• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal mantar

z

zolax sın hapı yada kremi varmı fitil degil ama krem yada hap
Evet hap oluyor kendisi zaten. İçerisinde 7 tane var. İlk hafta üç tanesini içtim. Geri kalanı her hafta bir tane olmak üzere 4 hafta daha kullandım. Ama buna doktor karar verdi

Bende 1 aydın mantarla uğraşıyorum hayatımda ilk defa oldum ilaçlar kullandım geçmedi çok zor bir durum sirkeli suyla yıkıyorum rahatlatıyor ama tam çözüm değil pazartesi tekrar Dr randevum var inşl bu sefer verdikleri işe yara ... hem ağızdan hem özel bölgeden probiyotik alıyorum ama yine aynı

kızlar buna bi care bulanınız varmı sürekli tekrarlayan bi vajinal mantar hastalıgım var bu sene cıktı gerci ama neryse 1.5 ayda bi sürekli oluyp
travogen ve travozol krem zaten kullanıyorum bu tek kullanımlık haplar var flucan ondanda aldım ama bırakrım tekrar oldu sizin önerdiginiz baska bisey varmı baska hap basla krem vs
Ben bir tarif buldum. Çay ağacı yağı, lavanta yağı ve Hindistan cevizi yağını karıştırıp kullanıyorsunuz normalde bu karışım fitil olacak şekilde hazırlanıyor fakat ben yağ şeklinde yaptım. 2020 nin başından beri ara ara mantar sorunuyla başım dertte idi. İlaçlar kullandım fakat etkili bir yararını görmedim. Bu tarifi yaptım tüm yağları orijinal olarak aldım ve kullandığımdan beri hiçbir şekilde mantar enfeksiyonuyla karşılaşmadım. Ben bir de ekstradan paçuli yağı ekledim bu karışıma. Hamileler ve alerjisi olanlar için uygun değil bu tarif. Doktorunuza danışarak kullanın. Sırf bu tarifi yazmak için üye oldum umarım yararı olur sizler için de. Ayrıca birlikte olurken de kullanıyorum o kadar çok korkuyorum ki şu mantardan psikolojik olarak çok yıprattı.

kızlar buna bi care bulanınız varmı sürekli tekrarlayan bi vajinal mantar hastalıgım var bu sene cıktı gerci ama neryse 1.5 ayda bi sürekli oluyp
travogen ve travozol krem zaten kullanıyorum bu tek kullanımlık haplar var flucan ondanda aldım ama bırakrım tekrar oldu sizin önerdiginiz baska bisey varmı baska hap basla krem vs
ben fitille kurtuldum doktora danış bi bence

merhaba. flucan hapı 1 kere tek doz olarak mi aldiniz. bir jinekolog kenfi jnternet sitesinde, mantar dokulqr arasına yerleşir. ust doku yenilendikce alttaki mantarlar aktif hale gelir diye yazmıştı. o yuzden o hapı haftada 1 olacak şekilde en az 6-7 hafta kullanmaniz gerekebilir. ben de flucan hapı tedavisine başladım ama yeni. o yuzden sonuçları nasıl olur bilmiyorum. siz kac flucan kullanmistiniz kac gun arayla?

Sirkeli su duymuştum o bölgeyi yakabili belki ama mikrop korucu özelliği var ya faydası olabilir sirkeli ılık suyu yap bi dene istersen

merhaba. flucan hapı 1 kere tek doz olarak mi aldiniz. bir jinekolog kenfi jnternet sitesinde, mantar dokulqr arasına yerleşir. ust doku yenilendikce alttaki mantarlar aktif hale gelir diye yazmıştı. o yuzden o hapı haftada 1 olacak şekilde en az 6-7 hafta kullanmaniz gerekebilir. ben de flucan hapı tedavisine başladım ama yeni. o yuzden sonuçları nasıl olur bilmiyorum. siz kac flucan kullanmistiniz kac gun arayla?
benim vajinal mantar cok kötüydu her ay nerdeyse tekrarlıyodu flucanı 4 gunde bi kullandım 1 bucuk hafta surdu iste 3 doz ama gene gecmedi sonra bagırsal vucut florasıyla ilgili oldugunu duydum arı sütü aldım arifoglunun hayatımda yaptıgım en büyük iyilik 1 hafta kesti ve masalalhh diyim bu yazıyı yadıgımdan beri olmadım kesinlikle almanı tavsiye ederim tahta kasıkla ic metal asla degdirme en az 3 ay yap hazır trendyolda indirimde var 90 lira 40 ml olması lazım yarım cay kasaıgı kullanıyosun sabah ve gece yatmadan dil altına

benim vajinal mantar cok kötüydu her ay nerdeyse tekrarlıyodu flucanı 4 gunde bi kullandım 1 bucuk hafta surdu iste 3 doz ama gene gecmedi sonra bagırsal vucut florasıyla ilgili oldugunu duydum arı sütü aldım arifoglunun hayatımda yaptıgım en büyük iyilik 1 hafta kesti ve masalalhh diyim bu yazıyı yadıgımdan beri olmadım kesinlikle almanı tavsiye ederim tahta kasıkla ic metal asla degdirme en az 3 ay yap hazır trendyolda indirimde var 90 lira 40 ml olması lazım yarım cay kasaıgı kullanıyosun sabah ve gece yatmadan dil altına
ben de propolis i duydum mantar ve bakterilere etkiliymis diye. propolisli arı sütü alayım olmazsa tamam. bir de flucan a ek olarak verilen trivag isimli 3 taneden oluşan ovül verdi. bu gece 3.yü kullanacağım ama peynir kesiği şeklindeki akıntı halâ gelmeye devam ediyor. acaba ovül etki mi etmiyor yoksa ölen mantarlar mi dışarı çıkıyor bilmiyorum. ilac verildiğinde kac gun daha bu tür akıntı devam etmişti sizde?
bir de flucan o süreçte hic mi etki etmedi yoksa etki etti ama sonra tekrarladı anlamında mi söylediniz?

