• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Akıntı Günlüğü

Son durum şöyle. Ultrasonda, kültürde ve kanda akıntıya neden olacak bir şey çıkmadı. Candida yok. Hijyene dikkat et dedi, şunları yap dedi ama hepsini yapıyorum zaten. Ayrıca bir krem verdi, mikrop enfeksiyon kapmasın diye.
Jooker arkadasim cok olmus yazali ama ayni durumdayim ve nasilsin su an merak ettim. Tedavilerle gecmeyen akinti kasinti ve bel agrisi.. tahlil ve kulturde hicbirsey cikmiyor. Cok caresizimmmm... cevap verirsen sevinirim..

VajinaL fitil bende kanama yaptı sizede oldumu biraksammi acaba korkuyorum 5 tane kaldı mixovul adı

Onerin icin tesekkur ederim.

Ben corek otunu baska bisey icin yemeye calismistim ama cok aci geldi yiyemedim. Vajinaya corekotu yagi sikmam kesinlikle, bence dogru degil. Corekotu yenebilir bence ama sonucta hamur islerinde gayet yiyoruz. Sarimsak bagisiklik sistemine iyi geldigi icin enfeksiyonlardan koruyordur ama tedavi edecegini sanmiyorum. Mantar sorunu yasayanlarin bunu yasamasinin sebebi bagisiklik sisteminin guclu olmamasi. Sarimsak, domates, ev yogurdu falan bagisiklik sistemi icin iyiymis. Ama sonucta bunlar sistemi guclu tutuyor, iyilestirmiyor.
Bi iyilessem bagisiklik sistemimi guclu tutmaya calisacagim ama dedigin gibi ilaclar bende tik yapmiyor. Hala iyi bir tedaviyle duzelecegimi umuyorum. Son gittigim yerin genis bir acidan bakmasi beni umutlandirdi.

Gittiğim doktorlar bana kesinlikle domates çilek gibi kırmızı meyve sebzeyi tatlıyı yeme dedi bir süre,bende yemedim ama nafile en sonunda bagisikligi güçlü tutmak için günde 2 kez kefir içtim yedim. Mantardan kurtuldum derken sistite yakalandım galiba şimdide sadece idrar sonunda yanmam var soğan kurune başlıcam İnşallah bu arada civanpercemi çayida içtim bi süre ama bi fayda goremedim

Kızlar 10 senedir bu zıkkımla uğraştım sarmısak iyi gelir dediler son çare yaptım yine kaşıntıdan çıldırmak üzere olduğum bir gece geçti ,üç diş sarımsağı soyup onları bıçakla üçer parçaya bölün gazlı beze sarın sarmasanızda olur daha çabuk etki gösteriyor fitil gibi kullanın bir saat içinde kaşıntı falan kalmıyor ikigün kalsın vajinadaki o beyaz peynir kesiği gibi olan akıntı falan kalmıyor ben kurtuldum darısı size,sorun dış kısımdaysa sarımsak sürün oda geçiyor

Back