vajinal mantar, bakteriyal vajinozis ve hpv

Cok gecmis olsun. Bende kronik bi pelvik ağrısı var. Ketem'e hpv taramasi yaptirdim bi sey çıkmadı. Ultrasonda da bi sey gorunmuyor. Surekli bi baskı alt karinda bi agri var. Hele iliskide agri korkunc oluyor. Uroliji de bakti bi sey yok. Hsg mi çektirsem napsam. Benzer agriyi yasayan var mı? Boyle her an idrarim varmis gibi bo doluluk. Alt tarafta regl olacakmisim gibi bir ağrı. Aylardir çekiyorum sebebini anlayan cikmadi :KK43:

Cok gecmis olsun. Bende kronik bi pelvik ağrısı var. Ketem'e hpv taramasi yaptirdim bi sey çıkmadı. Ultrasonda da bi sey gorunmuyor. Surekli bi baskı alt karinda bi agri var. Hele iliskide agri korkunc oluyor. Uroliji de bakti bi sey yok. Hsg mi çektirsem napsam. Benzer agriyi yasayan var mı? Boyle her an idrarim varmis gibi bo doluluk. Alt tarafta regl olacakmisim gibi bir ağrı. Aylardir çekiyorum sebebini anlayan cikmadi :KK43:
Bende de var bu durum idrar yaparken alt karnın ağrıyor mu? Cinsel ilişkide de derinler de ağrı oluyor dimi? Çare bulamadım yemin ediyorum yıldım. Bende akıntı da var rahim ağzı yarası da vardı onun yaptıgını düşünmeye başladım

Bende de var bu durum idrar yaparken alt karnın ağrıyor mu? Cinsel ilişkide de derinler de ağrı oluyor dimi? Çare bulamadım yemin ediyorum yıldım. Bende akıntı da var rahim ağzı yarası da vardı onun yaptıgını düşünmeye başladım
rahim ağzı yarasının cinsel ilişki sırasında ağrı yaptığını doktor demişti.

rahim ağzı yarasının cinsel ilişki sırasında ağrı yaptığını doktor demişti.
Evet yapıyor hemde cok fena, ama gebelik olmadığı için doktor yakma taraftarı değil bende böyle acısını cekiyorum malesef care bulamadım bir türlü bebek olsun ilk işim yaktırmak olcak

Evet yapıyor hemde cok fena, ama gebelik olmadığı için doktor yakma taraftarı değil bende böyle acısını cekiyorum malesef care bulamadım bir türlü bebek olsun ilk işim yaktırmak olcak
kendiliğinden geçme ihtimali var diye biliyorum. belki yaranın durumuna göredir.

Benim hpv gecmisim var 3 bucuk yil olcak 1 kere kontrol ettrdm hpvyi ameliyattan hemen sonra devam ediodu sonra hep duzenli smear yaptrdm hep temiz geldi ama ozellikle adet oncesi ya da genital bolge cok terlio benim asiri kasinti kasiyinca kabarma oluo batta batiyo bazen yururken. En son kasimda baktrdm smear temiz cikti hpv aldm dedi almamis aile heimi de fitil ve travacort verdi bugun insallah gecer birde gilette venus brezee kullaniyorm o da pahalilandi ama epilasyondan da bseyler kapilablioms ya da bnde varsa umarim btmistir tabi baskasna gecenlr nasl temizlesem uyuz oluorm hep mi mantarim acaba ya :KK43:(((

Idrar yaparken agrim vs yok ama hep bi sıkışıklık hissi iliskide agri vs. Rahim agzimda da bi sey yok, sık sık kadın hastalıklarına giderim. Bugun urolojiye gittim artik bakalım

kendiliğinden geçme ihtimali var diye biliyorum. belki yaranın durumuna göredir.
merhaba
merhaba banada doktor koter onerdı cok az dokuya zarar vermeden dokundu kendısını yenılıyormus zaten deri.

benmde bu aralar var dedıgınız gıbi sanırm enfeksıyon ıdrar yollarıyla alakalıda olabılır streslimisinşz bu aralar

X