Azcıkta ben tavsiyede bulunayım.bi kere her gün duş alamıyorsanız bile her gün mutlaka iç çamaşırınızı değiştirin.ıslak mendil asla kullanmayın derim.genital bölgeniin koku yapmasına etki ediyor.genital bölge sürekli kuru kalmalı.ayrıca her tuvalette taharet yapmak şart cidden hatta ben her seferinde ılık suyla yıkıyorum.sonrada kuruluyorum.günlük pedde kullanıyorum ama kokulu olanları hiç önermiyolar.farfüm kokusu var snouçta ne kadar da olsa doğal değil.kullananlarda kokusuzunu kullansın günden en az 2. kez değiştirsin.birde yatarken falan kullanmayınki cildiniz hava alsın.sürekli kapalı olmasıda koku için çok büyük etki ediyor.iç çamaşırların arasını mutlaka sıcak ütüyle ütüleyin.geceleri takmayın.bunları deneyin bakın nasılda koku azalıyor.ayrıca tamamen koku gitmez.bunuda aklınıza yerleştirin ki kendinizi yiyp bitirmeyin.bu sizde değil bütün kadınlarda var kendnizi pis gibi asla nitelendirmeyin.(ama taharet konuusna cidden dikkat edin arkadaşlar tuvalet kağıdıyla silmek çok zararlı idrar çok asitli zararıda çok)deneyenler sonuçları paylaşsın:)))