Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibi nazik cevap verdi ama sizde yorumunuzda pek nazik olduğunuz sayılamaz değil mi neyse konuyu dağıtmak istemiyorum...sert çıkıp çıkmamanız inanın pek önemi yok..siz yorum yaptınız bende yorumumu yaptım..herkes fikrini beyan etmekte özgür "SAYGI ÇERÇEVESİNDE"..netice de herkes kendi hayatından sorumlu :)
Canim zaten burdaki basliklara ve intenete de bakarsan görürsün. Kadinlarin bircogu hayatlarini boyunca hic vajinal orgazm yasamiyorlar. Ama biraz arastirirsan internette hatta, burada orgazm olabilmek ya da cinsel iliskiden en fazla zevk alabilmek icin öneriler var.
Sevismenin kisa sürmesi kadin icin büyük dezavantaj. Bunu sevgilinle konussan. Eminim konustugunuzda cözülebilecek bir sorundur. Belki farkinda bile degildir, senin hosnutsuzlugunun.
Eger soruya verecek cevabiniz yoksa, tutun kendinizi ve yazmayin lütfen. Eger baska konuda akli istenseydi sizden, o tarz bi soru sorulurdu. Ama tabii, bu yazdigimi anladiniz mi, hayir, sanmiyorum. Yine de denedim iste sansimi.
okuduklarımda sanki beraberlik sırasında zevk almıyorlarmış hissine kapıldım. benim hoşuma gidiyor beraber olmak.. konuşuncada sert çıkışmıyor ama boşalma süresinin normal olduğuna beni ikna etmeye çalışıyor...
doğru ya sorunun yapamamaktı zaten .........bence bırak onu muhtemelen o erken boşalıyor başkasını bul 12 13 defasında yapamazsın ama sonra yaparsın sorunmu şekerim...... böyle teşvik edici mesajlarmı yazmak lazım 3 mesajında cinsel hayatını ulu orta anlatana.
bunu bize niye soruyorsunki ,sevgline sor
degi$tirip bakmak lazim sorun sendemi ondami biz nerden bilecez..
yok şekerim ikna olma hemen her söylediğine baktın olmuyor değiştir gitsin .......yanlış anlaşılmasın kesinlikle ahlak bekçiliği yapmıyorum bilakis teşvik ediyorum.
evet, ikinci mesajımı da okuduysan ne kadar nazik olduğumu görebilirsin
zaman zaman insan tepki verebiliyor değil mi, sen de ben de
evet, ikinci mesajımı da okuduysan ne kadar nazik olduğumu görebilirsin
zaman zaman insan tepki verebiliyor değil mi, sen de ben de
okumadım, neyse uzatmaya gerek yok..
saate bakdinmi hiç ?
bu mesaja güleceğim hiç aklıma gelmezdi :))
şımarık seni :)
bir tek sen zekisin canım
biz anlamayız :)))
Bi kendinize gelin ya, nasil cevaplar bunlar. Bu yaptiginiz mi ayip konu sahibinin yaptigi mi? Tabii ama erkek mantigi; kadin birkere yapti mi artik hep yapar degil mi? Kadin nasil olur da düzgün bi iliski yasar degil mi? AKli mi var onun? Artik hep kandirilir, hep kullanilir, nasilsa bir kere bi birliktelik yasamistir. Bir de kadin olacaksiniz!
Gerci konu sahibi de gülüyor bu cevaplara ama...
Amacim onu savunma degil zaten bu mantiga "mantiksizliga karsi fikrimi belirtmak!
gül gül ben de çok güldüm bu konuda okuduklarımdan.
Bence yardım etcek olan etsin gerisi çıksın gitsin ben de dahil
Anlayabiliyor musun askitototomsu? :)
yapma ayıp desek geri kafalı oluyoruz teşvik edersek böyle suçlanıyoruz ne yapalım yani.
o sınırlar içinde kalamadım kusuruma bakma.Terbiye sinirlari icerisinde kalabilmek önemli olan.
aaa sen anlarsan herkes anlar tatlım
valla ark katılıorum ınsan bı ozel hayatı olur ya herseyı acık acık yazıosunuz tamam yazılırda bı yere kadar kımın sana onerısı olcakkı senın hayatın senı ılgılendırı yok artık kısa suruomusta yok bılmem nee cırkın seyler yaaa allah akıl fıkır versınn valla ayrıca dogruları solemek nezaman ahlak bekcılıgı yapmak olduuuuu hanımefendılerrr...dogru soleyını dokuz koyden kovarlarmıss bu kadar rahat olursan sen merak etme hayattan bıle zevk alamaz olursun canımm.....