• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal muayene ve bekaret!!

ya aşa ne sarktı mazur görün cahillimi...anladım kadarıyla bakire değilsin ve dr lerin bunu ailenin yanında sölemsinden korkuyosun.durumun gereği ailenden biriyle gidersin mutlaka hastaneye sen tek girmeye çalış dr nin yanına yada arada derede söle bari doktora bilmiolar bakire olmadımı diye..sölemez heralde yeminleri var çünkü..yada dedin gibi üstten yapılan bi operasyonsa ben korkuyom aşadan yapmayın de.. amma sonda işini bilemicem benimde kafam karıştı yafff :bbo:

Ya doktor mecbur alttan muayene etmek için sorar.

hemen senden şüphelendiği için sorduğunu düşünüp kendini strese sokma.

Büyük ihtimal operasyon evlendikten sonraya kalır,eğer çok aciliyet gerektiren bişey değilse.

Şimdiden acil şifalar sana

Rahim içine alttan girerler kanımca.Kesiyle sanmam

valla bravooo,2 satte 9 sayfa
yahu noluyor,nisan bişey yaşamışsın anladık
korkun boşuna burda kaç kişi var,kaçımız yardım için burdayız,ben şahsen merak ettim okur çıkarım dedim ama baktımki olay dallanıp budaklanıyor el atıyımda buduyalım dimi :)
bakire değilsen bile kii bu bana göre çok normal hala toplumuzda bunun için cinayetler işlensede,neyse bunu sen istemedikçe kimsenin bilmesine gerek yok hakkıda yok öğrenmeye
doktor işi olanı yapmak için soruyor okadar bakireyim dersin operayon ertelenebilecekse ertelenir,yok acilse doktorla konuşursun oda söylemez,aksi bişeyde mahkemelerle uğraşmayı göze almaz merak etme,işi var söz konusu olan
bu kadar korkma tedirgin olma,sen yanlış olduğunu düşündüğün bişey yapmadın,başkalarına göre yanlışsa buda kişinin kendini ilgilendirir
doktorunla özel görüş bunu yapabilme imkanın var sanırım
inşallah yarın sende boşuna korktuğunu anlarsın

Yaa nisannisan arkadaşım
Yığınla insan anlamamış.
2 mesajda bir teşekkür edeceğine baştan en ayrıntısıyla anlatsana insanlara şunu.
Hala anlamadık diyorlar.

Anlamadan nasıl doğru dürüst yorum yapmalarını yardımcı olmalarını bekleyebilirsin!!

Ayrıca doğuştan kızlık zarı olmayan insanlarda var.
Bakiremisinden kasıt sadece kızlık zarın varmı değildir bence.
Bir kız ben kimseyle ilişki yaşamadım bakireyim der.
Ama belki doğuştan kızlık zarı yoktur.

Tabiki bu verdiğim saçma yada saçma olmayan örnek (bilemedim ben) şunun için :
-Sen bakireyim dedin.
-Doktor baktı
-Ama birşey söylemedi

1- Ya gerçekten kızlık zarın olduğu gibi duruyor
2- Yada kızlık zarın yok ama doktor bunda senin yalan söylediğini düşünmedi.

He sonuç ne?
Başka bir doktora gidip soracaksın.
Yada kendşi doktoruna lütfen kimseye söylemeyin diyeceksin.
Ki zaten söyleyeceklerini sanmam ama tedbir maksatlı..

Ayrıcada geçmiş olsun..
Lütfedip daha ayrıntılı yazarsanda daha iyi olur...

yıne keklendık gıbı bır hıs var ıcımde.. ve yıne ben butun mesajları okuyup anlamaya calıstım yaaa kafam karıstı...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yıne keklendık gıbı bır hıs var ıcımde.. ve yıne ben butun mesajları okuyup anlamaya calıstım yaaa kafam karıstı...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

aynen oyle okadar konu okudum kkda bu kadar acayıp olanını ılk kez gordum hadı gecmıs ola kafa yorup yardımcı olmaya calısanlaraa:bbo:

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni üyeler hem gündeme gelmek isterler hemde kendini tanıtmaktan korkarlar vallahi anlamadım böyle devasa abartılıp konular açılıyor ve sonrasında peşi bırakılıp başka nickle üye oluyorlar.biz insanlığımıza düşeni yapıpta karşımızdaki muhattap alıyorsak bizimle ilgilenmeyene yazık....
bu yorumum ortaya kişisel değil kimse zan altında kalmasın....yapanlar kendilerini bilirler...

yeni üyeler hem gündeme gelmek isterler hemde kendini tanıtmaktan korkarlar vallahi anlamadım böyle devasa abartılıp konular açılıyor ve sonrasında peşi bırakılıp başka nickle üye oluyorlar.biz insanlığımıza düşeni yapıpta karşımızdaki muhattap alıyorsak bizimle ilgilenmeyene yazık....
bu yorumum ortaya kişisel değil kimse zan altında kalmasın....yapanlar kendilerini bilirler...

merak etme burda bu gece yazılanlardan birileri çıkartmaları gereken dersi çıkarttı
eminim başlık sahibine değil ama başkaları bişeyler anladı
sen içini ferah tut yaptığın iyilik boşa gitmedi yerimseniben

sırnaşık şeydelikafadulden anacımm bende okuyup durdumkaydirigubbakcemile3cidden keklendik mi şimdi yawww Çok üzgünüm çoook Allahım yarabbim yaaa...zaten bişey anlamamıştım hepten delürdüm:kedi:

sanmam keklediğini sadece utandı yazamadı diye düşünüyorum.
Yoksa böle konularda helede mesaj sayısı az biri açmışsa pek yazmam.
Geçmişini kurcukladım azcuk :))
Mayıstan beri yazıyormuş.Sadece pek yazmamış.

hani meslek olarak memur yazmışsınız,herhalde aranızda ne geçip bittiğini bilicek durumdasınız,sonra kan varmıydı,yada acı oldumu,insan bunu bilir....
olmadı bir doktora gidin baksınlar...
biz bu kadar uzaktan kk sakinleri olarak bilemeyiz ki...

niye böyle birsey yapsın ki?? vallahi anlamadım konuda cok garip bu rahatsızlıktan acile gidilmez orda takıldım ama yok ya insan böyle birseyi nasıl uydurur tuhaf

Back