- 9 Ağustos 2023
- 3.075
- 6.512
Yeminli doktorlardan utanır mı insan?
Herkes işini yapıyor, senin kukuna meraklı değil kimse…
3 defa doğum yaptım üçüde erkekti. Bende anlamıyorum bu cinsiyetçi yaklaşımı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeminli doktorlardan utanır mı insan?
Herkes işini yapıyor, senin kukuna meraklı değil kimse…
Hastanede testler muayene yapıldı onlar anlamadilar ama sağlık ocağı doktoru hemen anladı doğuştan delik var dedi. Bende çocukken bir şeyim yoktu normal idrarımı rahatlıkla yapıyordum bir sorun yasamiyordum dedim. Bana sen anlamışsın o zamanlar rahatsızlığını dedi. Benim şikayetlerim hâlâ devam ediyorsa hastane doktorlarinda sorun var demektirSağlık ocağında ne iş yaptığını bilmediğim bir kadının tahmininden bahsediyorsunuz, size bunu doktor söyledi mi ayrıca?
Sağlık konusunda utanma da olmaz günah da olmaz. Geçmiş olsun.Merhaba bu sitede yeniyim bayaa uzun yıllardır devam eden bir rahatsızlıgim var. Benim idrarim vajenden geliyor. Daha önce doktora gittim muayene yapıldı birşey yok dendi. Çeşitli testler yapıldı bir şey yok dendi. Çaresiz kaldım. Artık doktora gitmeye utanıyorum hepsi erkek. Kadın doktor hiç yok Üroloji de. Bu hastalık günlük hayatımi etkiledi her gün 24 saat ped kullanıyorum yoksa idrar kaçıyor. Daha önce idrar damlıyordu şimdi adet gibi yoğun geliyor. Bir gün sağlık ocağındaki kadın doktora açtım konuyu. Bana senin vajende delik var doğuştan böyle dedi. Çok şaşırdım tedavi edilmezse böbreklerin zarar görür dedi. Çok korkuyorum utanıyorum doktorların hepsi erkek. Ben ne yapacağım
Ben ilçede yaşıyorum doktor beni ildeki hastaneye yönlendirdi. 10 kere gidip geldik annem ile çok yorulmuştu. Beni azarladı hatta bak bir şeyin yokmuş beni boşu boşuna sürükledin oralara diye. Şimdi asla gelmez. Dizleri ağrıyor. Kardeşimde gelmez bencil bir insan tek başıma utanıyorum napicam ben
Gittim testler muayene yapıldı hiçbir şey çıkmayınca bıraktım artık. Zaten üroloji doktorları erkek diye utanıyorum benim vesvese kuruntu yaptığımı düşünecekler birde tesettürlüyüm benim için hassas bir durum2019da da aynı konuyu açmışsınız. 5 senedir hiç mi doktor bulamadınız gerçekten?
Kadın doktor olsa sorun değil rahatca kendimi ifade ederim. Erkek doktora gitmeyi şikayetimi anlatmaya utanıyorumSağlık konusunda utanma da olmaz günah da olmaz. Geçmiş olsun.
25Yaşınız kaç 15 falan mı
Yaşınız kaç 15 falan mı
Kadın doktor olsa sorun değil rahatca kendimi ifade ederim. Erkek doktora gitmeyi şikayetimi anlatmaya utanıyorum
Parmağınızla kontrol edip anladıysanız belki elinizden o tarafa akmış olabilir. Diğer türlü dediğiniz doğruysa sağlık ocağı doktoru da muayene etmeden yorum yapmış anladığım kadarıyla utanmayı bırakıp düzgün bir doktora gitmelisiniz.
Düzgün bir doktor dediğiniz ildeki hastanelerde var ben ilçede yaşıyorum yol konusunda sıkıntı yaşarım özellikleri tek başıma çünkü ili bilmiyorumParmağınızla kontrol edip anladıysanız belki elinizden o tarafa akmış olabilir. Diğer türlü dediğiniz doğruysa sağlık ocağı doktoru da muayene etmeden yorum yapmış anladığım kadarıyla utanmayı bırakıp düzgün bir doktora gitmelisiniz.
Erkek olunca noluyor,tek gidince noluyor? Yaş kaç,bebek misiniz anneniz yada kardesiniz olmadan gidemiyorsunuz anlamadım. Madem gitmeyeceksiniz burdan ne tür bir yardım bekliyorsunuz?
Ne demek istiyorsunAllah'ım ben mi çok rahatııım yoksa konu sahibinde mi sıkıntı vaaaarr.
5 yıldır çekiyorum dediğiniz için nasıl bu kadar bekleyebilmiş diye şaşırmış arkadaş haklı olarak.Ne demek istiyorsun
Bakın ben tesettürlüyüm hassas bir insanım hastaneye ilk gittiğim şikayetimi anlattığım doktor kahkaha atarak dalga geçmişti şimdi ben gidip erkek doktora şikayetimi nasıl anlatayimBen anladım.
İçimizden biri açılın ben bağyan üroloji doktoruyum deyip konuya barnah basacak onu bekliyor.
Hic duymadım, siz doktora gidin, bakmayın dalga gecene, terbiyesizmiş. Gayette olabılır, bir doktor sizi iyice dinleyecektir,gidin mutlakaNasıl ya bu sorun bir tek bende mi var
O nasıl işmiş ilk defa duyuyorum. İki kanal birbirinden çok farklı yakın olsada nasıl neresinde delik varmış kaçıyormuş? Siz normal akıntıyı idrar sanıyor olmayasınız? Bence adam akıllı bir doktora gidin tüm tahlillerinizi yaptırınMerhaba bu sitede yeniyim bayaa uzun yıllardır devam eden bir rahatsızlıgim var. Benim idrarim vajenden geliyor. Daha önce doktora gittim muayene yapıldı birşey yok dendi. Çeşitli testler yapıldı bir şey yok dendi. Çaresiz kaldım. Artık doktora gitmeye utanıyorum hepsi erkek. Kadın doktor hiç yok Üroloji de. Bu hastalık günlük hayatımi etkiledi her gün 24 saat ped kullanıyorum yoksa idrar kaçıyor. Daha önce idrar damlıyordu şimdi adet gibi yoğun geliyor. Bir gün sağlık ocağındaki kadın doktora açtım konuyu. Bana senin vajende delik var doğuştan böyle dedi. Çok şaşırdım tedavi edilmezse böbreklerin zarar görür dedi. Çok korkuyorum utanıyorum doktorların hepsi erkek. Ben ne yapacağım