Kegel nedirAy ben pilatesciyim sana tek tavsiyem kegel olur.
Daha bir şey demek istemiyorum yordun beni, gidip barbunya yapıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kegel nedirAy ben pilatesciyim sana tek tavsiyem kegel olur.
Daha bir şey demek istemiyorum yordun beni, gidip barbunya yapıcam
Hanımefendi inanmakla alaka nedir Samanyolu dizisi mi bu, testler yapılır muayeneler yapılır varsa vardır yoksa yoktur zaten. Size hiç vajinal muayene yapıldı mıDoktorlar inanmıyor böyle bir rahatsızlığım olduğuna ailem bile bana inanmadı sen kuruntu yapıyorsun dediler hatta üroloji doktora testler sonucunda bir sey çıkmayınca bana psikiyatriye git dedi benim için aşağılayıcı bir durumdu. Tekrar gidersem aynı şeyleri aynı muameleyi yasicam
Kegel nedir
Utanıyorum diye kendini öldüreceksin. Kadın doktor güzel ameliyat olsan tüm ekibi nasıl kadın yapmayı düşünüyorsun ?Merhaba bu sitede yeniyim bayaa uzun yıllardır devam eden bir rahatsızlıgim var. Benim idrarim vajenden geliyor. Daha önce doktora gittim muayene yapıldı birşey yok dendi. Çeşitli testler yapıldı bir şey yok dendi. Çaresiz kaldım. Artık doktora gitmeye utanıyorum hepsi erkek. Kadın doktor hiç yok Üroloji de. Bu hastalık günlük hayatımi etkiledi her gün 24 saat ped kullanıyorum yoksa idrar kaçıyor. Daha önce idrar damlıyordu şimdi adet gibi yoğun geliyor. Bir gün sağlık ocağındaki kadın doktora açtım konuyu. Bana senin vajende delik var doğuştan böyle dedi. Çok şaşırdım tedavi edilmezse böbreklerin zarar görür dedi. Çok korkuyorum utanıyorum doktorların hepsi erkek. Ben ne yapacağım
Vajende delik olabılır, idrar kesesinde de olması gerek, ve arada baglantı olması lazım. Peki bu kadar komplike bir yapıyı farketmemeleri mumkun muArtı düşün ki klozete oturdun, Vajen alt tarafta kalıyor ve idrar deligi cok daha dar, o yüzden debisi yuksek olur, oradan fıskırabılır fakat vajenden daha düşük basıncla akar. Ve pipi seklınde degilse yukarı degil asagı akarHayır evdekiler öyle sanıyor benim anlamadığım niye kimse inanmıyor vajende delik olamaz mı demekki var ve çiş idrar deliğinden gelmek yerine vajenden geliyor
Git barbunyanı yap, benim yemegim var nobet bende sakınE bi zahmet bakın yaa, şu teknolojiyi kullanın be kardeşim 25 yaşında kadınsın bi kitap okuyun az faydalı bilgiler edinin be doktor bağa bahmiyi deyip oturup beklemeyin be
Çiş mi varmışSorun ne anladı az cok benYani cok enterasan ama idrar kacirma geriatrik bir problemdir aslinda. Idrar tutan kaslarimiz yurumeyle birlikte gelisiyor cunku. Pelvik taban kaslari icin kegel egzersizleri var, youtube'dan bakabilirsin, bunlar idrar kacirmayi durduran egzersizler.
Ayrica sorununuzu bence yanlis anlatiyorsunuz. Yani iserken parmağımı soktum cis vardi diyorsunuz, suzulerek oraya akiyordur ki cok normal.
Siz urologa ben idrar kaciriyorum diyeceksiniz, vajenden idrar geliyor vs diye anlatmaniza hic gerek yok, bunun test kagitlari var takiyorsunuz ped gibi anlasiliyor.
Doktorlara kiziyorsunuz ama hasta kendini dogru ifade edemiyorsa doktor ne yapsin?
Ha bir de kadin doguma gidip vajinal kultur aldirin bakirelerde verebiliyor doktora bakire oldugunuzu belirtirseniz daha hassas davranir.
Telefonun yok mu senin aç video kaydına gir kendini kasarak yavaş yavaş sızdırma şeklinde çişini yap yaparken de video çek doktora göster.Doktorlar inanmıyor böyle bir rahatsızlığım olduğuna ailem bile bana inanmadı sen kuruntu yapıyorsun dediler hatta üroloji doktora testler sonucunda bir sey çıkmayınca bana psikiyatriye git dedi benim için aşağılayıcı bir durumdu. Tekrar gidersem aynı şeyleri aynı muameleyi yasicam
Test demişsiniz ama ne testi yazmıyorsunuz? Kadın doğuma nıe gitmediniz hala anlamadım kadın cinsiyetli kadın doğumcuya gidin o zaman 25 yaşında ili bilmiyorum ne demek kadınlar kulübüne üye olup konu açıp yorum yapmayı biliyorsun amaBen liseden sonra farkettim alaturka tuvalette cisimi yaparken etrafa bacaklarıma hatta yüzüme sicramaya başladı şok oldum ilk başta kimseye anlatmadım dalga geçerler diye şikayetlerim büyüyünce doktora gittik testler muayene yapıldı hiçbir şey çıkmadı. 24 saat ped kullanıyorum idrarim o kadar yoğun geliyor ki adet gibi
Git barbunyanı yap, benim yemegim var nobet bende sakın
Ankara memorialde kadın üroloji Dr u var hemde prof. Araştırıp gidebilirsin.Merhaba bu sitede yeniyim bayaa uzun yıllardır devam eden bir rahatsızlıgim var. Benim idrarim vajenden geliyor. Daha önce doktora gittim muayene yapıldı birşey yok dendi. Çeşitli testler yapıldı bir şey yok dendi. Çaresiz kaldım. Artık doktora gitmeye utanıyorum hepsi erkek. Kadın doktor hiç yok Üroloji de. Bu hastalık günlük hayatımi etkiledi her gün 24 saat ped kullanıyorum yoksa idrar kaçıyor. Daha önce idrar damlıyordu şimdi adet gibi yoğun geliyor. Bir gün sağlık ocağındaki kadın doktora açtım konuyu. Bana senin vajende delik var doğuştan böyle dedi. Çok şaşırdım tedavi edilmezse böbreklerin zarar görür dedi. Çok korkuyorum utanıyorum doktorların hepsi erkek. Ben ne yapacağım
İki delik birbirine neredeyse yapışıkken siz o idrarın nerden geldiğine nası bu kadar eminsiniz, ben o kısmı anlamadımDoktorlar inanmıyor böyle bir rahatsızlığım olduğuna ailem bile bana inanmadı sen kuruntu yapıyorsun dediler hatta üroloji doktora testler sonucunda bir sey çıkmayınca bana psikiyatriye git dedi benim için aşağılayıcı bir durumdu. Tekrar gidersem aynı şeyleri aynı muameleyi yasicam
Dışkıdan gazdan bahsetmiyo ki. Bunu kendi kendine bulmuş böyledir diyeBöyle bir şey varmış. Bu yazan doktora danışın bakalım
Dışkı tek demiyor ki idrar da gelebiliyormuşDışkıdan gazdan bahsetmiyo ki. Bunu kendi kendine bulmuş böyledir diye
Geleceğin double kaynanası3 defa doğum yaptım üçüde erkekti. Bende anlamıyorum bu cinsiyetçi yaklaşımı.