- 21 Ağustos 2023
- 38
- 9
-
- Konu Sahibi akdbwkbsjdj
Beyaz sirke kimyasal diye biliyorum kullanmayinkizlar 2 haftadır sari akintim var kokusuz ve topak seklinde doktor travazol verdi ama cok etkisini goremedim ben de her tuvalete çıktığımda seyreltip beyaz sirke sürmeye başladım pamugi biraz bekletiyorum ve hafif yanma oluyor sizce etkisi olur mu ne kadar süre böyle devam etmeliyim
baya arastirdim herkes sirke onermistiPh dengesini bozar
eczaneye gitsem etkili bir ilac verir mi sizceBeyaz sirke kimyasal diye biliyorum kullanmayin
Ev sirkesini suyla seyreltmeyi onermislerdir beyaz sirkeyle olmazbaya arastirdim herkes sirke onermisti
Aslinda travazol cok iyi gelir duzenli kullandinizmieczaneye gitsem etkili bir ilac verir mi sizce
9 gun oldu sabah aksam suruyorum bazen azaltiyor ancak tam gecirmediAslinda travazol cok iyi gelir duzenli kullandinizmi
Sen beyaz sirke kullanma kimyasal o sen en iyisi uzumle dene ama bidaha bi doktora git bence gecmiyosa cunku travazolu kasintiya 2 kere suruyodum ben en fazla9 gun oldu sabah aksam suruyorum bazen azaltiyor ancak tam gecirmedi
akintiya iyi gelir mi travazol kullandiktan sonra kasintim olmuyor artik ancak cok akintim varnioli uçucu yağ tavsiye ediyorlar genelde. iç çamaşırına damlatarak kullanılıyor
agizdan alınan ilaclari ya da kremleri onermez misinizTravazol tek başına çok yeterli olmaz, eğer bakire değilseniz fitil ya da vajinal ovul yazılmasını isteyin.
Bunun haricinde sirke kimyasal, ph dengesini bozarsanız mantar sürekli tekrar eder.
Jinekoloji uzmanıyla beraber çalıştığım dönemde doktor o bölgeye pamukla ev yapımı kefir sürülebilir demişti. Yapan hasta olmuş muydu onu hatırlamıyorum ama
Akıntıyı da azaltan bir yağ. Siz kendiniz de araştırın, doktorunuza sorarak kullanınakintiya iyi gelir mi travazol kullandiktan sonra kasintim olmuyor artik ancak cok akintim var
o zaman ben bu yağı da bir sure deneyeyim tesekkur ederimAkıntıyı da azaltan bir yağ. Siz kendiniz de araştırın, doktorunuza sorarak kullanın
ablam kullanıyor iyi geldiğini söylemişti hem de diğer ürünler gbi katkılı değil en azından doğalakintiya iyi gelir mi travazol kullandiktan sonra kasintim olmuyor artik ancak cok akintim var