vajinal kaşıntı-acıma ACİL

Malesef kesin tedavi olmadan gecsede surekli yeniler. İliski sirasinda veya normalde rahatsiz edici akinti ve koku oluyormu?
Yok hayır olmadı sadece biraz acıdı ve kuruluk olduğunu hissettim frklı bişey olmadı, travocort iyi geldi şimdi bakalım

akıntı başladı açık sarı - beyaz gibi rengi biraz kokulu, çamaşırda su gibi biraz

bol araştırmalarıma göre ya candida mantar oldum ya da işte vajinozis bakterisi

Cinsel yolla bulasan hastalık kapmış olabilirsin. Erken teshis edilmesinde fayda var. ailenden para isteyemiyorsan sevgilin versin onun yüzünden bu haldesin sonucta. Kadin dogum uzmanina muayene ol sağlık bu şakaya gelir mi?

şakaya gelmez tabi ki ciddiye alıyorum , çoğu insan gibi bende yoğurt sürerek yada hafif sirke sürerek denicem şimdi. bide organik çay ağacı yağı sürün geçirir diyorlar ondan alıyım diyorum. doktora gitme imkanım yok parayla pek alakalı değil bu durum ailem öğrenebilir yinede. ha hiç geçmezse tabi mecbur bi şekilde gidicem artık gizli

şakaya gelmez tabi ki ciddiye alıyorum , çoğu insan gibi bende yoğurt sürerek yada hafif sirke sürerek denicem şimdi. bide organik çay ağacı yağı sürün geçirir diyorlar ondan alıyım diyorum. doktora gitme imkanım yok parayla pek alakalı değil bu durum ailem öğrenebilir yinede. ha hiç geçmezse tabi mecbur bi şekilde gidicem artık gizli

Yahu genital bölge en hassas bölgemiz. Sacma sapan seyler sürüp iyice mahvedeceksin. Allah korusun ya geri donulmez bir zarar verirsen?

genital bolgene oyle yogurtmis sirkeymis surme kalkisma oyle seylere internetten okudugun herseyede inanma doktora gorun.

arkadaşlar konuyu güncelliyorum kaşıntı geçti sadece 'kokulu akıntı' var şuanda

arkadaşlar konuyu güncelliyorum kaşıntı geçti sadece 'kokulu akıntı' var şuanda
Canım sakın ya delimisin hele bu sıkıntılar varken ne sirkesi bak söylüyoruz işte ilaç dışında asla kullanma kalıcı yaralar mıkroplar kaparsın suyla yıka dediğim gibi akıntın varsa fitil al kullan ilişkiden uzak dur bu aralar !!!

Canım sakın ya delimisin hele bu sıkıntılar varken ne sirkesi bak söylüyoruz işte ilaç dışında asla kullanma kalıcı yaralar mıkroplar kaparsın suyla yıka dediğim gibi akıntın varsa fitil al kullan ilişkiden uzak dur bu aralar !!!
bu kokulu sıvı akıntı için önerebileceğiniz fitil falan varmı? eczacıya da sorarım da gyno lomexin veya gynoflar fitil alıcam sanırım napıcamı bilmiyorum başka beynim durdu. (Doktora ailemle giderim gitmesine ama doktor kontrolde bakire olmadıgımı anlarsa ailem öğrenirmi bu gibi şeyler yüzünden gitmiyorum)

bu kokulu sıvı akıntı için önerebileceğiniz fitil falan varmı? eczacıya da sorarım da gyno lomexin veya gynoflar fitil alıcam sanırım napıcamı bilmiyorum başka beynim durdu. (Doktora ailemle giderim gitmesine ama doktor kontrolde bakire olmadıgımı anlarsa ailem öğrenirmi bu gibi şeyler yüzünden gitmiyorum)
Hayır öğrenmez doktorlar böyle seylerle ilgilenmez şikayeti sorar muayne eder ılac yazar gonderır gyno max xl bilıyorum ben dıgerleri muadili olabılır farkı sor eczacıya kullan 3gün kullanacaksın zaten gecmezse git doktora

tamam teşekkürler :) çok garip hissediyorum psikolojik olarak mı anlamadım bi üşüyorum bi sıcaklıyorum, akıntıyı durdurmaya çalışıyorum gri sarımsı akıntı muhtemelen bakteri belirtisi keşke nasıl kaptığımı bulabilsem doktorsuz .. bi buçuk hatadır duşta vajinama sabun veya femresh in yıkama jelini kullandım onlarmı yaptı dicem ama ilişkiden sonra boy gösterdi asıl

ARKADAŞLAR sabah duş almıştım şöyle bi az önce tuvalete çıktım sildğimde adet kanı geldi. adet zamanım da gelmişti zaten. şimdi regl olmam iyi mi kötü mü . inşallah regldir başka bi rahatsızlık kanı değildir. travocort a reglken devam edilebilirmi azcık sürülebilirmi?? fitil de kullanamam şimdi

ARKADAŞLAR sabah duş almıştım şöyle bi az önce tuvalete çıktım sildğimde adet kanı geldi. adet zamanım da gelmişti zaten. şimdi regl olmam iyi mi kötü mü . inşallah regldir başka bi rahatsızlık kanı değildir. travocort a reglken devam edilebilirmi azcık sürülebilirmi?? fitil de kullanamam şimdi
Lekelenmeyse adet degıldır normalde zmanındamı olursun? Devamlı akıntı pıhtılıysa adettır korkma adetle rahım kendını yenıler krem kullanma adetken olmaz işede yaramaz vajinaya kullanılan kozmetik temızleme jeller sabunla ıyce yıkamak koruma tabakasını yok eder kuruluk yapar o nedenle cabuk enfeksiyon kasıntı mantar yapar ph dengesı bozulunca olr,bende bıraktım kullanmayı kuruluk kasıntı yapardı deride suyla yıkamaya devam edıyorum adetten sonra yanma ve akıntılar devam ederse kullan kremi ve fitili stres yapma gelıp gecıcı oluyor bunlar ilişki yasayan insanlarda normal

sadece su değdiriyorum artık,regl kanı tam değil pıhtı da değil peçeteye sarımsı akıntıyla karışık kırmızı lekeler geliyor ama ped takmak zorunda kaldım tabi pede çıkmıyor şuan lekeler, normaldir reglden sonra biter inşallah. yarın şeker kontrolüm var Ha1c yaptıryorm kan ve idrar alıyolar her üç ayda bi, herhalde orada bir şey görünmez o sadece şekere bakıyodur bide vitaminlere falan değilmi

Eczanelerde kara merhem var annemdede bir türlü geçmemişti çaresi o oldu.Birde ailen ilişkini bilmiyor mu?

bilmiyor tabi ki, geçti gibi zaten regl dönemindeyim kalmadı gibi birşey. tüm kadınların ne kadar dikkat etsek de yaşayabildiğimiz bi şey Allah yaşatmasın valla :KK70: :/

Benim de var benzer sikayetler kasinti batma hissi akinti.epey bi ihmalden sonra kadin doguma gittim doktor cocugun var mi diye sordu cocugum var dedim o zaman hem alttan muayene edelim dedi.ve smear testi icin numune aldi.ayni zamanda ultrasondan da bakildi.smear testimin sonucu 15 gun sonra geldi temiz cikti ama ilk muayene de doktorum vajina agzi yarasi var adetten sonra gel yarayi yakacagiz dedi.bu hafta gidecegim bende.devlete gittim bu arada.bana da fitil ve krem verdi o ara iyi geldi tekrar basladi.yakmadan sonra belki iyi olur.

X