Vajinal mantar

Peki probiyotik diye yediğimiz turşunun sirkenin özellikle mantar yaptığını biliyor musunuz ben bilmiyordum mesela aşırı tüketiyordum ama doktorum direk asitli şeyleri kesmem gerektiğini söyledi
Uykusuzluk erken menopoza bile sebep okuduğum makale yazılarda bile yazıyor evde küçük çocuk varsa dediğiniz gibi ne yapalım anca onlar uyuyunca kendimize vakit ayırıyoruz çok haklısınız ama B12 eksikliğini tamamlayın kendinizi daha iyi hissedecekseniz antidepresan alın ama onun yerine melatoninde alabilirsiniz maddi olarak zorlanırsaniz en basiti lavanta yağı koklaya bilirsiniz sizi çok iyi anlıyorum insan iş güç çocuk derken birde bu yıpratıcı hastalıkla ugrasinca çok yoruluyor umarım en kısa sürede şifa bulursunuz

Sekeri kes onu kes bunu kes
En son kendimi kesecem o olacak yani.
Nıye ıstedıgımi yiyemiyorum abi
Ben tam 2 sene istediğim hicbirseyi yiyemedim degdimi değdi çünkü kurtuldum bu illetten merak etmeyin sonrasında bünye alışıyor fazlasını değil vücudun alabildiğini yiyorsunuz bir problem olmuyor vücut anatomisi çok farklı bazen insan herkes yiyor birşey olmuyor ben yiyincemi oluyor diye düşünüyor söyle düşünün büyük bir hastalık olarak başkalarına dönen bir durum sizde hafif sinyallerle ortaya çıkıyor bundan kurtulmak sizin elinizde

Birde biley soracağım benim hep beyaz akıntım bazen krem bazen süt kesiği sizin nasıl
Benim süt kesiği şeklinde başlayan akıntım yanlış tedavi ve malesef mantar ilaçları yüzünden kremsi bir hal almıştık ilk baslarda olmayan daha sonraları ortaya çıkan aşırı rahatsız eden bir koku ve adet dönemine yakın geçen adetten sonra tam gaz devam eden bir durumdaydım düşünmekten zayıfladım uykusuz kaldım ağladım artık oturup ama çok şükür geçti

Peki kaşıntı varmıydı ve nerelerdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…