kızlar merhaba , 3 yıldır geçmeyen mantardan kurtuldum sonunda , sürekli özel hastanelere gidip sürüyle ilaç kullandım ama geçmiyordu bir ara boşvermeye çalıştım ama mümkün değil derken ilk defa devlet hastanesine gittim ve doktora kullandığım fitil hap ve kremleri tek tek yazdığım kağıdı uzattım , kullanırken şikayetlerim azaldı ama ilaç bittikten sonra tekrarladı diye anlattım , doktorun ilk söylediği direk psikolojiniz iyimidir? Demek oldu hatta şaşırdım bende iyidir heralde dedim ama aslında inanılmaz stresli bir dönemdeydim neyse bana bu kadar çok ilaçtan sonra geçmemesinin bağışıklık sistemimle ilgili olduğunu bağışıklığı düşüren en önemli faktöründe stres olduğunu bu yüzden psikolojimi sorduğunu söyledi ve benimki gibi inatçı mantar hastalıklarında 6 aylık tedavi uygulandığını anlattı , gyno lomexin fitil ve zolax hap verdi sadece tek kullanımlık ayrıca bağışıklık güçlendirme için immuneks 10 mg tablet ve daha önce kullanmış olduğum citoles 10 mg antideprasan hapıma da başladım , fitil ve zolax hapı adetimin bittiği gün aldım bir fitil ve bir hap , immuneks hapı hergün 2 adet alıyorum ve sonuç 3 aydır ne yanma ne kaşıntı ne tortulu parçalı akıntıdan eser kalmadı , eşimle cinsel hayatımız da düzene girdi , acı ve yanmadan mahvoluyordum şimdi o acıdan eser kalmadı , 3 yıldır neler çekmiştim ve burda benim gb çeken kadınları okuyordum çözüm bulduğumda ilk iş bunu burda yazmaktı istediğim bir çok kişi bu işi ticarete de dökmüş yok mantardan kurtuldum tıkla kitap al üye vs Yazılarına çok sinir oluyordum , ben doktora sorup danışıp tahlillerini olup öyle kullandım ve geçti daha 3 ay fitil ve hapa devam edicem ama immuneksi uzun süre kullanırım sanırım bende tespit edilen tür candidaydı ve şeker tahlilinde yaptırdım ve şeker çıkmadı bende , inşallah size de bi yol bir çağre olur bu yazı da bana kpss için bi hayır dua etseniz yeter :) bu arada çok karman çorman yazdım telefondan kusura bakmayın yazım hatalarım için