Vajinal mantar belası

İlk evlendıgımde boyle bir dertle karsılasmıstım. O zamanlar doktor bana 2 krem verdı.
Hayatımın kurtarıcıları diyebilirim.
Asla kaybetmem evimde mutlaka bulunur. İsimleri travazol ve zalain

Arkadaşlar lütfen sizde tecrübelerinizi paylasın kurtulalım şundan hayattan soğudum! Cinsel ilişkiden soğudum. 1.5 aydır uğrasıyorum vajinal mantarla. Fitil krem herşeyi kullandımm geçmedi şu an yeni bi hap ve fitile baslattı doktorum bakalım ne olacak! Sizde durumlar ne bir akıl verin. Karbonat elma sirkesi demeyin lütfen doktorum sakın dedi. Probiyotik tüketiyorum sürekli çamaşırlarımı pamuklu ve ütülü giyiyorum. Hic bir jel kullanmıyorum elim kolum bağlandı. Vajinal duş önerdi bir doktor ama baska bir doktor kullanma dedi cok kararsızım sizde durumlar ne?

mantar olduğundan emin misiniz? acyl ve aklovir diye bir krem var ama viral hastalıklar için. bir deneyin doktorunuz uygun görürse

En baştan beri cevapları okudum ben mantara ve enfeksiyona sadece Biokadin fitil ile çözüm buldum . Yıllar önce bi doktor onermisti ve anında kesilmişti şikayetlerim. Daha bu sene doktora gittim başka bir fitil verdi geçmedi değiştirdi yine geçmedi . Biokadin aldim kullandım 3 4 günde geçti. Bildiğiniz tendurduyotun fitil haline getirilmiş hali. Bu arada fitil kullanırken cinsel ilişki olmaması gerekiyor kızlar.

Arkadaşlar merhaba ben 11 yıldır bu candina mantariyla uğrasiyorum ... Artik kesip atasim gelmişti şeyimi afedersiniz evliyim ilişkide kokucak mi yok ... Kanama olucakmi yok nasil bir akinti gelicek diye tedirgin olmaktan hayati zindan ettim kendime kullanmadigim ilac ,fitil, antibiyotik kalmamisti. Sgk ,özel ,prof nereye gittiysem doktorlqr bana care bulamadi ...hap verdi yolladi ,fitil verdi yolladi neyse birtane doktorum dediki Allah binkere razi olsun fitili gece at iliskiye 2-3 hafta ara ver ve evde yapilan organik elma sirkesi her tuvaletten sonra icine siringayla sık dedi aksam fitil sabah sirke gun boyu ve yaptim geçti elma sirkesini ara ara yine yapiorum nolur nolmaz diye ama deneyin cok yakarsa bir miktar suyla karistirip hep yikayin sirf bunu yazmak icin girdim vala sizde kurtulun bu illetten çok zor çunku gercekten çok zor ...
Kullandıgınız fitilin adı nedır acaba

Kullandıgınız fitilin adı nedır acaba
Arkadaşlar elma sirkesi kullandim geçti demiştim..gercektende akintim duzelmisti koku yoktu en azindan ... denize gitmiştik eve geldiğimde felaket bir karin agrisi sanki gaz sıkışması gibi kasıklarım patlicakti acile gittik ordan kadin dogum hastanesine sevk ettiler orda baya bi incelediler .11 yildir geçmeyen mantar veya enfenksiyon gibi bir sıkintim var dedim.sonuç benim yumurtaliklarima kadar gitmis enfenksiyon 2 hafta hastaneye yattim her gun serum ve 3 cesit antibiyotik verdiler damardan ve ben gecer mi artik olmaz dimi falan diye yalvaran gozlerle bakmistim doktora hastaneden cikarken 🤔onlarda bu tur gecmeyen tekrarlayan enfenksiyon veya mantar iyi tedavi edilmezlerse yumurtaliklari bile çürütür dedi.. senin ki baya ilerlemis dedi birde benim rahim geride oldugundan anlayamamis doktorlar 3 gun arastirmislardi gercekten ilac tedavisine baslamadan hastaneden cikali 1 ay oldu cok sukur tekrarlamadi akintim duzene girdi adetim gununde geldi cok sukur insallah tekrarlamaz .. bu tur mamtar veya enfenksiyonunuz varsa sakin ertelemeyin ben o agridan öldüm öldüm dirildim ...

Arkadaşlar elma sirkesi kullandim geçti demiştim..gercektende akintim duzelmisti koku yoktu en azindan ... denize gitmiştik eve geldiğimde felaket bir karin agrisi sanki gaz sıkışması gibi kasıklarım patlicakti acile gittik ordan kadin dogum hastanesine sevk ettiler orda baya bi incelediler .11 yildir geçmeyen mantar veya enfenksiyon gibi bir sıkintim var dedim.sonuç benim yumurtaliklarima kadar gitmis enfenksiyon 2 hafta hastaneye yattim her gun serum ve 3 cesit antibiyotik verdiler damardan ve ben gecer mi artik olmaz dimi falan diye yalvaran gozlerle bakmistim doktora hastaneden cikarken onlarda bu tur gecmeyen tekrarlayan enfenksiyon veya mantar iyi tedavi edilmezlerse yumurtaliklari bile çürütür dedi.. senin ki baya ilerlemis dedi birde benim rahim geride oldugundan anlayamamis doktorlar 3 gun arastirmislardi gercekten ilac tedavisine baslamadan hastaneden cikali 1 ay oldu cok sukur tekrarlamadi akintim duzene girdi adetim gununde geldi cok sukur insallah tekrarlamaz .. bu tur mamtar veya enfenksiyonunuz varsa sakin ertelemeyin ben o agridan öldüm öldüm dirildim ...
Tam olarak neler yaptın bendede yıllardır var bi türlü kurtulamıyorum

