dıemem

Cinselligi bu sekilde tabu olarak gören kafalara sahip bir toplumda, bu konulari hakkinda yardim isteyenin ahlaki hakkinda yorum yapanlar hakli oluyor ya, ben iste ona yaniyorum. Konusmak istemiyorsan bu basliga yazmazsin, olur biter. Acik mi? Bence cok acik.

Cinsel sorununu anlatan birine o sekilde bir cevap veriyorsan sana söyleyebilecek sözüm kalmiyor.
Benim icin ciddiye alinacak insan degilsin, sana son cevabim bu olacak tatlim.

sen benim için çok ciddiye alınacak birisin
ne olur ya sen de beni ciddiye al lütfen ya ben seni çok ciddiye alıyorum
bu kadar yoz, kaba yazan birini çok önemsiyorum ya

bende istediğimi sorarım sana mı soracağım? bir sürü insan yazmış, benimki mi rahatsız ediyor?

ıstedıgını soramazsın dıe yok madem elestırıye acık desılsın nıe konu acıosun tabı sole yap bole yap desen bu tavırda olmazsın evet senınkı rahatsızz ettı

insanın dişi ağrıdığında ilaç istemesi ne kadar doğalsa arkadaşı, sevgilisi, imam nikahlı eşi ya da resmi nikahlı eşi ile böyle bir durum yaşayıp memnuniyetsizliğini dile getirerek öneri, çözüm istemesi de bir o kadar doğal.
kardeşimiz cinselliğini bilinçli veya bilinçsiz yaşamış olabilir her iki taraf da henüz bedenlerini keşfetmemiş olabilir, bilemiyorum ancak konu sahibesine şunu önerebilirim :
biraz kendinize zaman tanıyın, partnerin bunu bir güç savaşı değil paylaşım olarak görmesi için telkin ver, aynı zamanda eğer masturbasyona alışıp diğer türlü boşalma yaşadıysan bunu hemen akabinde hissetmen çok zor. ikinizde tecrübesizsiniz birbirinize karşı o yüzden öncelikle kendini tanımalısın ve böylesine uç bir zevkin peşine düşme hemen, biraz kendini dinle...

Manitanıda al Aşk Doktoruna git o Size Pozisyonları Söyler 69 dan başlar 72 ye kadar gidersiniz :52:

kızlarr bir süredir düzenli bi ilişkim var. ilk zamanlar beraber olamıyorduk çok canım yanıyordu abartısız 10-15 denemeden sonra alıştım. yalnız şimdide şöyle bi sorun var. vajinal orgazm olamıyorum :(( birde ilk zamanlar uzun sürüyordu sevişme süremiz şimdi çok kısa süürüyor hevesim kaçıyorr önerisi olan varmı :(

Evlilik dışı ilişkiyle mutlu olan ve pişmanlık yaşamayan kadın pek görmedim...
Neyse, kadınlar cinsellikte erkekler kadar rahat olamaz.. Bu tür istekler zamanla olur.. ne zamandır ilişkin var?!

Koşulsuz güven,koşulsuz aşk,koşulsuz huzur,bütün tabuların yıkılması,tedirginliklerin kalkması,bilinçaltındaki engellerin tamamen kalkması...vs. Bunlar en güzel evlenince düzelir.... o zaman olur.. 2kere yaptık niye olmuyor derdine düşmeyin.. boşuna hayatınızı da bunun için zehir etmeyin... :ssz:

zahmet olmazsa üyelik tarihime bakabilir misiniz? daha önce epilasyon konusunda da yardım istedim. birden saldırmadım foruma sonuçta

ay şekerim sen harbi bayansın ilk mesajın genital bölgene epilasyon olduğuna göre kusuruma bakma şekerim şimdi burda biraz kavga biraz atışma derken cinsel sorununada çare buluruz ne olur kusuruma bakma sana haksızlık etmişim.

Cinselligi bu sekilde tabu olarak gören kafalara sahip bir toplumda, bu konulari hakkinda yardim isteyenin ahlaki hakkinda yorum yapanlar hakli oluyor ya, ben iste ona yaniyorum. Konusmak istemiyorsan bu basliga yazmazsin, olur biter. Acik mi? Bence cok acik.

karsı cıkmam nıe bukadar zorunuza gıdıo anlamadımmm

Back