Vajinal Mantar enfeksiyonu

kelebekirem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2025
25
2
1
24
Gerçekten mantar hiç gecmiycek denemedigim şey kalmadı hiç umudum kalmadı artık sürekli ağlıyorum

Vagi-hex alın kullanın, sonrasında gynoflora kullanın, takviye olarak laktoferrin kullanın, diyet yapıyorsanız bağırsaklarınızı temizlemeye çalışın.

Özel gölgenizi şampuanla yıkıyorsanız o da yapıyor maalesef. Şampuan,sabun,sıkı kot,tayt giymek,spor yapmak,antibiyotik vb ilaç kullanımı… hepsi mantar sebebi
Evliyseniz eşli tedavi uygulanıyor

Gerçekten mantar hiç gecmiycek denemedigim şey kalmadı hiç umudum kalmadı artık sürekli ağlıyorum
bendede mantar cıktı candida :( iki fitil iki hap bir idrar yolları için toz içecek birde krem verdi dün başladım inşallah gecer. baska doktorada görünün derim. birde orayı suyla bile cok yıkama kimyasal değdirme günlük iç çamasırı değiştir günlük ped kullanma

Özel gölgenizi şampuanla yıkıyorsanız o da yapıyor maalesef. Şampuan,sabun,sıkı kot,tayt giymek,spor yapmak,antibiyotik vb ilaç kullanımı… hepsi mantar sebebi
Evliyseniz eşli tedavi uygulanıyor
bişey sorabilir miyim ? cogu insan eşli tedavi lazım diyor ama ben doktoruma sordum bendeki mantar onada gecermi diye hayır gecmez dedi ve eşli tedavi demedi hiç bu her mantsr türü için geçerli değilmiki ? cünkü korkuyprum gectikten sonra yeniden baslar diye bazıları gecti ilişkiye girdiö yeniden basladı demişte. bu okuduklarım hep psikolojimi bozdu artık 😑

bişey sorabilir miyim ? cogu insan eşli tedavi lazım diyor ama ben doktoruma sordum bendeki mantar onada gecermi diye hayır gecmez dedi ve eşli tedavi demedi hiç bu her mantsr türü için geçerli değilmiki ? cünkü korkuyprum gectikten sonra yeniden baslar diye bazıları gecti ilişkiye girdiö yeniden basladı demişte. bu okuduklarım hep psikolojimi bozdu artık 😑
Valla bilemiyorum öyle okudum hep, sürekli tekrarlıyorsa son çare eşli tedavi olmalı bence

bendede mantar cıktı candida :( iki fitil iki hap bir idrar yolları için toz içecek birde krem verdi dün başladım inşallah gecer. baska doktorada görünün derim. birde orayı suyla bile cok yıkama kimyasal değdirme günlük iç çamasırı değiştir günlük ped kullanma
Eşiniz de gitsin derim ben bı farklı bı doktora ya bence bı kaç ay bekleyin bide candida mantarinda diyette yapmanız çok önemli candida diyetti

sakın pes etme, hayatımda tatlı yemeden dayanamazdım ama ömrümde ilk defa sıfır şekerle yaşıyorum, Fitil +Borik asit+diyet, iyileşinceye kdr devam etmelisiniz, Candidadan daha inatçı olmadan kurtulamazsınız, Bende aylardır mücadele ediyorum ve iyileşmeye başladığımı hissediyorum, Ama herşey tertemiz olduğundan emin olmadan asla bırakmayacağım çünkü bu sefer bütün emeklerim çöpe gidecek

Back
X