• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal muayene ve bekaret!!

ve ben yardıma ihtiyaç duyduğum için bu saatte yazdım..mudahale gerekıyor dediler..bakıremısın değilmisin önemli dediler. bir erkek arkadaşım var. bişiyler yaşadım ama tam olarak değil..nasıl anlatayımki ..bilmiyorum mu deseydim..ve ben amliyat olcam kesin..sarkan polip tespit ettiler..ama çok korkuyorum.ailemle gitcem..yardım edin işte

arkadaşlar sarıbuceg ın profil resmı erkek.ve ben çok ciddiyim..çok bunaldım ondan yazdım...

:roflol::roflol:
seni hırsız vaaaar kaçççııın der gibi gördüm bir an..vallahi bakdelikafadulden

ay gecce gece koptum ben ilahi çok yaşa sen nisannisan..hihoyyyt

ben nerelere gidem..bilemedim şimdi:gitme:

erkek arkadasınla nasıl birsey yasadın bu soruda nasıl sorulur ki daha baska? yani kız değilmisin ailen öğrenir diyemi endisen var acıkca yaz yardımcı olalım bizde

ve ben yardıma ihtiyaç duyduğum için bu saatte yazdım..mudahale gerekıyor dediler..bakıremısın değilmisin önemli dediler. bir erkek arkadaşım var. bişiyler yaşadım ama tam olarak değil..nasıl anlatayımki ..bilmiyorum mu deseydim..ve ben amliyat olcam kesin..sarkan polip tespit ettiler..ama çok korkuyorum.ailemle gitcem..yardım edin işte

yanı canım naısl yardımcıolcaz bzıdemı bakalımsnaa bakırmeısın değilmisn diye tobe tobeen istıysoun ne ogrenmk istiyosun kı bızden sne acık konuş bızde açık cevaplayayım yanı

şunu düşünüyorum doktor bnm ifademden dolayı ses çıkarmamış olabilirmi...yoksa bana açıkca söylermiıdı bakire değilsin diye...insan acil serviste ki doktora nasıl sorarkı..üstelikte bacak arasında gözüken 3 cm çapında bir et parçası varken

kaydirigubbakcemile2 yaa cahilliğimi mazur görün ama polip sarkar mı lütfen cahilliğimden dolayı asagılamayın beni -tatlicadiarzu-

açıkca yazamamkı..bakın ben gerçeğim sahte değilim..ve cidden böyle bir sıkıntım var.bazı arkadaşlar dalga geçti ama

bence başka bir doktora git tek başına,şüphen varsa muayene ol bakiremiyim diye.o sana söyler.herkesin başına gelebilir bu sonuçta doktordan utanmana gerek yok...

Konu sahibi arkadaş bizimle kafa mı buluyo acaba?

Nasıl sallanan bir et parçası yaaaahh

Dışarı mı çıkmış?

Ailen senden şüphelendi de mi doktora götürdü seni.
Burda bizbizeyiz ne yaşadıysan :jeyyar:sorun neyse yaz bize:uhm:

Back