• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal orgazm

offf offffff
meşrulaştırmayın zinayı
yazmayın artık, örnek olmayın
yeterrrrr

güzel arkadaşım
buraya yazmak başkalarına da örnek olmak değil mi
bu yazıları sürekli okuyup da artık normal gören, örnek alan, aynı şeyi yapanlar olmayacak mı

gerçekten kızdırmak, kırmak gibi niyetim yok arkadaşım
senin tercihin
ama yanlış işleri başkalarına da duyurmak, kendi yükünle birlikte, örnek olduklarının da yükünü yüklenmektir
bu göze alınır mı değerli arkadaşım
yine de kırdıysam kusura bakma

Son düzenleme:
konu sahibi istediğini yazar, konuyu hoş bulmayan okumasın veya yorum yapmasın..örnek alınacak bir durum yok..insanın içinde varsa kimse onu durduramaz..ya konu içi yorum yap ya da konudan çık! kimse ahlak bekçiliği yapmasın!

Son düzenleme:
örnek mi? ne yaptımda örnek oldum?
doğru ya sorunun yapamamaktı zaten .........bence bırak onu muhtemelen o erken boşalıyor başkasını bul 12 13 defasında yapamazsın ama sonra yaparsın sorunmu şekerim...... böyle teşvik edici mesajlarmı yazmak lazım 3 mesajında cinsel hayatını ulu orta anlatana.

Son düzenleme:
konu sahibi istediğini yazar, konuyu hoş bulmayan okumasın veya yorum yapmasın..örnek alınacak bir durum yok..insanın içinde varsa kimse onu durduramaz..ya konu içi yorum yap ya da konudan çık! kimse ahlak bekçiliği yapmasın!

benim yorumumun bekçiliği de sana mı kaldı
ben olmayayım da sen ol ahlak zabıtası

bunu bize niye soruyorsunki ,sevgline sor
degi$tirip bakmak lazim sorun sendemi ondami biz nerden bilecez..

doğru ya sorunun yapamamaktı zaten .........bence bırak onu muhtemelen o erken boşalıyor başkasını bul 12 13 defasında yapamazsın ama sonra yaparsın sorunmu şekerim.

çokgüldüm cevabına :D bende erken boşaldığını söylüyorum ama kabul etmiyor ve üstelik beni ikna etmeye çalışıyor

bunu bize niye soruyorsunki ,sevgline sor
degi$tirip bakmak lazim sorun sendemi ondami biz nerden bilecez..

ben beraber halledelim istiyorum sorunu ama kabullenemediği şeyler var konuşamıyoruz bu yüzden.. tek başımada işin içinden çıkamıyorum.. tavsiye, tecrübe yararlı olabilir belki diye düşünmüştüm

Selam ablalar ben bu konuyu okudum biraz önce sevgilimle beraber oldum çok pişmanım hep konu sahibi yüzünden oldu ühü ühüüüüüüü

Nolur yardım edin ablalar hep bu kötü kızlar yüzünden benim de beynim yok ya gittim oldum nolur beni imana getirin görüyorum ki çok namuslu ablalar var burda yardım et ablam nolurrrr

konu cinsellik olunca neden herkes garipleşiyor ki...

elbet vardır başka şekilde orgazm olduğun zamanlar, her cinsel ilişkiden sonra
orgazm oluncak diye bır kaide yok.

ön sevişmeyi uzun tutun, aslında sende cevabını bılıyor muşsun :)

Son düzenleme:
çokgüldüm cevabına :D bende erken boşaldığını söylüyorum ama kabul etmiyor ve üstelik beni ikna etmeye çalışıyor

yok şekerim ikna olma hemen her söylediğine baktın olmuyor değiştir gitsin .......yanlış anlaşılmasın kesinlikle ahlak bekçiliği yapmıyorum bilakis teşvik ediyorum.

kızlarr bir süredir düzenli bi ilişkim var. ilk zamanlar beraber olamıyorduk çok canım yanıyordu abartısız 10-15 denemeden sonra alıştım. yalnız şimdide şöyle bi sorun var. vajinal orgazm olamıyorum :(( birde ilk zamanlar uzun sürüyordu sevişme süremiz şimdi çok kısa süürüyor hevesim kaçıyorr önerisi olan varmı :(

Canim zaten burdaki basliklara ve intenete de bakarsan görürsün. Kadinlarin bircogu hayatlarini boyunca hic vajinal orgazm yasamiyorlar. Ama biraz arastirirsan internette hatta, burada orgazm olabilmek ya da cinsel iliskiden en fazla zevk alabilmek icin öneriler var.
Sevismenin kisa sürmesi kadin icin büyük dezavantaj. Bunu sevgilinle konussan. Eminim konustugunuzda cözülebilecek bir sorundur. Belki farkinda bile degildir, senin hosnutsuzlugunun.

Eger soruya verecek cevabiniz yoksa, tutun kendinizi ve yazmayin lütfen. Eger baska konuda akli istenseydi sizden, o tarz bi soru sorulurdu. Ama tabii, bu yazdigimi anladiniz mi, hayir, sanmiyorum. Yine de denedim iste sansimi.

Selam ablalar ben bu konuyu okudum biraz önce sevgilimle beraber oldum çok pişmanım hep konu sahibi yüzünden oldu ühü ühüüüüüüü

Nolur yardım edin ablalar hep bu kötü kızlar yüzünden benim de beynim yok ya gittim oldum nolur beni imana getirin görüyorum ki çok namuslu ablalar var burda yardım et ablam nolurrrr

bu mesaja güleceğim hiç aklıma gelmezdi :))
şımarık seni :)

kendini en yakin bi yukseklikden at bence
nasil fikir:55:

sorun yok o zaman tatlım
herkes bekçiliğinden memnun demek
işine bak o zaman ;)
seni kırmak için de söylemedim ama fazla atar yaptın
konu sahibi bile nazik cevap verirken sen ayıp ettin
o yüzden sert çıktım

konu sahibi nazik cevap verdi ama sizde yorumunuzda pek nazik olduğunuz sayılamaz değil mi ;) neyse konuyu dağıtmak istemiyorum...sert çıkıp çıkmamanız inanın pek önemi yok..siz yorum yaptınız bende yorumumu yaptım..herkes fikrini beyan etmekte özgür "SAYGI ÇERÇEVESİNDE"..netice de herkes kendi hayatından sorumlu :)

Canim zaten burdaki basliklara ve intenete de bakarsan görürsün. Kadinlarin bircogu hayatlarini boyunca hic vajinal orgazm yasamiyorlar. Ama biraz arastirirsan internette hatta, burada orgazm olabilmek ya da cinsel iliskiden en fazla zevk alabilmek icin öneriler var.
Sevismenin kisa sürmesi kadin icin büyük dezavantaj. Bunu sevgilinle konussan. Eminim konustugunuzda cözülebilecek bir sorundur. Belki farkinda bile degildir, senin hosnutsuzlugunun.

Eger soruya verecek cevabiniz yoksa, tutun kendinizi ve yazmayin lütfen. Eger baska konuda akli istenseydi sizden, o tarz bi soru sorulurdu. Ama tabii, bu yazdigimi anladiniz mi, hayir, sanmiyorum. Yine de denedim iste sansimi.

bir tek sen zekisin canım
biz anlamayız :)))

Back