merhaba kızlar ,
Bu mantara yakalanan herkesin dediği gibi bende 3 yıl boyunca fitil, hap ,krem kullandım , sürekli doktora gittim , ilaçları kullanıp bitirdikten sonra ha bu sefer bitti inşallah diye beklerken 4-5 gün sonra yine başlıyordu , bu sefer doğal yöntemler denedim , sirke sürdüm , çaylar içtim , çamaşırlarımı ütüledim, asla yumuşatıcı kullanmadım , her tuvaletten sonra saç kurutma makinasıyla genital bölgemi kuruttum ama yine de bana mısın demedi ve geçmedi .. bu süreçleri biliyoruz o yüzden daha fazla uzatmayacağım çünkü bende bütün mantar sayfalarını forumları baştan sona okudum, çare diye okuduğum yazıların sonu hep parayla satılan macunlar , nasıl kurtuldum diye ücretli kitaplar çıktığında hepsine sinir oldum ..
En son gittiğim doktora , kullandığım ve sonuç alamadığım ilaçların bir listesini uzattım, neler yaptığımı bahsettim .. doktor , 3 yıl boyunca bu kadar ilaca rağmen geçmeyen bir mantarın varsa bu enfeksiyondan değil senin bağışıklık sisteminden kaynaklanıyor dedi , zaten çok stresli bir dönemdeydim malum streste bağışıklığı düşüren en baş faktörlerden biri .. ve bana şöyle bir tedavi yazıldı ..
ilk bir ön temizleme işlemi olarak ;
-sadece adetimin tamamen bittiği gün tek fitil kullandım (gyno lomexin 600 mg )
-zolax 150 mg hap ( tek bir sefer içtim)
-immuneks 10 mg bağışıklılık güçlendirici sabah 1 akşam 1 şeklinde her gün içtim
zolax ve gyno lomexin i sadece adet sonrasında tek bir sefer , immuneks hapı 6 ay boyunca her gün
kullanmaya başladıktan sonra mantar olmadım , tekrar başlar mı diye beklerken bir daha tekrar etmedi son 1 yıldır da tamamen temizlendim.. burada en önemli olan immuneks kızlar , çünkü diğer iki ilaç tek başına
Eki Görüntüle 1954541 işe yaramıyor daha önce kullandığım ilaçlardı , etkili olmalarını sağlayan ve beni mantara karşı güçlü kılan immuneksti .. zaten ilaçla ilgili forumda çokça bilgi var , doğal ekmek mayasındaki yararlı bir bakteriden üretilen bir bağışıklık güçlendirici , eczanede 30-35 tl gb uygun bir fiyatı var , paranızı boş yere aktarlara , kremlere vs harcamayın , ben bu şekilde kurtuldum inşallah sizde kurtulursunuz ..