• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal mantar

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar buna bi care bulanınız varmı sürekli tekrarlayan bi vajinal mantar hastalıgım var bu sene cıktı gerci ama neryse 1.5 ayda bi sürekli oluyp
travogen ve travozol krem zaten kullanıyorum bu tek kullanımlık haplar var flucan ondanda aldım ama bırakrım tekrar oldu sizin önerdiginiz baska bisey varmı baska hap basla krem vs

Hiç yaşamadım ama geçen gün Eylül Öztürk Farmisol’ü tavsiye ediyordu bunun için. Araştırın isterseniz

kızlar buna bi care bulanınız varmı sürekli tekrarlayan bi vajinal mantar hastalıgım var bu sene cıktı gerci ama neryse 1.5 ayda bi sürekli oluyp
travogen ve travozol krem zaten kullanıyorum bu tek kullanımlık haplar var flucan ondanda aldım ama bırakrım tekrar oldu sizin önerdiginiz baska bisey varmı baska hap basla krem vs
Ben de bu iki gündür atlattım şükür.. Özellikle geceleri çok kaşıntım oluyordu.. Doktor şaşe verdi suya atılandan o çok işe yaradı krem pek işe yaramadı %1 olduğu için hamileyim diye zaten pek öyle etkili ilaç vermemişti ha bide fitil vardı.

Ben de buradan çare aramıştım çünkü hiç bir sey geçirmemişti. bir üye yeşil coresatin önermisti kullandim geçti
fakat doktor kontrolünde olması daha dogru olur ben risk alıp kullandım biraz yan etkileri vs olur mu bilmem.

Canım hamileyim ve maalesef hamilelikte tanıştım bu illetle.. Doktorum bana fitil veriyor 2 kutu kullanıyorum hemen geçiyor.. Tabi bende de tekrarlıyor 2 ayda bir geri geliyor ama sadece fitil ile geçiyor çok şükür.. Sen muayene oldun mu?? Yoksa kendi kendine mi ilaç aldın eczaneden?? Çünkü fitil en iyisi bence tabi ki doktorunuz karar verecek..

Ben o kremi kullandim hiç işe yaramadi canim sana tavsiyem durmadan bez ütüle koy birde bir tane 2 litre şişeye her gece şişeyi eritmeyecek şekilde su koyup tülbente sarip bacak arama vajinaya yakin koydum 1 hafta falan yaptim hep kuru tuttum geçti çok şükür

Canım hamileyim ve maalesef hamilelikte tanıştım bu illetle.. Doktorum bana fitil veriyor 2 kutu kullanıyorum hemen geçiyor.. Tabi bende de tekrarlıyor 2 ayda bir geri geliyor ama sadece fitil ile geçiyor çok şükür.. Sen muayene oldun mu?? Yoksa kendi kendine mi ilaç aldın eczaneden?? Çünkü fitil en iyisi bence tabi ki doktorunuz karar verecek..
Siz hiç merak etmeyin muhtemelen doğumdan sonra geçecektir benimde öyle oldu normalde hiç olmazsa ilk hamileliğimde de hiç olmadı ikincisinde aylarca çektim doktorum bişey bulamadı. Kremler fitiller her şeyi kullandım bu süreçte.Muhtemelen hamilelikle alakalı bişey dedi. Gerçekten de doğum yapar yapmaz geçti tekrarlamadı sizinde öyleyse doğumla beraber bitiyor.

İlaç önerilmez buradan. Doktora gidin eşli tedavi olun.

Ama senin durumunda muhtemelen eşinin hijyen sorunundan kaynaklanıyordur.

Siz hiç merak etmeyin muhtemelen doğumdan sonra geçecektir benimde öyle oldu normalde hiç olmazsa ilk hamileliğimde de hiç olmadı ikincisinde aylarca çektim doktorum bişey bulamadı. Kremler fitiller her şeyi kullandım bu süreçte.Muhtemelen hamilelikle alakalı bişey dedi. Gerçekten de doğum yapar yapmaz geçti tekrarlamadı sizinde öyleyse doğumla beraber bitiyor.
Yaaa inşallah 🥺 çünkü inanın bitti diyorum tekrar geliyor.. Hamilelikte hormon değişimine bağlı olarak oluşuyormuş diye duydum ama çok zor.. Akıntısı da bazen su gibi geliyor korkuyorum bebeğin suyu mu diye.. İnşallah dediğiniz gibi doğumdan sonra geçer.. Yoksa bu şekilde çok zor.. Hamilelikten önce yoktu bende böyle birşey..

Sizde degil de eşinizde olabilir mantar ondan bulaşıyor olabilir sureklı, bol su ıcın, bir de banyodan sonra bacaklarınızın arasını saç kurutma makinesinin soguk ayarında kurutun pamuklu çamaşır giyin kuru kalsın orası nemli degil, bir de sabun dus jeli vs ile yıkamayın foşur foşur köpüklü. Florasını pH ini bozarsınız.

Doğum kontrol hapı kullanıyorsanız o da çok tetikliyor benim doktorum demişti.Ayrıca bağışıklık sisteminizi güçlü tutun.Kullndığınız ilaçların yanında mutlaka probiyotik takviyesi alın yine doktorum önermişti.

Back
X