- 19 Aralık 2024
- 23
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi idontknowidk
-
Sulu değil fakat beyaz pamukçuk görüntüsü olabilir bende de vardı.Kızlar vajinal mantarın bi görüntüsü oluyor mu? İç dudaklarda mesela. Çünkü ben hpv olabilir diye doktora gittim o da değil sadece enfeksiyon var dedi. Bi şey sokarak da baktı aslında. Ama hov böyle değil dedi. Kalındığında aynadan baktım bi şey vardı. Sonra tekrar bakayım dedim hala var minicik. Aklım karıştı..
İçeride baloncuk gibi küçük pütürler var mıKızlar vajinal mantarın bi görüntüsü oluyor mu? İç dudaklarda mesela. Çünkü ben hpv olabilir diye doktora gittim o da değil sadece enfeksiyon var dedi. Bi şey sokarak da baktı aslında. Ama hov böyle değil dedi. Kalındığında aynadan baktım bi şey vardı. Sonra tekrar bakayım dedim hala var minicik. Aklım karıştı..
İçeride var mı bilmiyorum ama iç dudaklarda varİçeride baloncuk gibi küçük pütürler var mı
Evet alıyorum zaten haftaya da gideceğim sadece aklımı kurcaladıDr desteği almanız şart mantarda olsa
İç dudaklarda da oluyor mutabıkı goruntusu oluyor.dr gırıp bakmasına bıle gerek yok aralayıp bakınca bıle gorur.ıc kısımda peynır kesıgı gıbı suruntuler olur.acıp bakınca cok net gorunuyor zaten.sut gıbı olan akıntı normaldır ya usutme yada regl zamanına yakın olan akıntıdır.mantar puturlu olur
Evet görünüyor acıp bakınca zaten manyarı dedıgım gıbı çok rahat görüyorsunuz. Sırkelı oturma banyoları yaptım günde üç kez ben. Ve candıda dıyetıne basladım hangisi ıyı geldı bılmıyorum ama şuan baya baya gectı gibiİç dudaklarda da oluyor mu
Peynirimsi görüntüden bahsetmiyorum. Mesela böyle pütürler mi oluyorEvet görünüyor acıp bakınca zaten manyarı dedıgım gıbı çok rahat görüyorsunuz. Sırkelı oturma banyoları yaptım günde üç kez ben. Ve candıda dıyetıne basladım hangisi ıyı geldı bılmıyorum ama şuan baya baya gectı gibi
Pü türler derken ne anlatmaya çalıştığınızı anlamadım. Mantar peynır kesıgı seklınde gelen akıntıdır buda ıcerı baktığınızda zaten görünür orda beyaz parçacıklar hâlindePeynirimsi görüntüden bahsetmiyorum. Mesela böyle pütürler mi oluyor
Ay nasıl yaptınız sirkeli su banyosunu ılık su mu soğuk su mu bende yapmak istiyorum da ne kadar koymam gerek baktım bulamadımEvet görünüyor acıp bakınca zaten manyarı dedıgım gıbı çok rahat görüyorsunuz. Sırkelı oturma banyoları yaptım günde üç kez ben. Ve candıda dıyetıne basladım hangisi ıyı geldı bılmıyorum ama şuan baya baya gectı gibi
Evet ındn bahsediyorum. Öyle mi oluyorAkıntı değil vajinada kabarcık gibi olan görüntüden bahsediyor sanırım pütür derken
Bende o kabarcıklardan gördü Dr ve vajina floran bozulmus dedi ondan herpes benzeri görüntüler oluşabilir dedi ve fitil verdi. Mantar vs şeklinde teşhis koymadıEvet ındn bahsediyorum. Öyle mi oluyor
Umarım bendeki de öyle bir şeydir.. bana da fitil verdi de hala aynı. Haftaya prof dra gidicem bakalım ne dicekBende o kabarcıklardan gördü Dr ve vajina floran bozulmus dedi ondan herpes benzeri görüntüler oluşabilir dedi ve fitil verdi. Mantar vs şeklinde teşhis koymadı
Fitil beni baya rahatlattı bir de asiviral merhem...gece uyumadan önce en derine kadar iyice yerleştirin ama fitiliUmarım bendeki de öyle bir şeydir.. bana da fitil verdi de hala aynı. Haftaya prof dra gidicem bakalım ne dicek
Aynen öyle yaptım da bakalım.. hayırlısı..Fitil beni baya rahatlattı bir de asiviral merhem...gece uyumadan önce en derine kadar iyice yerleştirin ama fitili
Ya şöyle ben bekarım ilişkim vs olmadı iç dudakta bir sürü pütür pütür noktalar var aşırı küçük hpv vb bir şey değil bence vajinanın yapısı gibi ve bayadır ayrıca ona bir şey deniyorduUmarım bendeki de öyle bir şeydir.. bana da fitil verdi de hala aynı. Haftaya prof dra gidicem bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?