• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinadaki ilginc agri

Dilekbltylmz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
8.309
5.625
198
37
yaklasik 5 haftalik hamileym yeni ogrendim hatta.ya vajinada bi baski hissi var agri gibi bu normal mi cok degisik bi agri bilgisi olan var mi cok korkuyorm dusuk tehlikesi falan mi diye kasiklarima dogru cikiyo agri bilgisi olan nolur yardmci olsun dr a cuma gunu giidicrm ama o gune kadar yerim kendimi artik

Canım korkma ben öyle yazdım diye kendimi kötü hissettim bak ama gerçekten bende evhamliyim kafaya takarım gerçekten ağrıyor mu seni rahatsız edecek kadar şiddetli mi

Canım korkma ben öyle yazdım diye kendimi kötü hissettim bak ama gerçekten bende evhamliyim kafaya takarım gerçekten ağrıyor mu seni rahatsız edecek kadar şiddetli mi
bu kadar agrimiyodu canim geceleri bu aksam boyle costu oyle kivrandirck sekilde degil sizi gibi boyle

Bende de hep olur sarı akıntı korkma valla senin telaşı çok iyi anlıyorum canım nolur korkma dayanılmayacak kadar olunca tehlikeli derler çok şükür değilmiş
ayyy insallah oyledir kuzum ya streste hic iyi degilms ama ben cok korkuyrm ne bilim bide dun derdim kendi kendime ne guzel hic agrim yok diye buugunde tam tersi oldu

ayyy insallah oyledir kuzum ya streste hic iyi degilms ama ben cok korkuyrm ne bilim bide dun derdim kendi kendime ne guzel hic agrim yok diye buugunde tam tersi oldu
Canım takma kafana ya bende de sarı akıntı oluyordu gece o sancı oldu sabah koyulasti arttı koyu sarı oldu baya ondan gittim

Canım takma kafana ya bende de sarı akıntı oluyordu gece o sancı oldu sabah koyulasti arttı koyu sarı oldu baya ondan gittim
ya benm arkadaşım idrar yolu enfeksiyonundan olur dedi agriyi tarif ettim dr ona enfeksiyon demis hatta arkadasida aynisi olmus insallah kotu bisey yoktur ya cumaya kadar delirmezsem iyidir

ya benm arkadaşım idrar yolu enfeksiyonundan olur dedi agriyi tarif ettim dr ona enfeksiyon demis hatta arkadasida aynisi olmus insallah kotu bisey yoktur ya cumaya kadar delirmezsem iyidir
Evet canım bak doktor bana anlattıklarına göre düşük tehlikesi dedi ama yinede idrar tahlili istedi enfeksiyon için

Back