Evet yırtık görünmüyor artık üzerinden 10 günden fazla geçti. Benim korktuğum şey yine yırtılması, neden yırtılıyor anlamıyorum sordum doktoruma vajina girişi mi dar diye yok dedi oda.Parmakla tekrar deneyin acı hissediyorsanız hiç denemeyin bile bence iyice iyileşene kadar, yırtık da kayboldu mu tamamen?
Vajina esnek bir organ değil mi ya çocuk doğuruyoruz kafası çıkacak kadar esniyor. Nasıl yırtılmış ? Doktor bu konuda bir şey dedi mi ? Sevişirken tamamen iyileştiysen bunu söyle kendine o organdan çocuk bile çıkıyor penis hayli hayli girer.Merhaba ,
Vajinismus tedavisi gördüm parmak egzersizleri falan , sonra ilişki denemesi yaptık oldu fakat kanama olunca bıraktık. Ayna ile bakınca yırtıldığını gördüm aşağıya doğru . Doktora gittim Fito krem verdi kullandım şuan acı yok. Yeniden ilişki denemeye korkuyorum yine yırtılacak diye. Bu durumu yaşayanlar var mı aramızda . Önerilerinizi ve yardımlarınızı rica ediyorum
Hakikaten nasıl yırtılıyor çaput mu bu cart diye yırtılsınVajina esnek bir organ değil mi ya çocuk doğuruyoruz kafası çıkacak kadar esniyor. Nasıl yırtılmış ? Doktor bu konuda bir şey dedi mi ? Sevişirken tamamen iyileştiysen bunu söyle kendine o organdan çocuk bile çıkıyor penis hayli hayli girer.
Yani ben de şaşırdım.Hakikaten nasıl yırtılıyor çaput mu bu cart diye yırtılsınFenciyim akıl sır erdiremedim. Tahriştir o tahriş
Önceden de öyleydi de acaba siz fark etmemiş olabilir misiniz? Yırtılacak bir şey yok gibi orada çünkü.Evet yırtık görünmüyor artık üzerinden 10 günden fazla geçti. Benim korktuğum şey yine yırtılması, neden yırtılıyor anlamıyorum sordum doktoruma vajina girişi mi dar diye yok dedi oda.
Biz niye uyumayıp hala birilerinin yırtılan vajinası ile ilgili bilimsel yorumlarda bulunuyoruz acabaHakikaten nasıl yırtılıyor çaput mu bu cart diye yırtılsınFenciyim akıl sır erdiremedim. Tahriştir o tahriş
Biz niye uyumayıp hala birilerinin yırtılan vajinası ile ilgili bilimsel yorumlarda bulunuyoruz acaba
Vajina hassas noktam.Fazla mı içselleştiriyoruz ? Okul açılsa beni daha burada göremezsiniz.
Geçmiş olsunVajina hassas noktam.Yeni iç dış ameliyat oldum. Ondan çok içselleştirdim galiba.
TeşekkürlerGeçmiş olsun
Vajina esnek bir organ değil mi ya çocuk doğuruyoruz kafası çıkacak kadar esniyor. Nasıl yırtılmış ? Doktor bu konuda bir şey dedi mi ? Sevişirken tamamen iyileştiysen bunu söyle kendine o organdan çocuk bile çıkıyor penis hayli hayli gir
Maalesef doktora gttim ve perine kısmı yani vajina ile anüs arasındaki deri yırtılmış dedi odaVajina esnek bir organ değil mi ya çocuk doğuruyoruz kafası çıkacak kadar esniyor. Nasıl yırtılmış ? Doktor bu konuda bir şey dedi mi ? Sevişirken tamamen iyileştiysen bunu söyle kendine o organdan çocuk bile çıkıyor penis hayli hayli girer.
Geçmiş olsun ilişki sonrasımı oldu bu yırtıkArkadaşlar yardım
Maalesef doktora gttim ve perine kısmı yani vajina ile anüs arasındaki deri yırtılmış dedi oda
İlişki esnasında olmuş penis girerken. Çok acıdı zaten çıkınca baktıkki kanıyor ve yırtılmışGeçmiş olsun ilişki sonrasımı oldu bu yırtık
Dr ne önerdiİlişki esnasında olmuş penis girerken. Çok acıdı zaten çıkınca baktıkki kanıyor ve yırtılmış
Fito krem verdi sürdüm geçti, tekrar deneyin kendini kasma dedi ama açıkçası korkuyorum denemeye çünkü kasıyorum kendimiDr ne önerdi
Bir defa oldu diye sürekli olacak diye bişey yok. Kasmayın kendinizi kayganlaştırıcı kullanın kuruluk varsa ön sevişmeyi uzun tutun.Fito krem verdi sürdüm geçti, tekrar deneyin kendini kasma dedi ama açıkçası korkuyorum denemeye çünkü kasıyorum kendimi
İnşallah olmaz , teşekkür ederimBir defa oldu diye sürekli olacak diye bişey yok. Kasmayın kendinizi kayganlaştırıcı kullanın kuruluk varsa ön sevişmeyi uzun tutun.
Perine yırtıldıysa dikilmesi lazım değil mi? Doğumlarda da yırtılıyor.Fito krem verdi sürdüm geçti, tekrar deneyin kendini kasma dedi ama açıkçası korkuyorum denemeye çünkü kasıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?