- 24 Temmuz 2023
- 5
- 4
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor dikilecek kadar çok yırtılmamış çatlak gibi daha çok dedi Fito krem verdiPerine yırtıldıysa dikilmesi lazım değil mi? Doğumlarda da yırtılıyor.
Merhaba ,
Vajinismus tedavisi gördüm parmak egzersizleri falan , sonra ilişki denemesi yaptık oldu fakat kanama olunca bıraktık. Ayna ile bakınca yırtıldığını gördüm aşağıya doğru . Doktora gittim Fito krem verdi kullandım şuan acı yok. Yeniden ilişki denemeye korkuyorum yine yırtılacak diye. Bu durumu yaşayanlar var mı aramızda . Önerilerinizi ve yardımlarınızı rica ediyorum![]()
Evet terapi aldığım kadın doğum ve hastalıkları uzmanı doktoruna gittim hafif yırtılmış çatlamış dediPsikoloğa gittiniz mi?
doktorunuz mu dedi yırtıldı diye?
Evet terapi aldığım kadın doğum ve hastalıkları uzmanı doktoruna gittim hafif yırtılmış çatlamış dedi
Pek mümkün bir şey değil de.
İşte olabiliyor bazen maalesefMaalesef bir akrabamin basina geldi. Acil serviste dikis atmışlardı kıza![]()
Doğrudur. İlk defa duydum ondan şaşırdım ben.Vajinismus genel sayfası var orda da bir arkadaşın geçenlerde yırtıldı 2-3 dikiş atıldı hatta neden inanmıyorsunuz ki
Doğrudur. İlk defa duydum ondan şaşırdı
Maalesef oluyormuş bende yaşayınca öğrendimDoğrudur. İlk defa duydum ondan şaşırdım ben.
Geçmiş olsunMaalesef oluyormuş bende yaşayınca öğrendim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Maalesef bir akrabamin basina geldi. Acil serviste dikis atmışlardı kıza![]()
Vajinismus genel sayfası var orda da bir arkadaşın geçenlerde yırtıldı 2-3 dikiş atıldı hatta neden inanmıyorsunuz ki
Evet kullanıyoruz. Doktorum kendini kasmışsın ondan olmuştur dediBen de ilk defa duydum. Kayganlaştırıcı kullanıyor musunuz?
Evet kullanıyoruz. Doktorum kendini kasmışsın ondan olmuştur dedi
Ben de de aynı durum var ve her ilişkiye girdiğimde oluyor hatta konu açaçaktım ama bulamadımArkadaşlar yardım
Maalesef doktora gttim ve perine kısmı yani vajina ile anüs arasındaki deri yırtılmış dedi oda
Cinsel ilişki sırasında mı oldu?
Benimde öyle maalesef doktora gittiniz mi hiç? Bir de geçmesi ne kadar zaman alıyor yani sonraki ilişkiye ne kadar sonra girebiliyorsunuz?Ben de de aynı durum var ve her ilişkiye girdiğimde oluyor hatta konu açaçaktım ama bulamadım
Evet. Asiri zorlamadan ötürü olmus