• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal aknts olanlar

cottonlady

in love since 2007
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
122
1
96
İzmir
merhaba bayanlar. vajinal akıntım konusunda biraz tedirginim. bazen renksiz bazen de beyaz renkli oluyo. miktarı da günden güne değişiyo. biraz akıntının olması normal hatta sağlıklı bi durummuş bunu biliyorum ama bendeki bu değişken durum beni huzursuz ediyo. doktora gitmekten de muayene şekli yüzünden çekiniyorum. bu şikayetten dolayı doktora giden arkadaşlar ne şekilde muayene edildiniz ve tedavi şekliniz ne oldu paylaşır mısınız? sanırım çok sık karşılaşılan bir problem, bi çok kişiye yardımcı olabiliriz bu sayede :1rolleyes:

canım bende aynı rahatsızlıktan gitmiştim bekarken sistit denildi onun için tedavi gördüm muayene edilmedim idrar tahlili yapılmıştı. evlendikten sonra da aynı veya benzer şikayetlerden dolayı gittiğim vajinal muayenemi oldum. bunda da korkulacak bi durum yok zaten. hem böyle akıntı-kanama vs şikayetleri dikkate almak lazım bazı hasatalıkların işareti olabiliyor. geçmiş olsun canım.... a.s.

canım benim de şikayetim var hem de çoook uzun yıllardır,geçen yıl bi özel hastaneye gittim,sadece karnımdan ultrasonla baktı,bi dünya şey saydı şöyle kötü böyle tehlikeli,acayip moralim bozuldu.sonra tıp fak. hastanesine gittim,orda da baktılar,vajenit tanısı koyuldu(bekardım o zaman)2 tane hap verdiler kullandım,bi değişiklik olmadı...benim de senin dediğin gibi,kah beyaz,kah sarı..koku ya da kaşıntı yok.soğan kürünü deneyeceğim artık onu araştırıyorum şimdi.hatta bilgisi olan varsa açıklasın tam ulaşamadım çünkü.

canım bende aynı rahatsızlıktan gitmiştim bekarken sistit denildi onun için tedavi gördüm muayene edilmedim idrar tahlili yapılmıştı. evlendikten sonra da aynı veya benzer şikayetlerden dolayı gittiğim vajinal muayenemi oldum. bunda da korkulacak bi durum yok zaten. hem böyle akıntı-kanama vs şikayetleri dikkate almak lazım bazı hasatalıkların işareti olabiliyor. geçmiş olsun canım.... a.s.

teşekkürler tatlım.. ben işin muayene kısmından yok yere tedirgin oluyorum ama dediğinde son derece haklısın. tedavi süresini yok yere uzatmış olurum gitmekte gecikirsem :((

canım benim de şikayetim var hem de çoook uzun yıllardır,geçen yıl bi özel hastaneye gittim,sadece karnımdan ultrasonla baktı,bi dünya şey saydı şöyle kötü böyle tehlikeli,acayip moralim bozuldu.sonra tıp fak. hastanesine gittim,orda da baktılar,vajenit tanısı koyuldu(bekardım o zaman)2 tane hap verdiler kullandım,bi değişiklik olmadı...benim de senin dediğin gibi,kah beyaz,kah sarı..koku ya da kaşıntı yok.soğan kürünü deneyeceğim artık onu araştırıyorum şimdi.hatta bilgisi olan varsa açıklasın tam ulaşamadım çünkü.

bitkisel bi kürü mü varmış bu rahatsızlığın? bilen varsa söylesin doktora gidersem bu kürden de bahsederim doktoruma hem onaylarsa daha rahat kullanırız :gitme:

aynı sorun bendede var doktor alttan baktı bide kan testi yaptırdı idrar yollarımda iltihap varmış hap ve fitil verdi yarısını kullandım bıraktım ama hala devam ediı akıntım:bbo:

bitkisel bi kürü mü varmış bu rahatsızlığın? bilen varsa söylesin doktora gidersem bu kürden de bahsederim doktoruma hem onaylarsa daha rahat kullanırız :gitme:

evet canım,ibrahim saraçoğlu muydu o adamın adı tam emin değilim,bu kürü adet düzensizliği,akıntı vs. için öneryormuş,yaptıktan sonra artıyormuş baya ama sonra temizleniyormuş.araştıracağım biraz uygulamayı düşünüyorum

arkadaşlars soğan kürü gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim inanılmaz fazla geliyo akıntı bu zaten temizlendiğinin kanıtıymış

ya kızlar bendede arada bi kahverengimsi akıntı oluo koyu renk yani biras, bazen beyaz da oluo korkuorm bende mikrop falan kaptmda ondan da mı oluo acaba ya???

ya kızlar bendede arada bi kahverengimsi akıntı oluo koyu renk yani biras, bazen beyaz da oluo korkuorm bende mikrop falan kaptmda ondan da mı oluo acaba ya???

İhmal etme canım bir doktora muhakkak görün.Bendede akıntı vardı annem normal o dedi bende gitmedim doktora meğersem enfeksiyonmuş.Gitmeyeye gitmeye yaraya çevirdi.Bu soğan kürü yaraya iyi gelir mi kızlar?

arkadaşlar benim de çok akıntım ama kokusuz ve saydam ya da beyaz renkli... Tek sorunum miktarının çok olması.. Sabahları özellikle. ama gün içinde de iç çamaşırımda hep kayganlık ve ıslaklık oluyor. günlük pedler mantar olmama neden oldu 2 defa. ne yapabilirim sizce?

