vajinal kaşıntı-acıma ACİL

elfshnn8

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
280
-14
herkese merhaba acil yardıma ihtiyacım var. biraz uzun süren cinsel ilişkiden bi gün sonra vajinamda hafif ağrı ve ara ara kaşınmalar olmaya başladı sonra bende kuruluktan yada tahriş olmuştur geçer dedim. travocrt kremi iki gündür az az sürüyorum kaşıntıyı biraz geçirdi ancak yine bugün kaşıntı başladı baya acıttım bir kez mantar geçirdim üç yıl oldu, şimdi ilişkiden sonra neden böyle oldu anlamadım. biraz beyaz leke de oldu çamaşıra heralde krem lekesidir, doktora tek gitme imkanım yok başkasıyla da gidemem şuan eczaneden önerebileceğiniz fitil yada krem vs varmı

manta rvs de olabılır cnm ama doktor muayenesı lazım tabıkı , yanma ve batma varsa ozellıkle ılıskıde oluyorsa yara olabilir

ilk defa oldu böylesi, mantar olsa yine içinde beyaz şeyler oluşur diye düşünüyorum, muayene için doktor randevusu alamam, ailem öğrenebilir sağlık ocağında falan muayene yapmazlarmı ya da acilde.. yoksa artık araşıtrdıklarımdan bulduğum fitil yada haplardan alıp denicem

sağlık ocağı doktoru anlamayabilir canım hem ailende oraya gidiyordur kontrole sen kadın doğum doktora git durumu söyle ailen bilmez öğrenmez doktorlar bu durumu fazla önemsemez korkma ama durumu soylersen allttan bakacaktır cinsel aktıvıten olduğu içinmuayenelerı alttan yapar bulunduğunuz yerden uzak bı hastaneye gidemez misin?

öncelikle şunu sormam lazım ilk ilişkin miydi ? Ondan sonramı bunları yaşadın

İlk ilişkim değil. ancak öncekilerden biraz uzun sürdü bu ilişki ve biraz kuruluk ve acı hissettim bu sefer, sonra belirtiler başladı zaten bende ilişkideki hafif acıya tahrişe bağladım inşallah geçer krem sürüyorum kaşımamaya çalışıyorum şuanda

20 yaşındayım da kadın doğum uzmanından nasıl randevu falan alıcam hem çok ücretli falansa beni aşar.. dediğim gibi ailem bilmemesi lazım, hiç geçmezse aileme söylerim eskisi gibi kaşıntm var derim gideriz doktora özel görünürüm özel anlatırım durumu.. sorun çıkmaz heralde

Tek seferlik fitiller de var ama sen travacorta devam et sık sık. İlk fırsatta da bi kadın doğumcuya git, tahriş olduysa ilaçlıyorlar.

teşekkürler.. gyno lomexin diye bişey varmış onu çok duydum ya ondan alıcam geçmezse bide travozol, eczacıya da sorarım

Kaşıntı yanma bunlar tahrişte yapmış olabilir kaşıntı kremini kullan 3gün içinde geçmez her wc ye çıktığında yanma yaparsa kaşıntı devamsa önlem almak için fitil kullanabilirsin gyno max var 3tane bulunur içinde... mantar kaşıntı ıltıhaba enfeksiyona karşı kullanılıyor,yan etki yapmaz uzun süre ilişkide bulunma aman geçmiş olsun

travazol kullanmanı öneririm bende de oluyor ara sıra kaşınma yanma bu ilaç hemen geçiriyor çok kötü bi durum hemen eczaneden al genelde ilişkiden sonra banyo yapmadığımızda falan oluyor üşütmeden farklı tuvaletleri kullanmamızdan sıkıntı stresten bu ilaç bire bir kullanmanı öneriyorum eğer ailen duymasın diyorsan kullan bu geçirecek hemen çok geçmiş olsun

Tahriş olmuş olabilir canım, eczaneye gittiğinde "ilk evlendiğimde mantar olmuştum yine o tarz bi kaşıntım var ama sanırım tahriş de olmuş" de, hiç "bakire misin fitil verem mi zart zurt" sorularla uğraşmasın böylece. Prospektüsü oku, kullanımı yazıyor, üç günlük bir fitil bu, hepsi genellikle üç günlük oluyor. Kutuyu, prospektüsü eve gelmeden at çünkü biliyorsun bu ilacı bakire olunca vermiyorlar, evde kriz çıkmasın. Partnerin doktora gitsin ama, ondan bulaşıyor olabilir eğer mantarsa. Yok söyleyemem diyorsan prezervatifsiz ilişkiye girme, kuruluk için kayganlaştırıcı kullan yoksa tahriş sorunu yaşarsın. Unutma önce kendi sağlığın sonra başka şeyler.

Herkese çok teşekkür ederim
☺ (banyo hep yaparım ama ya kuruluk oldu ilişkide ondan oldu yada acıdığı için tahrişe dönüştü kaşıntı oldu..) bu tanımlayamadığım şey stresten de olabilir evet, geçiyor gibi şimdi inşallah daha iyiyim tavsiyeleriniz aklımda teşekkür ederim yazan herkese :)

mantar gerigelmiş trakort yetersiz kalıyor doktora gidip fitil almanız lazım

yani cinsel ilişkiden sonra mantar tekrarlayabilir mi? ilişkiyle ne alakası var anlayamıyorum bi tür mikrop yüzünden falan mı? ve mantarda beyaz kesik şeyler oluşuyordu, şimdi sadece kızarıklık var baktıgımda

partnerinden tekrar sana gecer malesef bu mantar ilaci tek basina kullanimla gecmiyor partnerininde kullanmasi lazim. Ama suan durumun farkli oldugu icin ailen ogrenmemesi gerekli oldugu icin elinden pek birsey gelmez sanirim. Rahatca tedavi olamazsin.

Onlemini al prezervatif kullanin.

ondan geçme olasılığı gerçekten çok çok düşük diye düşünüyorum , bilemem tabi kii, cinsellikten soğudum resmen oraya dokunmaya bile korkar oldum, bi daha uzun süre yaşayacağımı sanmıyorum ilişkiyi şimdi geçiyor gibi gerçi, geçmezse gidip fitil alacağım

Malesef kesin tedavi olmadan gecsede surekli yeniler. İliski sirasinda veya normalde rahatsiz edici akinti ve koku oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…