• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinadan gelen hava

2907anniss

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
231
28
18
34
Diğer
kızlar merhaba.doğum yapalı 8 ay oldu bazen istem dışı vajinadan hava geliyor.doktora gitmek istemiyorum daha önceden aynı şeyi yaşamış olan, çözüm bulan var mı?ne yapmalıyım? insanların içinde olacak diye ödüm kopuyor..

kızlar merhaba.doğum yapalı 8 ay oldu bazen istem dışı vajinadan hava geliyor.doktora gitmek istemiyorum daha önceden aynı şeyi yaşamış olan, çözüm bulan var mı?ne yapmalıyım? insanların içinde olacak diye ödüm kopuyor..
bu bahsettiğin hava sesli mi oluyor?

evet :17: biraz araştırdım ameliyat diyor onun haricinde yapabileceğim birşey var mı?yaşayanlar çözüm bulanlar varsa bana da öneride bulunabilirler.

uf aynı sorun bende de var.. feci ve utanc verici şekilde..birkez düşük yaptıktan sonra arttı sürekli içimde hava var gibi geliyo.. 16 ay önce ilk bebeğim oldu. normal doğum yaptım hala düzelme yok.. hala ilişki sonrası falan acayip hava çıkıyo. bende dr a gitmeye cekiniyorum neden olabilr ki..

Back