- 6 Aralık 2018
- 35
- 25
- 31
- Konu Sahibi Ceycey12345
Bende hem içtim hemde pamukla sildim.Bana içebilirsin demisti canım geçtiyse senin ne güzel ben kurtuldum gibi tekrarlamazsa ne iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hem içtim hemde pamukla sildim.Bana içebilirsin demisti canım geçtiyse senin ne güzel ben kurtuldum gibi tekrarlamazsa ne iyi
Şekerli gıdalardan uzak durmalısın vede moos markasının intim uıkama jelini kullan ben öyle kurtulmuştum bu beladanArkadaşlar lütfen sizde tecrübelerinizi paylasın kurtulalım şundan hayattan soğudum! Cinsel ilişkiden soğudum. 1.5 aydır uğrasıyorum vajinal mantarla. Fitil krem herşeyi kullandımm geçmedi şu an yeni bi hap ve fitile baslattı doktorum bakalım ne olacak! Sizde durumlar ne bir akıl verin. Karbonat elma sirkesi demeyin lütfen doktorum sakın dedi. Probiyotik tüketiyorum sürekli çamaşırlarımı pamuklu ve ütülü giyiyorum. Hic bir jel kullanmıyorum elim kolum bağlandı. Vajinal duş önerdi bir doktor ama baska bir doktor kullanma dedi cok kararsızım sizde durumlar ne?
Vajinal dus tam tersi tekrar yapar. Banyoda bu yuzden dus basligini bile direk vajinana tutma. Ev yapimi yogurt sur yatarken. 8-10 gun. Bol su ic. Direncini guclu tut, cunku enfeksyonlar direnc dusunce ortaya cikarArkadaşlar lütfen sizde tecrübelerinizi paylasın kurtulalım şundan hayattan soğudum! Cinsel ilişkiden soğudum. 1.5 aydır uğrasıyorum vajinal mantarla. Fitil krem herşeyi kullandımm geçmedi şu an yeni bi hap ve fitile baslattı doktorum bakalım ne olacak! Sizde durumlar ne bir akıl verin. Karbonat elma sirkesi demeyin lütfen doktorum sakın dedi. Probiyotik tüketiyorum sürekli çamaşırlarımı pamuklu ve ütülü giyiyorum. Hic bir jel kullanmıyorum elim kolum bağlandı. Vajinal duş önerdi bir doktor ama baska bir doktor kullanma dedi cok kararsızım sizde durumlar ne?
31 yasındayım 11 yasında ilk adetimi oldum ve 13 yasında vajinal mantar teshisi kondu sayısız ilaç kullandım iç çamasırlarımı kaynatarak kullandım ve daha bir sürü sey ancak bagısıklıhı kuvvetli bir mantar iyileşme süreci uzun ve mesakkatli probiyotik doğru bir hareket bende kullandım ancak asırı ilaç kullanımıda mantara sebep olabiliyor vajinal dusu önermiyorum çünkü ben akıntım var diye yıllarca yaptım vajinanın reel ph dengesini bozmusum mantar iyice yayıldı ibrahim saraçoğlunun bitkisel kürleri ile kurtuldum ben araştır ve dene derimArkadaşlar lütfen sizde tecrübelerinizi paylasın kurtulalım şundan hayattan soğudum! Cinsel ilişkiden soğudum. 1.5 aydır uğrasıyorum vajinal mantarla. Fitil krem herşeyi kullandımm geçmedi şu an yeni bi hap ve fitile baslattı doktorum bakalım ne olacak! Sizde durumlar ne bir akıl verin. Karbonat elma sirkesi demeyin lütfen doktorum sakın dedi. Probiyotik tüketiyorum sürekli çamaşırlarımı pamuklu ve ütülü giyiyorum. Hic bir jel kullanmıyorum elim kolum bağlandı. Vajinal duş önerdi bir doktor ama baska bir doktor kullanma dedi cok kararsızım sizde durumlar ne?
Kasinti hemde siddetli bicimde bununla beraber yani kilodunun dışından kasirsan afedersin açık yaziyorum yanmaa kizariklik idar yaparkenyanma felakeeet bisey uyku uyutmuyorMantar olunca noluyo çok merak ediyorum. Nasıl belirtiler oluyor.
Bende sirke dedim canım ama cevap veren olmadıArkadaşlar merhaba ben 11 yıldır bu candina mantariyla uğrasiyorum ... Artik kesip atasim gelmişti şeyimi afedersiniz evliyim ilişkide kokucak mi yok ... Kanama olucakmi yok nasil bir akinti gelicek diye tedirgin olmaktan hayati zindan ettim kendime kullanmadigim ilac ,fitil, antibiyotik kalmamisti. Sgk ,özel ,prof nereye gittiysem doktorlqr bana care bulamadi ...hap verdi yolladi ,fitil verdi yolladi neyse birtane doktorum dediki Allah binkere razi olsun fitili gece at iliskiye 2-3 hafta ara ver ve evde yapilan organik elma sirkesi her tuvaletten sonra icine siringayla sık dedi aksam fitil sabah sirke gun boyu ve yaptim geçti elma sirkesini ara ara yine yapiorum nolur nolmaz diye ama deneyin cok yakarsa bir miktar suyla karistirip hep yikayin sirf bunu yazmak icin girdim vala sizde kurtulun bu illetten çok zor çunku gercekten çok zor ...
Organik elma sirkesi ev yapimi olucak hic ara vermeden siringa ile orana sikicaksin gunde 5-6 kere sık ... Birde su tarçinli su iceceksin Kabuk tarcin 1 litre suya koy hep onu iç funit diye bi hap verdi birde travocart 1 de mixovul diye fitil hepsini yaptim geçti ki ben 11 sene gitmedigim doktor kalmadi inan ki bence tekrar dene canimBende sirke dedim canım ama cevap veren olmadı