Vajinal Akıntı Günlüğü

vajinal mantar sorununu bende yaşadım arkadaşlar doktorumun verdiği ilaçları kullandım (krem,fitil ve partnerle birlikte içilmesi gereken hap)

o sıra d.kontrol hapı kullanmıyordum

bebek düşünmediğimiz için doktor d.kontrol hapı verdi(yaz24) ve seni bir çok hastalıktan bu hap korur dedi

kışın antibiyotik kullandım tekrar mantar olacak gibi oldum kaşıntım oldu biraz ama doktora gitmedim ilk verdiği kremi sürdüm

d.kontrol hapı sayesinde tekrarlamıyor

Aslında doğru olabilir. Ben de bu ay ilk kez d.k.hapı kullandım ve farkedilir derecede daha az oldu akıntım ama aklıma hiç hapla ilgili olabileceği gelmemişti İlaca devam edeceğim, bakalım ilerleyen aylarda nasıl etkileyecek... Çok merak ediyorum. Bu arada ben yasmin aldım doktora danışmadan. yaz24u de çok duydum. ikisi arasında ne fark var biliyor musunuz?

Son durum şöyle. Ultrasonda, kültürde ve kanda akıntıya neden olacak bir şey çıkmadı. Candida yok. Hijyene dikkat et dedi, şunları yap dedi ama hepsini yapıyorum zaten. Ayrıca bir krem verdi, mikrop enfeksiyon kapmasın diye.

benimde sürekli tekrarlayan mantarım var bir geldimi gitmiyor tekrarlayıp duruyor ya ALLAH beterinden korusun ama kaşıntı çok zor oluyor
kaç kez tedavi oldum bu yüzden ama buna da şükür ne diyim
heralde evlenince benimle beraber eşime de geçicek ve o zaman cinsel ilişki yaşıcağımdan dolayı bakteriler çoağalacak ve daha çok mantar olucam belkide

Kültür alıp mantar dediler mi? Bana hep mantar dediler ama yokmuş. Senin de aynı yanılgıya düşmeni istemem. Gerçi benim kaşıntım yok.

Kültür alıp mantar dediler mi? Bana hep mantar dediler ama yokmuş. Senin de aynı yanılgıya düşmeni istemem. Gerçi benim kaşıntım yok.

kültür alınmadı ama
doktor sorular sordu bekarım diye göstermedim zaten bende aşırı kaşıntı,idrar yaparken yanma,ve beyaz süt kesiği gibi bir akıntı vardı doktor mantar olduğumu anladı yani

kültür alınmadı ama
doktor sorular sordu bekarım diye göstermedim zaten bende aşırı kaşıntı,idrar yaparken yanma,ve beyaz süt kesiği gibi bir akıntı vardı doktor mantar olduğumu anladı yani

Yukarılarda hep anlattım ama sana tekrar söyleyeyim. Ben 4-5 kere doktora gitmiştim, muayene olmama rağmen hepsinde mantar diyerek ilaç yazdılar. Ve hiç bir ilaç bir gram etki etmedi. Fitil, krem ve hap olarak toplamda 12 falan olmuştur kullandığım ilaçlar. İşte son zamanlarda farklı bir hastaneye gittim, akıntım var deyince kültür, kan ve ultrason istedi. Kültürde candida negatif çıktı. Yani ben mantar teşhisiyle oyalanmışım boşuna ilaçları kullanmışım. Akıntım var ama mantarım yok... Sonuç olarak doktorun mantar deyişine güvenmemek gerekiyor. Bana 3 farklı doktor mantar demişti :) O yüzden kültür yaptırıp emin olmanı önerebilirim. Gerçi benim durumumda olma ihtimalin düşük ama yine de...

slmlar bnde akıntı için gittim doktora banada bir fitil birde krem verdi ama onlar 1 haftalıktı bitti ve hala sorunum devam edio.ben ne yapabilirim

merhaba, tekrar gidip geçmediğini söyleyin ve yeni ilaç vermeye kalkarlarsa kültür vermek istediğinizi, smear testi istediğinizi söyleyin. test yaptırmadan yeniden verdikleri ilaçları kullanmayın.