Travazol krem al eczaneden yeşil bir krem 10 lira bisey olmasi lazım bana çok iyi geliyor mantar sorunu bende de var iyi geleceğine de eminim

Miktar ve süre olarak ne kadar kullandiniz peki? Benim mantarim sektirmeden her ay tekrarliyor, nefret ettim artıkkk!!!
tamponun ucunu suya batırdım. şişmesine izin vermeden çok az. Üstüne 7 damla adaçayı. dudaklara değdirmeden direkt rahime hızlıca sokmak gerekiyor. gece uyudum sabah çıkardım. bana dr krem vermişti tüpün ucu var rahim içine gönderiyorsun kremi üç gün kullan demişti. onu kullandım üç gün de adaçayı yağı. biz bebek istediğimiz için kısa tuttum ama her ay adet bitince ovulasyon gelmeden bir iki gece yapıyorum aynısını. çok iltihaplar atan olmuş benden gelmedi ama.. muhakkak içme suyuyla seyreltmek gerek sade yağ rahim içini tahriş edebiliyormuş. ben Allahın izniyle şifa buldum. dr görünce yüzünü buruşturmuştu içini sarmış mantar diye..

Arkadaşlar lütfen sizde tecrübelerinizi paylasın kurtulalım şundan hayattan soğudum! Cinsel ilişkiden soğudum. 1.5 aydır uğrasıyorum vajinal mantarla. Fitil krem herşeyi kullandımm geçmedi şu an yeni bi hap ve fitile baslattı doktorum bakalım ne olacak! Sizde durumlar ne bir akıl verin. Karbonat elma sirkesi demeyin lütfen doktorum sakın dedi. Probiyotik tüketiyorum sürekli çamaşırlarımı pamuklu ve ütülü giyiyorum. Hic bir jel kullanmıyorum elim kolum bağlandı. Vajinal duş önerdi bir doktor ama baska bir doktor kullanma dedi cok kararsızım sizde durumlar ne?
Vajinal duş öneren Dr olamaz. Uygulamayın derler. Yanlış anlamış olabilir misiniz? Vajinal duş florayo bozup enfeksiyona yatkın hale getirir. Elma sirkesi önermeyin demişsin ama çok yararlı. Öneririm ve kullanırım da.

tamponun ucunu suya batırdım. şişmesine izin vermeden çok az. Üstüne 7 damla adaçayı. dudaklara değdirmeden direkt rahime hızlıca sokmak gerekiyor. gece uyudum sabah çıkardım. bana dr krem vermişti tüpün ucu var rahim içine gönderiyorsun kremi üç gün kullan demişti. onu kullandım üç gün de adaçayı yağı. biz bebek istediğimiz için kısa tuttum ama her ay adet bitince ovulasyon gelmeden bir iki gece yapıyorum aynısını. çok iltihaplar atan olmuş benden gelmedi ama.. muhakkak içme suyuyla seyreltmek gerek sade yağ rahim içini tahriş edebiliyormuş. ben Allahın izniyle şifa buldum. dr görünce yüzünü buruşturmuştu içini sarmış mantar diye..

Tesekkur ederim yanitin için. Adacayi yagini kullanmani doktorun mu onermisti peki? Tampon alip deniyeyim ben de madem.

Vajinal duş öneren Dr olamaz. Uygulamayın derler. Yanlış anlamış olabilir misiniz? Vajinal duş florayo bozup enfeksiyona yatkın hale getirir. Elma sirkesi önermeyin demişsin ama çok yararlı. Öneririm ve kullanırım da.
Bende sağlıkcıyım, Vajinal duş icin ayrı ilaçlar ve aparatlar var eczanede satılıyor alıp o şekilde yapmamı istedi recete etti. Vajinal duş florayı bozduğu için başka doktora gittim ve asla kullanmadım. Bazı doktorların önerdiği sirke evde kullandığımız sirke değil ph araştırabilirsiniz farklı detaylar vardı. Ben artık takmıyorum mantarı hic kafaya, saldım kızlar

Bende sağlıkcıyım, Vajinal duş icin ayrı ilaçlar ve aparatlar var eczanede satılıyor alıp o şekilde yapmamı istedi recete etti. Vajinal duş florayı bozduğu için başka doktora gittim ve asla kullanmadım. Bazı doktorların önerdiği sirke evde kullandığımız sirke değil ph araştırabilirsiniz farklı detaylar vardı. Ben artık takmıyorum mantarı hic kafaya, saldım kızlar
Ben de sağlıkçıyım. Elma sirkesini öneren Dr çok. Yakın çevremde mantarı olup kullanıp memnun olan da çok. Ben de memnun kaldım. Birçok derde birebir.

X