Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her idrar yapıldıktan sonra,güzellce duru suyla yıkanırsa hiç bir koku olmaz bence.
temizlik sadece ıslak mendile de olmaz.idrardan sonra gerekli temizlik yapılmazsa koku olması çok normal.ben bu temizliğe çok özen gösteririm,şimdiye dek tuhaf bir kokuyla karşılaşmadım.
ben sabun,şampuan ne bulsam yıkıyrm
mis gibi oluyormbayanssulusmile
dantelli çamaşır terletebilir o yapa bilir birde eğer aşırı bi koku ise mesela dışardan duyuluosa mutlaka doktora git mantar olabilir veya başka bişi ama zaten vajinanın kendi kokusu var çok az çok yaklaştığıonda duyabilirsin ancak eğer öyleyse sağlıklısın önemseme herkeste olan bişi birde pamuklu çamaşır giy aynı zamanda jellerle falan vajinanı sakın ola ki yıkama vijina duvarlarından gelen sıvılar kendini temizlemesini sağlıyo vajinanın ve duştayken de vajina duşu uygulama yani duş başlığını temizlensin die içine uygulama bu da ph dengesini bozuyomuş ve böylelikle mantar vs. gibi hastalıklar bunların bulguları olarakda koku ve kaşıntı yaşarsın aman haa.s
günlük pedlerin kokulu olanları var. mesela kotexin var,lavantalı falan.çok güzel kokuyolar ama 1-2 saat. sonrasında gidiyo,pek bi işe yaramıyo. bide zararlılar,mantar falan yapıyolar.. ben kullanmıyorum walla..