Yok gitmedim başta çok az bir kanma oluyordu ama şimdi 1 gün süren çok az kanamalar varBenimde öyle maalesef doktora gittiniz mi hiç? Bir de geçmesi ne kadar zaman alıyor yani sonraki ilişkiye ne kadar sonra girebiliyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gitmedim başta çok az bir kanma oluyordu ama şimdi 1 gün süren çok az kanamalar varBenimde öyle maalesef doktora gittiniz mi hiç? Bir de geçmesi ne kadar zaman alıyor yani sonraki ilişkiye ne kadar sonra girebiliyorsunuz?
1 hafta sürüyorYok gitmedim başta çok az bir kanma oluyordu ama şimdi 1 gün süren çok az kanamalar var
Çok geçmiş olsun muhakkak bir doktora görünün yine de , ben Fito krem sürüyorum 4-5 güne iyileşiyorYok gitmedim başta çok az bir kanma oluyordu ama şimdi 1 gün süren çok az kanamalar var
Sizin de her ilişkide oluyor ben daha yeni evliyim de ondan mı demiştimÇok geçmiş olsun muhakkak bir doktora görünün yine de , ben Fito krem sürüyorum 4-5 güne iyileşiyor
Evet aynen öyle oluyor sizin sonra geçti bir daha çatlak olmadı mıİyileşmiş gibi görünüyor ama yine açılıyor Kendini kasınca yine yırtılıyor. İyice iyileşmesini bakelyin on günde iyileşmiyor. Benimde başıma geldi.![]()
Bir daha olmadı. İyileşti bir hafta sonra deneyelim diye düşünmeyin ufak ufak yine açıldı yara. Bir ay sonra çok fazla baskı yapmadan ilişki yaşayın Baya bekleyin derim.Evet aynen öyle oluyor sizin sonra geçti bir daha çatlak olmadı mı
Artık bizde bekleyeceğiz baya ama kaygınlaştırıcı kullanıyormuşsunuz kullanıyorsanız hangi marka kullanıyorsunuzBir daha olmadı. İyileşti bir hafta sonra deneyelim diye düşünmeyin ufak ufak yine açıldı yara. Bir ay sonra çok fazla baskı yapmadan ilişki yaşayın Baya bekleyin derim.
Ben yeni evli değilim ama vajinismus hastasıyım yeni ilişkiye girebiliyorumSizin de her ilişkide oluyor ben daha yeni evliyim de ondan mı demiştim
Durex mor olanArtık bizde bekleyeceğiz baya ama kaygınlaştırıcı kullanıyormuşsunuz kullanıyorsanız hangi marka kullanıyorsunuz
Tecavüz falan değilse nasıl olur aklım almıyor gerçi arkadaş vajinismusmuş. Sizin arkadaş da mı çok sıkmış kendini? O raddeye gelecek kadar devam etmezsin ki normalde.
MemnunmuşsunuzDurex mor olan
Evet canım su bazlı birde zararı yokMemnunmuşsunuz
Evet gittim çatlamış yırtılmış dedi Fito krem yazdıSiz doktora gittiniz mi
Başka nelere dikkat edecekmişsiniz acaba onu dedi miEvet gittim çatlamış yırtılmış dedi Fito krem yazdı
Maalesef ben de bu sıkıntıyı her ilişkide yaşıyorum. Ne kendimi sıkıyorum ne de kayganlaşma sorunu yaşıyorum Ne de vajinismusum. Yine de kayganlaştırıcı kullanıyorum. ben kasım gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. doktor o bölgeyi sürekli yumuşak tutmam gerektiğini söyledi. Bazı insanların yapısı da böyle maalesefKeşke yaşamasaydık bu derdi, keşke biz de çatır çatır sevişebilsey
Keşkeee, o bölgeyi genişleteceklee mi ?Maalesef ben de bu sıkıntıyı her ilişkide yaşıyorum. Ne kendimi sıkıyorum ne de kayganlaşma sorunu yaşıyorum Ne de vajinismusum. Yine de kayganlaştırıcı kullanıyorum. ben kasım gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. doktor o bölgeyi sürekli yumuşak tutmam gerektiğini söyledi. Bazı insanların yapısı da böyle maalesefKeşke yaşamasaydık bu derdi, keşke biz de çatır çatır sevişebilseydik
![]()
Sadece söylediği kendimi kasmamam ilişki sırasında ve kegel yapmam tam ilişki öncesiBaşka nelere dikkat edecekmişsiniz acaba onu dedi mi