Bende yaşadım evlendiğimden beri ay ay tekrarladı. Travazol çare olmadı ilerlediği için. Fitil kullandım bir aya yakın. Doktorum ekstra sirkeli suyla silme önerdi. İlişki sonrası onu öneririm. Doktor ilaç veriyor. Hatta eşimle de kullandım çünkü ilişki yolu ile bizde yeniliyormuş. Erkekler çok fazla hissetmesede bize onlardan bulaşıyor. Bu yüzden ilişki sonrası kesinlikle sirkeli su ile silinin.

nasil uyguluyorsunuz? dışına mi vajinanin direk içine mi sürüyorsunuz?
tamponun ucunu bir kac damla icme suyuyla islatiyorum. ustune 7 damla adacayi yagi damlatiyorum. yani seyreltiyorum. sadece yag yakici olabilir diye. gece koyuyorum. sabah aliyorum tamponu. cok faydasini gordum. uc gun yapiyorum. her ay adet bitimi yapiyorum. cok sukur uzun suredir yok enfeksiyon.

tamponun ucunu bir kac damla icme suyuyla islatiyorum. ustune 7 damla adacayi yagi damlatiyorum. yani seyreltiyorum. sadece yag yakici olabilir diye. gece koyuyorum. sabah aliyorum tamponu. cok faydasini gordum. uc gun yapiyorum. her ay adet bitimi yapiyorum. cok sukur uzun suredir yok enfeksiyon.
tamam bunu da tedaviye ek uygulayacağım. çünkü verilen ovülün bu gece sonuncusunu kullanacağım ve bir etki göstermedi şu ana kadar. teşekkür ediyorum, sevgiler

Merhaba. Ben de bu dediğiniz yağdan aldım aktardan. Dün gece denedim . Çok hoş bir kokusu var. Ama ben koyunca hiçbir şey hissetmedim yanma filan hissediyorlarmış çok hafif bir ferahlık gibi. Acaba yanlış yağ mı aldım. Üzerinde adaçayı yağı ( acı elma yağı) yazıyor.

Merhaba. Ben de bu dediğiniz yağdan aldım aktardan. Dün gece denedim . Çok hoş bir kokusu var. Ama ben koyunca hiçbir şey hissetmedim yanma filan hissediyorlarmış çok hafif bir ferahlık gibi. Acaba yanlış yağ mı aldım. Üzerinde adaçayı yağı ( acı elma yağı) yazıyor.
mantarinz varken mi kullandigin mantar olmamak için mi? çünkü şuan bende mantar gecmedi, bu durumdayken kullanmayi düşünüyorum, iyice florami bozarsa diye aklıma geliyor

mantarinz varken mi kullandigin mantar olmamak için mi? çünkü şuan bende mantar gecmedi, bu durumdayken kullanmayi düşünüyorum, iyice florami bozarsa diye aklıma geliyor
Bende mantar mı bilmiyorum ama akıntın var demişti doktor ve fitil verdi ben düzenli kullanamadım fitili. Tam geçmediyse diye adaçayı yağını denemek istedim. Florayi bozacağını sanmıyorum çok kullanan var ama yağ sahtesi ise veya alerjiniz varsa olabilir tabi

Bende mantar mı bilmiyorum ama akıntın var demişti doktor ve fitil verdi ben düzenli kullanamadım fitili. Tam geçmediyse diye adaçayı yağını denemek istedim. Florayi bozacağını sanmıyorum çok kullanan var ama yağ sahtesi ise veya alerjiniz varsa olabilir tabi
yok eczaneden bulmaya çalışacağım. eczanede sahtesi olmaz diye umuyorum. yarin ben de deneyeceğim inşallah faydası olur bana da. cok teşekkür ediyorum sağlıklı günler

Hayir dogru yag. Kac damla damlattiniz? Seyretmeden kullanmayi onermem bir de sonucta rahim hassas bir organ. Sifa olsub insallah. Bende de yanma olmadi. Ya kisiye gore degisiyor ya cok damlatiyorlar. Bilemiyorum.

Hayir dogru yag. Kac damla damlattiniz? Seyretmeden kullanmayi onermem bir de sonucta rahim hassas bir organ. Sifa olsub insallah. Bende de yanma olmadi. Ya kisiye gore degisiyor ya cok damlatiyorlar. Bilemiyorum.
4-5 damla damlattım. Seyrelttim. Anlatıldığı gibi olmayınca acaba yanlış mı diye düşündüm. Teşekkür ederim canım. Herkeste aynı olmaz tabi

Back
X