Vajinal fitil sonrasi siddetli yanma ve kasinti yasayan var mi😔🌹

Merhaba
merhabalar lütfen bana yardım edin aynı sıkıntıları yaşıyorum. Bende de bugün 3. Fitili kullandım ama inanılmaz kaşıntı ve yanma oluyor. Ve ilk muayeneye gittiğimde dışarıdan gözüken hiç bir şey olmamasına rağmen önce vajina dudak içinde sonra da dışında sizdeki gibi benekler oluştu. Sebei neymiş öğrenebildiniz mi ? İyileşme belirtisi mi daha mı kötü oluyor anlamıyorum

Merhaba cok gecmis olsun ara ara oluyr bende hala korkmayin mantardan dolayi oluyor, trosyd krem verdi doktor bana onu surdum doktorunuza danisip sizde kullanabilirsiniz sabah aksam, temiz tutmak cok onemli pamuklu camasir ve sık sık degistirmek ve sık sık sadece suyla dus, bende cok korkmustum, fitilden sonra kasinti ve yanma
Cok normalMis ama hemen oluyorsa fitili yeteri kadar ileri itmedigimiz yerlestiremedigimiz icin oluyormus, ben birde gunde bir kez fucidin krem surdum cok ic kisma surmeden ustteki beneklere ama bunu doktora sormadim panikle kendimce yaptim lutfen doktora danisin korkmayin hepsi normalmis, gecmezse doktorunuz gorsun, ihmal etmeyin fitili degistirebilir bazen her fitil her mantara iyi gelmiyormus, ya da farkli krem deniyorlar ihmal etmemek lazim korkmayin kronimlesmeden hemen kurtulmaniz icin cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…