ve ben yardıma ihtiyaç duyduğum için bu saatte yazdım..mudahale gerekıyor dediler..bakıremısın değilmisin önemli dediler. bir erkek arkadaşım var. bişiyler yaşadım ama tam olarak değil..nasıl anlatayımki ..bilmiyorum mu deseydim..ve ben amliyat olcam kesin..sarkan polip tespit ettiler..ama çok korkuyorum.ailemle gitcem..yardım edin işte
şunu düşünüyorum doktor bnm ifademden dolayı ses çıkarmamış olabilirmi...yoksa bana açıkca söylermiıdı bakire değilsin diye...insan acil serviste ki doktora nasıl sorarkı..üstelikte bacak arasında gözüken 3 cm çapında bir et parçası varken
açıkca yazamamkı..bakın ben gerçeğim sahte değilim..ve cidden böyle bir sıkıntım var.bazı arkadaşlar dalga geçti ama
açıkca yazamamkı..bakın ben gerçeğim sahte değilim..ve cidden böyle bir sıkıntım var.bazı arkadaşlar dalga geçti ama
bende çok cahilim bu konuda.Dıştaki bişey için doktor neden bekareti sordu,bu konulara aklım ermiyor:bbo:kaydirigubbakcemile2 yaa cahilliğimi mazur görün ama polip sarkar mı lütfen cahilliğimden dolayı asagılamayın beni -tatlicadiarzu-
Nasıl bi olay bu aklım almadıaçıkca yazamamkı..bakın ben gerçeğim sahte değilim..ve cidden böyle bir sıkıntım var.bazı arkadaşlar dalga geçti ama
Ee sarkıksa niye bekaretinle ilgilendi bu doktorevet sarkarmışş.bnmki öyle işte..içte değil..saplı olanlar varmış..
şunu düşünüyorum doktor bnm ifademden dolayı ses çıkarmamış olabilirmi...yoksa bana açıkca söylermiıdı bakire değilsin diye...insan acil serviste ki doktora nasıl sorarkı..üstelikte bacak arasında gözüken 3 cm çapında bir et parçası varken
çok sağol seda_sarı..işte tamamıyle sormak istediğim bu..çok sağol
peki bakireysen ameliyat nasıl olucakmış.ben de merak ettim şimdi
ameliyat alttan yapılmazki
alttan muayene edecektir ameliyat dışardan kesi şeklinde yapılır fisfisfis
evet arkadaşlar.moralım çok bozuk ya.tam bir birleşme yaşamadım elbetteki..basit aptalca yakınlaşmalar..insan böyle bişiy nasıl anlatırkı..bakın bilmeyenlere söyleyeyım...regl değilken arada kan zerrecikleri geliyordu...ben hiç önemsemedim.ve geçen cuma wc deyken elime geldi..ve gördüm..bende ilk defa yaşıyorum..ve hasteneye gıtmek zorunda kaldım apar topar..oaly bu..ordada paso bakıremısın değilmisin..zaten korkuyorum..bide onlar sıkıştırdı..çok kötü 2 gün geçirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?