Neyi baglayin dedi5 sene önce bebeğim tersti ve sezeryan için gün verdiler fakat bebeğim beklemedi ve doğum sancım başladı hastaneye gittiğimizde bebeğimin ayakları kanala girmişti doktor hemen bağlayıp sezeryana alın dedi. Daha sonra durumu iyi deyip başka birşey demedi. Şimdi bi bebeğimiz daha olsun istiyoruz fakat olmuyor o zaman üzerinde pek durmadık çocuk istemiyoruz diye ama doktor bağlayın dedi açmamış olabilirler mi bu yüzden mi çocuğumuz olmuyor
Bebek kanala girmişti rahimi bağlayın dedi. Bağladılar sonra acil sezeryana gönderdilerNeyi baglayin dedi
muayeneye gidip baktirmadinizmiBebek kanala girmişti rahimi bağlayın dedi. Bağladılar sonra acil sezeryana gönderdiler
Hayır. Çocuk istemiyorduk onemsemedik şimdi randevu aldım ama ne yapacağımı bilmiyorummuayeneye gidip baktirmadinizmi
Rahmi baglamayi kastetmemistir bence5 sene önce bebeğim tersti ve sezeryan için gün verdiler fakat bebeğim beklemedi ve doğum sancım başladı hastaneye gittiğimizde bebeğimin ayakları kanala girmişti doktor hemen bağlayıp sezeryana alın dedi. Daha sonra durumu iyi deyip başka birşey demedi. Şimdi bi bebeğimiz daha olsun istiyoruz fakat olmuyor o zaman üzerinde pek durmadık çocuk istemiyoruz diye ama doktor bağlayın dedi açmamış olabilirler mi bu yüzden mi çocuğumuz olmuyor
Doktor daha iyi yardimci olur. Bir tane cocugunuz var ne de olsa. Allahin izniyle 2.de olur.sıkmayın caninizi.Hayır. Çocuk istemiyorduk onemsemedik şimdi randevu aldım ama ne yapacağımı bilmiyorum
Bebeğim tersti doktor öyle dedi bi hasar alır ben sorumluluk almıyorum deyip sezeryana yönlendirdi o zaman ki psikolojiyle bende ustelemedim dediğim gibi o zaman çocuk istemiyorduk onemsemedikRahmi bağlayın ne yahu? Tüpler bağlanır. Ama sezaryen için neden bağlansın onu anlamadım. Siz nasıl bu durumun üstüne düşmediniz o da garip. Konu bölük pörçük anlaşılmıyor ne anlatmak istediğiniz.
Bebeğimin bacakları kanaldaydi her an dogabilirdi devlet hastanesiydi kimse sorumluluk almak istemediRahmi baglamayi kastetmemistir bence
Evet randevu aldım ama korkuyorum bu konuları pek bilmiyorum ne yaptı nasıl yaptı eşim sormuş ama iyi demiş pek birşeyden bahs etmemişrahim bağlanan bir sey değil ki ya hu. rahüm ağzını dikmiş olabilirler belki. ama o da doğum anında benek kanaldayken yapılabilir mi bilmiyorum. doktor kontrolüne gidin. zaten bebek isteminiz var genel bi muayene olun
Gittim ama sorun yok dedi bu konuyu konuşmadık ben böyle birşey olacağını hiç düşünmedim lohusaligim biraz zordu hem doğum sancısı hemde sezeryan ağrısı çekince çok korktum tovbeliydim.Doğumdan sonra hiç kontrole gitmediniz mi
korkucak bir sey yok rahat olun. rahim bağlanmaz orası kesinEvet randevu aldım ama korkuyorum bu konuları pek bilmiyorum ne yaptı nasıl yaptı eşim sormuş ama iyi demiş pek birşeyden bahs etmemiş
Bende cocugun ayaklarını bagladiklarini hayal ettim okurken.Rahmi baglamayi kastetmemistir bence
Sanmiyorum yine de, oyle bi sey hic duymadimBebeğimin bacakları kanaldaydi her an dogabilirdi devlet hastanesiydi kimse sorumluluk almak istemedi
O an çok sıkıntılıydi doğum sancısı çekerken acil alın dedi birşeyler söyledi ama ben ağrıdan ve sezeryan a gidecek olma korkusu yüzünden pek birşey hatirlamoyorum düşünün bunları bile yeni düşünüyorum ne yaptı bilmiyorum sadece alttan bi müdahale ettiğini hatırlıyorum eşime söyledim ama ona birşey söylememişkorkucak bir sey yok rahat olun. rahim bağlanmaz orası kesinkaldı ki tekrar gebeliğe engel bir durum oluştursaydı doktorun yaptığı işlem sizi bilgilendirip onay alması gerekirdi. bu öyle yaptım olduluk bir durum değil
Gittim ama konuşmadık bu konuyu bilmiyorum o anki psikoloji ile ne yaptığımı bende bilmiyorumDoğumdan sonra hiç kontrole gitmediniz mi
bence bir muayene olun ama dediğiö gibi ben düsündüğünüz giibi bir işlem yapıldığını sanmıyorum.O an çok sıkıntılıydi doğum sancısı çekerken acil alın dedi birşeyler söyledi ama ben ağrıdan ve sezeryan a gidecek olma korkusu yüzünden pek birşey hatirlamoyorum düşünün bunları bile yeni düşünüyorum ne yaptı bilmiyorum sadece alttan bi müdahale ettiğini hatırlıyorum eşime söyledim ama ona birşey söylememiş