Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf offffff
meşrulaştırmayın zinayı
yazmayın artık, örnek olmayın
yeterrrrr
doğru ya sorunun yapamamaktı zaten .........bence bırak onu muhtemelen o erken boşalıyor başkasını bul 12 13 defasında yapamazsın ama sonra yaparsın sorunmu şekerim...... böyle teşvik edici mesajlarmı yazmak lazım 3 mesajında cinsel hayatını ulu orta anlatana.örnek mi? ne yaptımda örnek oldum?
konu sahibi istediğini yazar, konuyu hoş bulmayan okumasın veya yorum yapmasın..örnek alınacak bir durum yok..insanın içinde varsa kimse onu durduramaz..ya konu içi yorum yap ya da konudan çık! kimse ahlak bekçiliği yapmasın!
benim yorumumun bekçiliği de sana mı kaldı
ben olmayayım da sen ol ahlak zabıtası
doğru ya sorunun yapamamaktı zaten .........bence bırak onu muhtemelen o erken boşalıyor başkasını bul 12 13 defasında yapamazsın ama sonra yaparsın sorunmu şekerim.
olur, neden olmasın![]()
bunu bize niye soruyorsunki ,sevgline sor
degi$tirip bakmak lazim sorun sendemi ondami biz nerden bilecez..
çokgüldüm cevabınabende erken boşaldığını söylüyorum ama kabul etmiyor ve üstelik beni ikna etmeye çalışıyor
kızlarr bir süredir düzenli bi ilişkim var. ilk zamanlar beraber olamıyorduk çok canım yanıyordu abartısız 10-15 denemeden sonra alıştım. yalnız şimdide şöyle bi sorun var. vajinal orgazm olamıyorum( birde ilk zamanlar uzun sürüyordu sevişme süremiz şimdi çok kısa süürüyor hevesim kaçıyorr önerisi olan varmı
![]()
Selam ablalar ben bu konuyu okudum biraz önce sevgilimle beraber oldum çok pişmanım hep konu sahibi yüzünden oldu ühü ühüüüüüüü
Nolur yardım edin ablalar hep bu kötü kızlar yüzünden benim de beynim yok ya gittim oldum nolur beni imana getirin görüyorum ki çok namuslu ablalar var burda yardım et ablam nolurrrr
kendini en yakin bi yukseklikden at benceSelam ablalar ben bu konuyu okudum biraz önce sevgilimle beraber oldum çok pişmanım hep konu sahibi yüzünden oldu ühü ühüüüüüüü
Nolur yardım edin ablalar hep bu kötü kızlar yüzünden benim de beynim yok ya gittim oldum nolur beni imana getirin görüyorum ki çok namuslu ablalar var burda yardım et ablam nolurrrr
sorun yok o zaman tatlım
herkes bekçiliğinden memnun demek
işine bak o zaman
seni kırmak için de söylemedim ama fazla atar yaptın
konu sahibi bile nazik cevap verirken sen ayıp ettin
o yüzden sert çıktım
Canim zaten burdaki basliklara ve intenete de bakarsan görürsün. Kadinlarin bircogu hayatlarini boyunca hic vajinal orgazm yasamiyorlar. Ama biraz arastirirsan internette hatta, burada orgazm olabilmek ya da cinsel iliskiden en fazla zevk alabilmek icin öneriler var.
Sevismenin kisa sürmesi kadin icin büyük dezavantaj. Bunu sevgilinle konussan. Eminim konustugunuzda cözülebilecek bir sorundur. Belki farkinda bile degildir, senin hosnutsuzlugunun.
Eger soruya verecek cevabiniz yoksa, tutun kendinizi ve yazmayin lütfen. Eger baska konuda akli istenseydi sizden, o tarz bi soru sorulurdu. Ama tabii, bu yazdigimi anladiniz mi, hayir, sanmiyorum. Yine de denedim iste sansimi.