manta rvs de olabılır cnm ama doktor muayenesı lazım tabıkı , yanma ve batma varsa ozellıkle ılıskıde oluyorsa yara olabilirherkese merhaba acil yardıma ihtiyacım var. biraz uzun süren cinsel ilişkiden bi gün sonra vajinamda hafif ağrı ve ara ara kaşınmalar olmaya başladı sonra bende kuruluktan yada tahriş olmuştur geçer dedim. travocrt kremi iki gündür az az sürüyorum kaşıntıyı biraz geçirdi ancak yine bugün kaşıntı başladı baya acıttımbir kez mantar geçirdim üç yıl oldu, şimdi ilişkiden sonra neden böyle oldu anlamadım. biraz beyaz leke de oldu çamaşıra heralde krem lekesidir, doktora tek gitme imkanım yok başkasıyla da gidemem şuan eczaneden önerebileceğiniz fitil yada krem vs varmı
sağlık ocağı doktoru anlamayabilir canım hem ailende oraya gidiyordur kontrole sen kadın doğum doktora git durumu söyle ailen bilmez öğrenmez doktorlar bu durumu fazla önemsemez korkma ama durumu soylersen allttan bakacaktır cinsel aktıvıten olduğu içinmuayenelerı alttan yapar bulunduğunuz yerden uzak bı hastaneye gidemez misin?ilk defa oldu böylesi, mantar olsa yine içinde beyaz şeyler oluşur diye düşünüyorum, muayene için doktor randevusu alamam, ailem öğrenebilir sağlık ocağında falan muayene yapmazlarmı ya da acilde.. yoksa artık araşıtrdıklarımdan bulduğum fitil yada haplardan alıp denicem
öncelikle şunu sormam lazım ilk ilişkin miydi ? Ondan sonramı bunları yaşadınilk defa oldu böylesi, mantar olsa yine içinde beyaz şeyler oluşur diye düşünüyorum, muayene için doktor randevusu alamam, ailem öğrenebilir sağlık ocağında falan muayene yapmazlarmı ya da acilde.. yoksa artık araşıtrdıklarımdan bulduğum fitil yada haplardan alıp denicem
mantar gerigelmiş trakort yetersiz kalıyor doktora gidip fitil almanız lazımherkese merhaba acil yardıma ihtiyacım var. biraz uzun süren cinsel ilişkiden bi gün sonra vajinamda hafif ağrı ve ara ara kaşınmalar olmaya başladı sonra bende kuruluktan yada tahriş olmuştur geçer dedim. travocrt kremi iki gündür az az sürüyorum kaşıntıyı biraz geçirdi ancak yine bugün kaşıntı başladı baya acıttımbir kez mantar geçirdim üç yıl oldu, şimdi ilişkiden sonra neden böyle oldu anlamadım. biraz beyaz leke de oldu çamaşıra heralde krem lekesidir, doktora tek gitme imkanım yok başkasıyla da gidemem şuan eczaneden önerebileceğiniz fitil yada krem vs varmı