Vajinal muayene ve bekaret!!

yok bu soruyu ciddi ciddi sordum gercekten bir bilgim yok ve asla hastalıkla dalga gecmem bende saglık sorunları olan bir insanım ama genc kızsınız ya ondan sasırdım kadın hastalıgı gibi bahsettiniz

açıkca yazamamkı..bakın ben gerçeğim sahte değilim..ve cidden böyle bir sıkıntım var.bazı arkadaşlar dalga geçti ama

şimdi dalga geçmedik de sen sanırım endişenden dolayı birazcık şaşkınlık içinde güldürdün bizi:CüvCüv:
olsun..neyse ciddiye dönün bakim almiym ayağğmın altına:1rolleyes:

şimdi sen doktora gittin ailenle
doktor polip gördü bakiremisin dedi muayene etmek için
sende evet dedin o polip 3 cm.
doktor muayene etti seni
ama hiç bir şey demedi
sende endişeleniyorsun şimdi yarın öğrenilirse diye..
ve sanırım bakire değilsin..:1ninca:

sarışınca özetledim durumu ama doğru anladıysa m söyle hemen düşüncemi yazayımbenneyaptımki

eşime sordum sarkarmıs kusura bakma yaf valla bilgim yoktu ama bak benim dediğim gibi genelde yaslılarda olurmus ama genclerdede görülürmüş sasırdım hiç duymamıstım gecmiş olsun

açıkca yazamamkı..bakın ben gerçeğim sahte değilim..ve cidden böyle bir sıkıntım var.bazı arkadaşlar dalga geçti ama

açıkca ayz yanı
kkya bakıp çıkcaktım hemen
tum gun denızdeydım çok yoruldum konunuza takıldım kaldım açıkcasını yazın lütfen ama..

kaydirigubbakcemile2 yaa cahilliğimi mazur görün ama polip sarkar mı lütfen cahilliğimden dolayı asagılamayın beni -tatlicadiarzu-
bende çok cahilim bu konuda.Dıştaki bişey için doktor neden bekareti sordu,bu konulara aklım ermiyor:bbo:lmaz:

Nasıl bi olay bu aklım almadı

evet sarkarmışş.bnmki öyle işte..içte değil..saplı olanlar varmış..
Ee sarkıksa niye bekaretinle ilgilendi bu doktor

canım sarkan şey rahmınızmı.
cahılıgımı mazur görun lutfen
.
altan muayene deckse soruyor doktorlar
bi arkadaş gudur idarraını yapaıyodu acile göturduk bızde onu
doktr sordu bakıremızn dıye alttan muayene etcektı çunku sontamı ne takcakmış
yanı bunu sormasında bsıey yokkı

yarın başka bir dr git yinede için rahat olsun ne dersin

çok sağol seda_sarı..işte tamamıyle sormak istediğim bu..çok sağol

reca ederimmm:1closedeyes:

evet arkadaşlar.moralım çok bozuk ya.tam bir birleşme yaşamadım elbetteki..basit aptalca yakınlaşmalar..insan böyle bişiy nasıl anlatırkı..bakın bilmeyenlere söyleyeyım...regl değilken arada kan zerrecikleri geliyordu...ben hiç önemsemedim.ve geçen cuma wc deyken elime geldi..ve gördüm..bende ilk defa yaşıyorum..ve hasteneye gıtmek zorunda kaldım apar topar..oaly bu..ordada paso bakıremısın değilmisin..zaten korkuyorum..bide onlar sıkıştırdı..çok kötü 2 gün geçirdim.

evet gitcem hemde annemle ya....nasıl sıkkınım bilsenız...bnde bilmiyorum nasıl opersayon olcağını..alttan da giriyorlar çünkü yada karnımdan..offf yaaa..hangisini düşüneyım

sürekli bakiremisin demeleride bi garip yani,
yarınmı ameliyat günün

eğer değilse hemen başka bir dr git

yok böyle bir şeyi doktorunuz ailenizin yanında belirtmez emin olun..yeminlei var onların..
gereksiz bir kaygı sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…