Vajinal mantar

Umarım şifa bulursunuz ve tamamen kurtulursunuz ne demek rica ederim

Yine aynıyım ilişkiden sonra tekrarlıyor anlamadım ayrıca beyaz krem tarzı akıntım var ne yapacağım bilmiyorum inanın sizlerde mantar akıntısı nasıl

Muhtemelen tekrarlamaya devam edecek nerden biliyorsun diye sormayın size ilk yazdığımda belirtmiştim kullanmadığım ilaç görmediğim tedavi kalmadı benim ne zaman ki uyku düzenim değişti çok geç yatıyordum çünkü uyuyamiyordum daha doğrusu o da B12 den kaynaklanmış bir durumdu kesinlikle B12 demir kan d vit baktırın ve tamamlayın uykunuzu kaliteli uyuyun çünkü uyku kadınlarda erken menopoz sebebi bile olabiliyormuş ayrıca eş tedavisi mutlaka ağızdan ilaç ve mantar kremi doktor korunanlara vermiyor ama yinede alın kullanın daha sonra hamur işi şekerli tatlı şeyleri kesin çözüm odaklı düşünün ve vajeninizi unutun ne kadar kafaya takarsanız o kadar yapışıp kalıyor ve spor yapın imkanınız yoksa telefonunuza program indirin yapmaya çalışın o damı olmadı tempolu yürüyüş yapın ve bunları rutin haline getirin malesef biz kadınlar çok yipraniyoruz bu beni çok üzüyor birde ben pamuklu kurulama bezi kullandım tuvalet kağıdı kullanmadım mutlaka iç camasirlarimi ayrı deterjansız oksijenli sirkeli veya karbonatlı su ile yıkayıp ütüleyip giydim evet çok zor belki ama geçince herşeye degiyor

Dediklerinizin hepsini uyguluyorum diyette yapıyorum biri dışında malesef düzenli uyku ve unutmak dışında sürekli aklımda uyurken hiç bişey yok uykuydular küçük oğlum var o yüzden düzenli uyku malesef yok yürüyüş yapıyorum hergün ama malesef unutmayı başaramıyorum sürekli düşünüyorum bende bunun için antidepresan kullanıyorum 1 ay sonra tekrar psikiyatriye gideceğim bakalım ne verecek tekrar

Şaka gibi gelecek size belki ama
Ben sabah sarımsaklı yogurt
Aksam kefir tüketen biriyim
Bu arada turşuya da cok duskun um soframızdan eksık olmaz ve benım porsıyonumdakı turşu biter
Probıyotık takviyesi ilaç olarak kullanıyorum.

Ama ben mantarı sıksıkUstelık vajınal mantar oldugumda gogsumde de cilt mantarı Cıkar. Eşlikçisi de var yani

Ayrıca b12 demir eksikliğim var onlar içinde ilaç kullanıyorum
Devletin karsıladıgı b 12 lerden Alıyorsanız formu dogru form degıl
Para vererek alınan formu kullanacaksınız
metılkobalamın formda olan yani

Devletin karsıladıgı b 12 lerden Alıyorsanız formu dogru form degıl
Para vererek alınan formu kullanacaksınız
metılkobalamın formda olan yani
Öyle illet bişey ki biliyorum bende sıkı bir şekilde yoğurt kefir hepsini alamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…