Hanımlar merhabalar, ben 21 yaşındayım ve bekarım. Birkaç yıldır sürekli bir şekilde akıntım oluyor. Genellikle beyaz ve sarı akıntılar. Adet dönemime yakın hem koyulaşıp yeşile dönüyor hem de daha da artıyor. Adetim genellikle düzelidir. Ağrım, kaşıntım olmuyor çok şükür. Bekar olduğum için kadın doğuma gitmeden önce bi aile doktoruma gideyim dedim. Gittim anlattım derdimi. Güçlü bir antibiyotik verdi, akıntını artıracak dedi ama arttığıyla da kaldı maalesef. Bekar olduğun için fitil de veremiyorum dedi. Kadın doğuma gidip bi ultrasonla baktır dedi. İnternetten çok araştırdım, genellikle herkes mantardan şikayetçi ve ona çözüm bulmuş. Dediğim gibi benim kaşıntım veya kasıklarımda ağrım yok. Akıntının sebebi muhtemelen enfeksiyondur ama nasıl geçecek?? Benim gibi olup da çözüm bulan varsa yardımcı olsun çok sevinirim :))
Kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ama şu sıralar gerçekten ayıracak vaktim yok. Şimdilik evde uygulayabileceğim doğal yöntemler varsa uygulamak istiyorum. Gerçekten çok muzdaribim bu konuda. Günlük pedsiz duramıyorum, sürekli iç çamaşırımı değiştirmek zorundayım. Yardımcı olacak olana çok dua ederim :)) sevgiler hanımlar..
Kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ama şu sıralar gerçekten ayıracak vaktim yok. Şimdilik evde uygulayabileceğim doğal yöntemler varsa uygulamak istiyorum. Gerçekten çok muzdaribim bu konuda. Günlük pedsiz duramıyorum, sürekli iç çamaşırımı değiştirmek zorundayım. Yardımcı olacak olana çok dua ederim :)) sevgiler hanımlar..