• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinada yırtık

Keşkeee, o bölgeyi genişleteceklee mi ?
Ben vulvar vestibülit hastasıyım aynı zamanda. yani ilişkide fiziksel acı çekiyorum o bölgedeki derinin rahatsızlığı sebebiyle. onun ameliyatını olacağım, o ameliyat esnasında çatlayan bölgeye de müdahale edilecek ama tam olarak ne yapılacak bilmiyorum. Genişletme mi yoksa çatlayan derinin kesip çıkartılması gibi mi henüz doktorumla konuşmadık. Ekim ayında ameliyat öncesi muayeneye gidicem, o zaman konuşacağız detaylıca.

Ben vulvar vestibülit hastasıyım aynı zamanda. yani ilişkide fiziksel acı çekiyorum o bölgedeki derinin rahatsızlığı sebebiyle. onun ameliyatını olacağım, o ameliyat esnasında çatlayan bölgeye de müdahale edilecek ama tam olarak ne yapılacak bilmiyorum. Genişletme mi yoksa çatlayan derinin kesip çıkartılması gibi mi henüz doktorumla konuşmadık. Ekim ayında ameliyat öncesi muayeneye gidicem, o zaman konuşacağız detaylıca.
Anladım çok geçmiş olsun 🙏

Vulvar vestibülit olduğunu nasıl anladın , doktor bakınca hemen anlar mı? İki doktora alttan muayene oldum birşey demediler
İstanbul’da Süleyman Engin Akhan’a gittim. O muayene etti. Ben de 3 sene boyunca vajinismus muyum, kasıyor muyum, korkuyor muyum diye doktor doktor gezdim. Psikoterapi bile aldım ama benim acım tamamen fiziksel, psikolojik hiçbir faktör yok. Bu rahatsızlığı anlayan pek doktor da yok. Bu rahatsızlık hakkında konu açmıştım, onları okuyabilirsiniz isterseniz.

Back
X