Yok hayır olmadı sadece biraz acıdı ve kuruluk olduğunu hissettim frklı bişey olmadı, travocort iyi geldi şimdi bakalımMalesef kesin tedavi olmadan gecsede surekli yeniler. İliski sirasinda veya normalde rahatsiz edici akinti ve koku oluyormu?
şakaya gelmez tabi ki ciddiye alıyorum , çoğu insan gibi bende yoğurt sürerek yada hafif sirke sürerek denicem şimdi. bide organik çay ağacı yağı sürün geçirir diyorlar ondan alıyım diyorum. doktora gitme imkanım yok parayla pek alakalı değil bu durum ailem öğrenebilir yinede. ha hiç geçmezse tabi mecbur bi şekilde gidicem artık gizli
Canım sakın ya delimisin hele bu sıkıntılar varken ne sirkesi bak söylüyoruz işte ilaç dışında asla kullanma kalıcı yaralar mıkroplar kaparsın suyla yıka dediğim gibi akıntın varsa fitil al kullan ilişkiden uzak dur bu aralar !!!arkadaşlar konuyu güncelliyorum kaşıntı geçti sadece 'kokulu akıntı' var şuanda
bu kokulu sıvı akıntı için önerebileceğiniz fitil falan varmı? eczacıya da sorarım da gyno lomexin veya gynoflar fitil alıcam sanırım napıcamı bilmiyorum başka beynim durdu. (Doktora ailemle giderim gitmesine ama doktor kontrolde bakire olmadıgımı anlarsa ailem öğrenirmi bu gibi şeyler yüzünden gitmiyorum)Canım sakın ya delimisin hele bu sıkıntılar varken ne sirkesi bak söylüyoruz işte ilaç dışında asla kullanma kalıcı yaralar mıkroplar kaparsın suyla yıka dediğim gibi akıntın varsa fitil al kullan ilişkiden uzak dur bu aralar !!!
Hayır öğrenmez doktorlar böyle seylerle ilgilenmez şikayeti sorar muayne eder ılac yazar gonderır gyno max xl bilıyorum ben dıgerleri muadili olabılır farkı sor eczacıya kullan 3gün kullanacaksın zaten gecmezse git doktorabu kokulu sıvı akıntı için önerebileceğiniz fitil falan varmı? eczacıya da sorarım da gyno lomexin veya gynoflar fitil alıcam sanırım napıcamı bilmiyorum başka beynim durdu. (Doktora ailemle giderim gitmesine ama doktor kontrolde bakire olmadıgımı anlarsa ailem öğrenirmi bu gibi şeyler yüzünden gitmiyorum)
Lekelenmeyse adet degıldır normalde zmanındamı olursun? Devamlı akıntı pıhtılıysa adettır korkma adetle rahım kendını yenıler krem kullanma adetken olmaz işede yaramaz vajinaya kullanılan kozmetik temızleme jeller sabunla ıyce yıkamak koruma tabakasını yok eder kuruluk yapar o nedenle cabuk enfeksiyon kasıntı mantar yapar ph dengesı bozulunca olr,bende bıraktım kullanmayı kuruluk kasıntı yapardı deride suyla yıkamaya devam edıyorum adetten sonra yanma ve akıntılar devam ederse kullan kremi ve fitili stres yapma gelıp gecıcı oluyor bunlar ilişki yasayan insanlarda normalARKADAŞLAR sabah duş almıştım şöyle bi az önce tuvalete çıktım sildğimde adet kanı geldi. adet zamanım da gelmişti zaten. şimdi regl olmam iyi mi kötü mü . inşallah regldir başka bi rahatsızlık kanı değildir. travocort a reglken devam edilebilirmi azcık sürülebilirmi?? fitil de kullanamam şimdi