• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinada yırtık

İyileşmiş gibi görünüyor ama yine açılıyor Kendini kasınca yine yırtılıyor. İyice iyileşmesini bakelyin on günde iyileşmiyor. Benimde başıma geldi. 🫤

Evet aynen öyle oluyor sizin sonra geçti bir daha çatlak olmadı mı
Bir daha olmadı. İyileşti bir hafta sonra deneyelim diye düşünmeyin ufak ufak yine açıldı yara. Bir ay sonra çok fazla baskı yapmadan ilişki yaşayın Baya bekleyin derim.

Bir daha olmadı. İyileşti bir hafta sonra deneyelim diye düşünmeyin ufak ufak yine açıldı yara. Bir ay sonra çok fazla baskı yapmadan ilişki yaşayın Baya bekleyin derim.
Artık bizde bekleyeceğiz baya ama kaygınlaştırıcı kullanıyormuşsunuz kullanıyorsanız hangi marka kullanıyorsunuz

Kızlar size mümkün gelmeyen şeyler olamaz diye birşey yok. Herkesin vajınası farklı. Bazı insanlar sırf o darlık yüzünden her seferinde bakire gibi acı cekiyor. Bazılarında ise yırtılma oluyor.
Belki eşinin penisi çok büyük. Bilemeyiz. Sürekli insanları yalancılıkla itham etmeyin Allah aşkına.

Maalesef ben de bu sıkıntıyı her ilişkide yaşıyorum. Ne kendimi sıkıyorum ne de kayganlaşma sorunu yaşıyorum Ne de vajinismusum. Yine de kayganlaştırıcı kullanıyorum. ben kasım gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. doktor o bölgeyi sürekli yumuşak tutmam gerektiğini söyledi. Bazı insanların yapısı da böyle maalesef 🤷🏻‍♀️ Keşke yaşamasaydık bu derdi, keşke biz de çatır çatır sevişebilseydik 🤷🏻‍♀️

Maalesef ben de bu sıkıntıyı her ilişkide yaşıyorum. Ne kendimi sıkıyorum ne de kayganlaşma sorunu yaşıyorum Ne de vajinismusum. Yine de kayganlaştırıcı kullanıyorum. ben kasım gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. doktor o bölgeyi sürekli yumuşak tutmam gerektiğini söyledi. Bazı insanların yapısı da böyle maalesef 🤷🏻‍♀️ Keşke yaşamasaydık bu derdi, keşke biz de çatır çatır sevişebilsey

Maalesef ben de bu sıkıntıyı her ilişkide yaşıyorum. Ne kendimi sıkıyorum ne de kayganlaşma sorunu yaşıyorum Ne de vajinismusum. Yine de kayganlaştırıcı kullanıyorum. ben kasım gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. doktor o bölgeyi sürekli yumuşak tutmam gerektiğini söyledi. Bazı insanların yapısı da böyle maalesef 🤷🏻‍♀️ Keşke yaşamasaydık bu derdi, keşke biz de çatır çatır sevişebilseydik 🤷🏻‍♀️
Keşkeee, o bölgeyi genişleteceklee mi ?

Back
X