Bu süreç insanı çok yoran bir süreç. ona göre kendinizi ne zaman iyi hissediyorsanız o zaman başlayın Öncelikle bunu söyleyip baştan uyarmam gerekiyordu.
Şöyle ki serüvenim salı günü iğnelerin 112,5 ml'e yükseltilmesiyle devam etti. sonra cuma gittim. sonra pazartesi, sonra çarşamba sonra perşembe ve bugün? Yumurtalarım kontrol ediliyor. Gittiğim zaman randevu almış olduğum için giril barkod alma işlemlerim hızlı sürüyor sıra beklemiyorum... Ayrıca bir gün Yanlışlıkla Doç.Dr.Yasemin Taşcı'dan randevu almışım yani geçen pazartesi. Bayıldııım bayıldııım. Yani o hastanedeki en sevdiğim doktor oldu kendisi. Ve hastasına açıklama yapmayı düşünen tek doktor. Öneririm. Konudan konuya mı atlıyorum bilemedim ama siz beni anlamışsınızdır.
bugünkü kontrolümde sağda 4 solda 4 yumurta ölçüldü en büyükleri sağ da bir 13 mm solda bir 13mm olmak üzere iki
tane. onları doğru dğzgün büyütebilirsem sanırım aşılama olabilirim.
Pazartesi tekrar kontrolüm var.
Bu arada 3 kutu gonal-f bitti. Devlet sadece 3 kutu kadar karşılayabiliyormuş bunu da bugün öğrendim.
Gonal-f i göbekten vurmaya devam ediyorum. ama o kdr uzun sürdü ki benim bu ay ki serüvenim. göbek çevrem mosmor...
Her gittiğimde de e2 ölçtürtmek için kan veriyorum. iki kolum da pert. İnşAllah bu emeklerim boşa çıkmaz.
Söylemeden edemeyeceğim. Hastanede de giriş yapıp barkod aldıktan sonra dosyanı alıp sisteme kaydolman için ayrı bir masa var. Orda çok tatlı bir Nihal abla var< soyadını bilmiyorum> Bir kere Nihal abla olmazsa orası resmen çöker. Atom karınca gibi her işe koşturuyor. sorduğum veya soracağımı bildiği sorulara peşin peşin cevap veriyor. Ayrıca bir süre sonra adını öğrenip, adınla hitab etmeye başlıyor. Espri yapıyor, yardımcı oluyor. o orda iyi ki var