Benim hikayem çok uzun ama kısaca anlatırsam, 5 defa sistoskopi oldum, mesanedeki lökaplakiler yakıldı ama hiç faydası olmadı, bazen bakteri ürüyodu ama çoğu zaman üreme olmuyodu, lökısit, eritrosit çıkıyody antibiyotik veriyolardı ama hiç faydası olmuyodu, en son bi buçuk sene önce idrar dan sonra damla şeklinde kan gelmeye başladı, hemen başka bi prof bulup ona gittim, sistoskopi yaptı, o esnada gene yakma işlemi yapılmış, ve üratradaki darlıktan dolayı dilatasyon yapılmış, 3 gün sonra sonda çekildi ama benim şikayetler hiç geçmedi aksine daha kötü oldum, sürekli idrar çıkma, yanma acı kaşıntı, heleki o yanma alt tarafı komple yanık gibi yanıyodu, ürolğum benlik bi durum değil ben kendi üstüme düşeni yaptım dedi, dermatoloğa yönlendirdi, dermatolog mantar var dedi direkt, birde şikayetlerimden ötürü PCR testi verdirdi kandan bakılan, sonuçta üreaplasma çıktı, ikili antibiyotik kullandım iki hafta , mantar içinde bir aylık tedavi uyguladı, ilk defa çoğu şikayetim geçmişti, idrar yaparkenki acı yanma, çıktıktan sonraki olan yanma acı kaşıntı, fakat 4,5 ay sonra idrar tazyiğim azaldı baya, daha sonra hiç yapmamaya başladım, hemen başka bi doktora gittim, idrar deliğim tamamen kapanmış, saç kılı kadar kalmış, meatotomi ameliyatı oldum, eğer tekrarlarsa yanaktan mukoza alıp üretra ya yana yapılan üretroplasti ameliyatı olmamı söyledi, maalesef ilk çok iyiydi ama 6 ayda gene tıkanmaya yskın oldu, iki ay öncede üretroplasti ameliyatı oldum, ama gene aynıyım, son umudumu, bitmiş durumdayım