2li olan fitilin adi gyno lomexin .ayni isimle kremide var. Krem kaşintiya çok iyi geliyo. Bende hamilelikten dolayi hassaşlaştim. Doktorum hamilelik boyunca ara ara bu ilaci kullanabilecegimi söyledi. Bebege zarari yokMerhaba kızlar,
3- 4 gündür vajinamda kaşıntı var aynayla baktığımda beyaz peynirimsi şeyler olduğunu gördüm ve kötü kokuyor mantar anladığım kadarıyla..Canesten krem aldım eczaneden ama çok etkili olmadı sanırım bugün daha çok kaşınıyor.. Çalıştığım için izin alma şansım pek yok şu aralar yoğunluktan..tavsiye edeceğinizi bi krem ilaç bişey varmı ?? bu arada yeni evliyim..eşimdede kaşıntı başladı dün... bildiklerinizi paylaşırmısınız ?
fıtılı yatmadan once son bır kez ıdrarınızı yaptıktan sonra yerlestırın vajınanıza ve ıyıce gerıye ıtın bır sure bacaklarınızı kendınıze dogru cekıp yatın bıkaç dk kadar ve kalkmayın , bu sayede gerı cıkmaz fıtıl..kızlar bendede mantar varuzun süredir ceremesini cekiyordum doktora gittim fitil verdi kullanıyorum 3 gün oldu fitil geri akıyo normalmi bu birde 1 bucuk yıldır evliyim bu mantar gebeliği engellermi acaba