Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merhaba.doğum yapalı 8 ay oldu bazen istem dışı vajinadan hava geliyor.doktora gitmek istemiyorum daha önceden aynı şeyi yaşamış olan, çözüm bulan var mı?ne yapmalıyım? insanların içinde olacak diye ödüm kopuyor..
kızlar merhaba.doğum yapalı 8 ay oldu bazen istem dışı vajinadan hava geliyor.doktora gitmek istemiyorum daha önceden aynı şeyi yaşamış olan, çözüm bulan var mı?ne yapmalıyım? insanların içinde olacak diye ödüm kopuyor..
uf aynı sorun bende de var.. feci ve utanc verici şekilde..birkez düşük yaptıktan sonra arttı sürekli içimde hava var gibi geliyo.. 16 ay önce ilk bebeğim oldu. normal doğum yaptım hala düzelme yok.. hala ilişki sonrası falan acayip hava çıkıyo. bende dr a gitmeye cekiniyorum neden olabilr ki..