Vajinada yırtık

Bilgee1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
442
250
303
Merhaba ,
Vajinismus tedavisi gördüm parmak egzersizleri falan , sonra ilişki denemesi yaptık oldu fakat kanama olunca bıraktık. Ayna ile bakınca yırtıldığını gördüm aşağıya doğru . Doktora gittim Fito krem verdi kullandım şuan acı yok. Yeniden ilişki denemeye korkuyorum yine yırtılacak diye. Bu durumu yaşayanlar var mı aramızda . Önerilerinizi ve yardımlarınızı rica ediyorum

Parmakla tekrar deneyin acı hissediyorsanız hiç denemeyin bile bence iyice iyileşene kadar, yırtık da kayboldu mu tamamen?
Evet yırtık görünmüyor artık üzerinden 10 günden fazla geçti. Benim korktuğum şey yine yırtılması, neden yırtılıyor anlamıyorum sordum doktoruma vajina girişi mi dar diye yok dedi oda.

Vajina esnek bir organ değil mi ya çocuk doğuruyoruz kafası çıkacak kadar esniyor. Nasıl yırtılmış ? Doktor bu konuda bir şey dedi mi ? Sevişirken tamamen iyileştiysen bunu söyle kendine o organdan çocuk bile çıkıyor penis hayli hayli girer.

Hakikaten nasıl yırtılıyor çaput mu bu cart diye yırtılsın Fenciyim akıl sır erdiremedim. Tahriştir o tahriş

Evet yırtık görünmüyor artık üzerinden 10 günden fazla geçti. Benim korktuğum şey yine yırtılması, neden yırtılıyor anlamıyorum sordum doktoruma vajina girişi mi dar diye yok dedi oda.
Önceden de öyleydi de acaba siz fark etmemiş olabilir misiniz? Yırtılacak bir şey yok gibi orada çünkü.

Arkadaşlar yardım

Maalesef doktora gttim ve perine kısmı yani vajina ile anüs arasındaki deri yırtılmış dedi oda

Fito krem verdi sürdüm geçti, tekrar deneyin kendini kasma dedi ama açıkçası korkuyorum denemeye çünkü kasıyorum kendimi
Bir defa oldu diye sürekli olacak diye bişey yok. Kasmayın kendinizi kayganlaştırıcı kullanın kuruluk varsa ön sevişmeyi uzun tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…