- 23 Mart 2025
- 25
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi kelebekirem
Gerçekten mantar hiç gecmiycek denemedigim şey kalmadı hiç umudum kalmadı artık sürekli ağlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gyno fitil kremi monodoks hap sonra zolax bunun dışında candida diyetini de uyuyorum tabi ama bir türlü geçmiyorHangi ilaçları kullandınız?
Ha bide takviyeler flaan hepsine uyuyorumGyno fitil kremi monodoks hap sonra zolax bunun dışında candida diyetini de uyuyorum tabi ama bir türlü geçmiyor
Gescegini sanmiyorum ama denerimVagi-hex alın kullanın, sonrasında gynoflora kullanın, takviye olarak laktoferrin kullanın, diyet yapıyorsanız bağırsaklarınızı temizlemeye çalışın.
Geçer merak etmeyin. Dediklerimi alın kullanın, her adet sonrası 1 kutu gynflor da kullanın.Gescegini sanmiyorum ama denerim
bendede mantar cıktı candidaGerçekten mantar hiç gecmiycek denemedigim şey kalmadı hiç umudum kalmadı artık sürekli ağlıyorum
bişey sorabilir miyim ? cogu insan eşli tedavi lazım diyor ama ben doktoruma sordum bendeki mantar onada gecermi diye hayır gecmez dedi ve eşli tedavi demedi hiç bu her mantsr türü için geçerli değilmiki ? cünkü korkuyprum gectikten sonra yeniden baslar diye bazıları gecti ilişkiye girdiö yeniden basladı demişte. bu okuduklarım hep psikolojimi bozdu artıkÖzel gölgenizi şampuanla yıkıyorsanız o da yapıyor maalesef. Şampuan,sabun,sıkı kot,tayt giymek,spor yapmak,antibiyotik vb ilaç kullanımı… hepsi mantar sebebi
Evliyseniz eşli tedavi uygulanıyor
Valla bilemiyorum öyle okudum hep, sürekli tekrarlıyorsa son çare eşli tedavi olmalı bencebişey sorabilir miyim ? cogu insan eşli tedavi lazım diyor ama ben doktoruma sordum bendeki mantar onada gecermi diye hayır gecmez dedi ve eşli tedavi demedi hiç bu her mantsr türü için geçerli değilmiki ? cünkü korkuyprum gectikten sonra yeniden baslar diye bazıları gecti ilişkiye girdiö yeniden basladı demişte. bu okuduklarım hep psikolojimi bozdu artık![]()
Eşiniz de gitsin derim ben bı farklı bı doktora ya bence bı kaç ay bekleyin bide candida mantarinda diyette yapmanız çok önemli candida diyettibendede mantar cıktı candidaiki fitil iki hap bir idrar yolları için toz içecek birde krem verdi dün başladım inşallah gecer. baska doktorada görünün derim. birde orayı suyla bile cok yıkama kimyasal değdirme günlük iç çamasırı değiştir günlük ped kullanma
Dedikleriniz recetesiz satiliyor demeGeçer merak etmeyin. Dediklerimi alın kullanın, her adet sonrası 1 kutu gynflor da kullanın.
Vagi-hex çok etkili, biraz pahalı ama çok başarılı.