Vajinal muayene ve bekaret!!

ay bendemı saflık vardır nedır yada gece 12 den sonra kafam calışmıyor galıba ben bısey anlamdım bundan

arkadaşım şu yakınlaşman nasıl oldu
yani üfffffff çıplakmıydın
daha ne sorayım

başka bir prof bayan doktor buldum ona gitcem...ya bakıre değilsem ..bu düşüncede korkutuoyr..diyeceksınızkı madem önemıydı niye dikkat etmedın..

mutlaka cerrahi bir müdahale olacaktır ama bence kendini bu kadar üzme doktorla kendin gir ve konus bence yapılacak müdahale için ısrarla sormustur sonucta rahim ağzından sarkan parca var baska nasıl alınır ki o parca

ya anladığım kadarıyla sürtünme şeklinde birliktelik yaşamışsın
bi emin olmak kendi içini rahatlatmak adına google a yaz bekaret zarı diye görsellere bak sonrada kendine bak -tatlicadiarzu- valla aklıma başka bişey gelmedi eğer aynıysa sorun yoktur yaniikaydirigubbakcemile3
ve ya annenle gitmeden önce hemen başka bi doktora gidip baktırcan bakiremisin değilmisin diye ama insan bakire olmasa anlar yani

Süpersin walla olayı anlaşılır şekilde özetledin.kaydirigubbakcemile5

eşime sordum sarkarmıs kusura bakma yaf valla bilgim yoktu ama bak benim dediğim gibi genelde yaslılarda olurmus ama genclerdede görülürmüş sasırdım hiç duymamıstım gecmiş olsun

Alla alla bende yeni duydum bunu :1shok:

Nisan sevgilin hiçmi görmedi bu Polipi?

çok sağol seda_sarı..işte tamamıyle sormak istediğim bu..çok sağol
Emin olmadığına göre kan gelmedi senden sanırsam.
Kan gelmediyse bakiresindir.Korkma.
Olmama ihtimalin çok düşük.
Anlattığına göre çıkarımlarım bunlar.

Sen bakireyim dedikten sonra doktor.Nisan bakire değilsin,alttan ameliyat edeceğim seni işte diyemez herald

bakire misin değil misin bu durumu en iyi senin anlaman yada bize daha net anlatman gerek...
cinsel bir birleşme oldumu ? (daha açık yamama gerek var mı ?)
sürtünme vs .oldu ise bakiiresin ...
kan geldi mi ?
acı hissettin mi ?

bu şekilde anlaması imkansız

kk kk olalı bu kadar anlaşılmaz soru cümle görmedi hee..ciddiyim..benneyaptımki
biz deli gibi olayı çözmeye çalışıyoruz,arkadaş kendi kendine takılıyor ..kaydirigubbakcemile
neyse..
bumuyani sadece sen değilsin bende anlamadım..anlamaya çalıştıkçada batıyorum..:bbo:
öff kzıım bi dur ekşınlı konu bulmuştum:sinifsinif:

zeki mürende bizi görecekmi deyip :1ninca:
ben kızımla ilgilenmeye gidiyorum diyorum..:CüvCüv:
zaten beni konu sahibinin taktığıı yokda..:sinifsinif:
haydin öptüm siziŞeniz

ailene belli etmeden yanlız başka bi dr ye git erkek arkadaşınla gerçeği öğren, sanırım tedavi bakire olup olmamana göre yapılcak, ve sanırım bakire değilsen tedavi daha basit olcak, herhalde yüzden ısrarla sordu dr, ama sormasına ne gerek vardı kendi muaynede anlamadımı bilemedim

biz o kadarııı nerden bilelim yahuuu anlatacak bizde yorumlayacagız tıp mı okuduk o kadar bilgimiz olsun hastalıgı hakkında kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer

bu soruyu soracak bir eğilimin olmadıysa eğer tereddütünde olmasın bence canım....dr gereken ne ise onu yapar insanaın kendine bırakmazlar işlerini..onlara can emanet ediliyor ve görevleri gereken müdahale sadece..geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…