Gecmis olsun, acaba vajinal mantar nasil oluyor? Ben de genital ve bacak arasindaki bolgelerde kasinti ve cesitli zamanlarda cikan sonra kaybolan sertlik hissediyorum doktora gitme firsatim olmadi, mantar boyle bir sey yapar mi?kızlar buna bi care bulanınız varmı sürekli tekrarlayan bi vajinal mantar hastalıgım var bu sene cıktı gerci ama neryse 1.5 ayda bi sürekli oluyp
travogen ve travozol krem zaten kullanıyorum bu tek kullanımlık haplar var flucan ondanda aldım ama bırakrım tekrar oldu sizin önerdiginiz baska bisey varmı baska hap basla krem vs
Ağır antibiyotik tedavisi sonrası çok kötü olmuştum. Sulandırılmış sirkeli su ile temizliğini yapmıştım günde bir kaç kere kuru kalmasını da sağlayınca kısa sürede geçmişti. Şimdilerde aslında idrar yolu enfeksiyonu için kullandığım ama vajinal mantara da iyi gelen bir mucizem var nioli yağı. Yine sulandırarak temizliğinde kullanılıyor. Ve çamaşıra bir damla damlatılarak kullanılıyor. Aromaterapi yağıdır. Eczanelerde bulabilirsiniz.kızlar buna bi care bulanınız varmı sürekli tekrarlayan bi vajinal mantar hastalıgım var bu sene cıktı gerci ama neryse 1.5 ayda bi sürekli oluyp
travogen ve travozol krem zaten kullanıyorum bu tek kullanımlık haplar var flucan ondanda aldım ama bırakrım tekrar oldu sizin önerdiginiz baska bisey varmı baska hap basla krem vs
Geçmiş olsun canım. Tam çözüm değil ama rahatlamam için biraz sirke kullan hem iç suya karıştırıp hem taharet al lavabolarinda.yakiyor mikrobu kırıyor.bende ilk evlendiğimde olmuştu kis ayıydı enfeksiyon olmuştu beyaz beyaz geliyordu ınslalah faydas olur geçmiş olsun tekrardan
Ağır antibiyotik tedavisi sonrası çok kötü olmuştum. Sulandırılmış sirkeli su ile temizliğini yapmıştım günde bir kaç kere kuru kalmasını da sağlayınca kısa sürede geçmişti. Şimdilerde aslında idrar yolu enfeksiyonu için kullandığım ama vajinal mantara da iyi gelen bir mucizem var nioli yağı. Yine sulandırarak temizliğinde kullanılıyor. Ve çamaşıra bir damla damlatılarak kullanılıyor. Aromaterapi yağıdır. Eczanelerde bulabilirsiniz.
Esli tedavi uygulamazsaniz surekli tekrarlar malesef.Canım hamileyim ve maalesef hamilelikte tanıştım bu illetle.. Doktorum bana fitil veriyor 2 kutu kullanıyorum hemen geçiyor.. Tabi bende de tekrarlıyor 2 ayda bir geri geliyor ama sadece fitil ile geçiyor çok şükür.. Sen muayene oldun mu?? Yoksa kendi kendine mi ilaç aldın eczaneden?? Çünkü fitil en iyisi bence tabi ki doktorunuz karar verecek..
Arkadaşım Eylül öztürk kim ki onun önerdiği herhangi birseyi kullanalım? O kadin para karşılığında reklam yapıyor sadece.Hiç yaşamadım ama geçen gün Eylül Öztürk Farmisol’ü tavsiye ediyordu bunun için. Araştırın isterseniz
Vajinanin florasi bozulmus bu yediklerimizdende kaynaklaniyor en basta seker besliyor bu mikrobukızlar buna bi care bulanınız varmı sürekli tekrarlayan bi vajinal mantar hastalıgım var bu sene cıktı gerci ama neryse 1.5 ayda bi sürekli oluyp
Önerdiği şey hastanelerde de kullanılan bir ürün olduğu için araştırması için tavsiye etmek istedim. Belki önerildiği kadar vardırArkadaşım Eylül öztürk kim ki onun önerdiği herhangi birseyi kullanalım? O kadin para karşılığında reklam yapıyor sadece.
aynı sorun bendede vardı travozol krem kullandm şükür geçtikızlar buna bi care bulanınız varmı sürekli tekrarlayan bi vajinal mantar hastalıgım var bu sene cıktı gerci ama neryse 1.5 ayda bi sürekli oluyp
Kaç kez gittim doktora hiç eşli tedavi demedi yaa.. Hep bana fitil verdi.. Hamile olduğum için mi acaba?? Uff ne bilim saçma ama hamileysem ben hamileyim eşim değil ki eşli tedavi diyebilirdi.. Bi dahakine ben ben derim belki..Esli tedavi uygulamazsaniz surekli tekrarlar malesef.
Mantarın, enfeksiyonun türüne göre değişir eşli tedavi durumu. Sizinki hamilelik kaynaklı olduğu için eş tedavisine gerek yoktur muhtemelen.Kaç kez gittim doktora hiç eşli tedavi demedi yaa.. Hep bana fitil verdi.. Hamile olduğum için mi acaba?? Uff ne bilim saçma ama hamileysem ben hamileyim eşim değil ki eşli tedavi diyebilirdi.. Bi dahakine ben ben derim belki..
Kaç kez gittim doktora hiç eşli tedavi demedi yaa.. Hep bana fitil verdi.. Hamile olduğum için mi acaba?? Uff ne bilim saçma ama hamileysem ben hamileyim eşim değil ki eşli tedavi diyebilirdi.. Bi dahakine ben ben derim belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?