İhmal etme canım bir doktora muhakkak görün.Bendede akıntı vardı annem normal o dedi bende gitmedim doktora meğersem enfeksiyonmuş.Gitmeyeye gitmeye yaraya çevirdi.Bu soğan kürü yaraya iyi gelir mi kızlar?

sendeki nası olmuştu peki cnm böle yğun olarak mı oluodu yoksa arada bir mi?bi de adetine yakın zamanlarda mı oluodu?benim 1hafta falan oluo adetim biteli anneme sordm bende normaldir ddi bi takip ediim diorm adetime daha zaman varken hala dewam ediosa gtmeyi düşünüorm

ya kızlar şu soğan kürünü uygulayanlar bi anlatabilir mi lütfnnasıl yapılıyor,ne sonuç aldınız???

bekar arkadaslar muayeneden korkmayin lutfen. sadece pamuklu bir cubugu vajina girisine surup teste yolluyorlar. eger herhangi bir enfeksiyon vs yoksa akintiyi duzenleyen ilaclar var. cok rahatlatiyor insani. tuvaletten tuvalete akintiniz oluyor. camasiriniz surekli islanmiyor. 3 dakikalik bir muayene icin kendinizi sikintiya sokmayin...

benim de çamaşırım hep ıslak bazen yoğun oluyor akıntı sümüksü,bazen daha az yoğun,kaşıntı da oluyor özellikle yorgun olup ayakta vs olduğum zamanlar saatlerce bakmadıysam sonra böyle yoğun bi akıntıyla karşılaşıyorum ben de çözemedim,ultrasonla bakıldı ama tahlile de gerek duymamıştı ozaman doktor,ya inandıramıyorum galiba doktorları ben,yeterince inandırıcı olmam gerek CADIARZU

bende bır haftadır kullanıyorum vajınıtım var...gercektende artıyo akıntı..hatta ben baya tedırgın olmuştum...cunku akıntımın ıcınde hafıf kan da var ..kıstım var ondan mıdır bılmem ama bu kuru cok meovuyolar..denemekte fayda var..muayene konusunda takılma kendını rahat bırak enınde sonunda bızz kadınların kaderı buuu....

Ben de bir kaç defa gittim bu akıntı yüzünen doktora. En son "Samsun medikal park"a gittim - bu arada hiç memnun kalmadım- .Mantar dedi doktor. Ama benim kaşıntım kesinlikle yok. Verdiği ilaçların ise hiç bir faydası olmadı.

İlaçlardan bir tanesi tek kullanımlık vajinadan alınan fitil. Bir tanesi ikişer tane ve 6 gün devam eden yine vajinadan fitil. Bir de travazol diye bi mantar kremi..

Benim akıntım adet öncesi ve sonrası azalıyo yada hiç yok. Bi dönem artıyo. hatta -afedersiniz- ilişkiden sonra böyle krem kıvamında bembeyaz bişey geliyo bazen.

Doktorun söylediğine göre, vücuun direnci ile ilgiliymiş. tatlı bile yesem artabilirmiş. Hijyene de elimden geldiğince dkkat ediyorum. Artık iç çamaşırlarımı da ütüliycem..

Bu arada bana hiç bi doktor şunu yapmadı. Sanırım o akan şeyden bi numune alıp incelenmesi lazım. ama onu hiç yapan olmadı daha. Bir daha gidersem bunu belirticem artık. O ilaçları kullanana kadar canım çıktı yahu :(

mrb arkadaşlar bende yenı uye oldum akıntıyla ılgılı olarak şunu soyleyebılırım benımde vardı boyle bır sorunum dr bana rahımde yara olduğunu soyledı tedavı edılmesı gerektığını soyledı bende doğum yaptıktan sonra yaktırdım sonrasında vajınal fıtıl kullandım allaha şükür şimdı akıntım yok bır kez yaktı 1 ay sonra kontrole gıttım tam ıyıleşmemiş tekrar yaktı ıyıleşmeyen yerı şu an ıyı eğer sormak istediğiniz bişey olursa cvp layabılırım

canım geçmiş olsun birşey sormak istiyorum,sen yaran varkenmi hamile kaldın benimde yaram var baya büyük bir yara 4-5 aydır bebek denemeleri yapıyorum ama henüz bişi yok dr.lar yaranın gebeliğe engel olmadığını söylüyor.ben şimdi yaramı yaktırmaya karar verdim burda okuduklarım hep kafamı karşıtırıyor birileri yaktırma birileri yaktır diyor drumda yaktırmanın kesinlikle gebeliği engellemiyeceğini söyledi senin nasıl oldu açıklarmısın

sendeki nası olmuştu peki cnm böle yğun olarak mı oluodu yoksa arada bir mi?bi de adetine yakın zamanlarda mı oluodu?benim 1hafta falan oluo adetim biteli anneme sordm bende normaldir ddi bi takip ediim diorm adetime daha zaman varken hala dewam ediosa gtmeyi düşünüorm

Benim yoğun peynir kesiği gibi oluyordu canım.Çok sık çamaşır değiştrmeme neden oluyordu artık.Adet sonrasında dahada artıyordu....İlk başlarda biraz sarı gibi beyaz gibi 2-3 günde bir oluyordu ama.

Back