Aa merhaba yine mi sen
Bende de 1 aydır aşırı akıntı var ya rengi de tuhaf arada yeşilimsi gibi normalde böyle olmazdı
Şimdi ben smear gibi kontrol muayenelerini de yaptıramam fitil de kullanamam, napıcam ben çok rahatsız edici bir şey

Son düzenleme:

yine sen, yine ben doktora akıntının nasıl olduğunu anlatıyorsun ona göre ilaç veriyorlar da ben anlatınca hatta muayene olunca verdikleri ilaçlar olmadı yani. yanlış tedavi yaptılar. mantarım yokmuş hep mantar tedavisi yaptılar. ne bilim ya. o kadar doktor gezdim. hiçbirine güvenmiyorum. git doktora dicem ama güvenmiyorum yani verecekleri ilaçlara. :/

bendede kaşıntıyla birlikte akıntı oluyordu. dr fitil ve krem verdi. tahriş ve mantar olduğunu söyledi. Kaşıntı geçti ama akıntı var ilaçları hala kullanıyorum.

Gittim ben valla hiç de anlatıma göre değil kültür aldı ama üç buçuk attım çubukta kan görünce :18:
Zarar vermez ya doktor sonuçta o işini biliyordur dimi hani çok kıpraşmışımdır falan bir şey olmuştur diyeceğim ama yok kıpraşmadım öyle olsa söylerdi hem rahat dur diye ay rahatlatın beni :18:
Reglsin ondan kanaman var, bir şey olmaz 5 yaşındaki kızlara yapıyorum rahat ol dedi ama attım yani pis attım o üç buçuğu
Pazartesi belli olacakmış sonucum :18:

Son düzenleme:

genelde bakirelere pek vajinal muayene yapmıyorlar diye biliyordum. çubukta kan görene kadar regl olduğunu bilmiyor muydun kültür aldılarsa iyi, sonucunu paylaş.

genelde bakirelere pek vajinal muayene yapmıyorlar diye biliyordum. çubukta kan görene kadar regl olduğunu bilmiyor muydun kültür aldılarsa iyi, sonucunu paylaş.

Muayene değil pamuklu çubuk gibi bir şeyle aldı zaten düşündükçe içim bir fena oluyor Yok canım biliyordum ama kesiliyor ya arada yeniden gelmez diye umuyordum paranoyak olmamak adına ama işte neyse en sonunda kkdaki bayanların fikir birliğiyle pamuklu çubukla zarar göremeyeceğinde doktorun da zaten zarar verecek bir şey yapmayacağında karar kıldık da rahatladım pazartesi çıkacak sonuçlar normalde ama şehir dışında olucağımdan perşembe öğrenebilirim paylaşırım canım

Son düzenleme:

jooker merhaba,bendede yaklaşık 3 senedir bahsettiğin akıntı var.baştan anlatayım;aslında eskiden beri ara ara normal akıntım vardı ama 3 sene önce rahim filminden sonra arkasından laporoskopi ameliyatından sonra başlayan bir akıntı benimkisi.

bembeyaz yapışkansı bir akıntı benimkisi,bazen sanki adet oluyorum gibi özellikle sol tarafımdan aktığını hissediyorum,çok afedersin sanki balgam kıvamlı gibi,delirmek üzereyim.tüp bebek tedavisi gördüğüm için sürekli doktorlara gidiyorum,testler vs...ama mantar hiçbirşey çıkmıyor,ama bir anormallik var biliyorum.

özellikle eşimle ilişkiye giriyorsam,eşimin menisiyle birleşince 1 gün sonraya kadar resmen sürekli akıyor ama kaşıntım yok.biraz karışık yazmış olabilirim ama seninde aynımı merak ettim.mesela eşinle ilişkiye girince girişte bir yerlerde batma gibi birşey hissediyormusun ve akıntın hala devam ediyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…