- 25 Kasım 2019
- 23
- 2
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basit bir işlem ucu pamuklu çubukla o bölgeden sıvı alıyorlar. Bi an önce gidin yaptırın kültür ve smear testinizi. Mantara neden olan başka bi bakteri vs olabilir kültürde çıkar. Kökünden kurumadığı sürece napsanız nafile. Umarım kurtulursunuz ama ihmal etmeyinMerhaba bu kültür aldırma işlemi nasıl oluyor acaba, bende yıllardır var bu mantar artık kafayı yemek üzereyim. İlaçlar bitince sil baştan başlıyoruz. İç çamaşırını ütülüyorum, kuru tutmaya, pamuklu iç çamaşırı giymeye gayret gösteriyorum. Kronik oldu ve artık bir tıp fakültesine gitmek istiyorum detaylı bişey yapsınlar bıktım çok bıktım
Lazer yöntemi nedir lütfen buraya veya özelden mesj atbilir miisnizz çünkü ben 7 senedir çekiyorum ve delirdim artıkmerhaba herkese bilgi olmasi amaciyla basliktaki son mesaja cevap vermek istedim aylardir gecmeyen denemedigim hem kimsayal hemde bitkisel ilac (sarimsak fitili ve sirke ile yikama, sekeri kesme dahil) kalmayan kroniklesen mantarim vajina ici ve disina uygulanan lazer yontemiyle gecti umarim birilerine yardimci olurum gecmis olsun
Konunun üzerinden çok geçmiş ama bende alıp kullanıcam bir daha tekrarladimi sorununuz tesekkurlerkızlar bende mantardan çok çektim ..doktorum ilaç yazdı kutunun içinde 4 adet var 2 sini sabah 2 sini akşam içiyorsunuz 2 güne geçiyor mantar Allaha şükür hala daha yok...
ilacın adını hatırlayamadım ama eczanelerden öğrenip doktorunuza danışıp kullanın umarım işe yarar..sadece mantar hapı 4 adet olan bnm kullandıgım...